Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Ei pelkkää teinikapinaa

Ei pelkkää teinikapinaa

5

Poliittisten mielipiteitten aiheuttamista konflikteista vanhempien ja sukulaisten kanssa voi moni kertoa. Onko hyvä merkki, että läheiset ymmärtävät, ettei kyseessä enää ole vain teinin kapinointi? Ja kuka itse asiassa on “aivopesty”?

Muovaako yhteiskunta ihmisen? Vai ihminen yhteiskunnan? Kun olin nuorempi, en ymmärtänyt samalla tavalla kuin nyt, kuinka järjestelmä ohjaa ihmisten ajattelua. Media käyttää suurta valtaa tuohon tarkoitukseen. Monet, joihin vaikutetaan, eivät luultavasti ymmärrä tulevansa ohjatuiksi. Heidän ajatuksensa, mielipiteensä sekä ymmärryksensä todellisuudesta ovat suurelta osin istutettuja. Heistä on tullut yhteiskunnan peilikuvia, eikä kukaan välty täysin ohjailulta. Vaikka jollakin olisi erilainen ideologia ja vaikka hän “ajattelisi vapaasti”, vaikuttaa häneen se ympäristö, jossa hän elää. Useimmat, jotka eivät ajattele kriittisesti ja kyseenalaista tilannetta, jossa elämme, ovat vapaata riistaa manipulaatiolle. He kasvavat päivittäisten uutislähetysten vaikutuksessa, joka kertoo, mikä on oikein tai väärin, totta tai valhetta. He tulevat luonnollisesti kasvattamaan lapsensa samoin.

Eräät sukulaiseni, kuten varmasti myös usean teistä, eivät ymmärrä asiamme vakavuutta. Tärkein opetus, jonka järjestelmä massamedian välityksellä opettaa, on se, että sinun tulee olla kuuliainen demokraattinen kansalainen, joka ei ota isompia riskejä. Tuskin olen ainoa, joka huomaa tämän käsityksen värittävän omia sukulaisia. Kamppailua verrataan rikollisuuteen, ja toverin uskotaan olevan huumeidenkäyttäjä tai ongelmalapsi, joka ei ymmärrä omaa parastaan. He näkevät osallistumisen kamppailuun “teinijuttuna”, josta toivottavasti kasvetaan eroon. Tilanne muuttuu nopeasti naurettavaksi. Läheiset ymmärtävät, että tarkoitan mitä sanon ja teen, mikä tavallaan on hieman parempi. Sitten sanotaan: “Ehkä olisi paras luopua tuollaisista mielipiteistä – sinähän olet jo aikuinen, ajattele lapsiasi…”

Niinhän minä hitto vie teenkin! Kamppailen lasteni tulevaisuuden puolesta! Sukulaiset eivät ole kokeneet monikulttuurisuutta kuten me, joita vielä pidetään nuorina. Yritän joskus puhua heille ja saada heidät ymmärtämään, mitä maassamme tapahtuu. Puhun sen seurauksista, että maahamme tunkeutuu kymmeniätuhansia muukalaisia joka vuosi. Selitän, miltä tulevaisuus näyttää, jos tätä hulluutta ei pysäytetä. Valitettavasti he eivät kuitenkaan näytä haluavan kuunnella. Usko mediaan tuntuu olevan tärkeämpi kuin minun sanani ja se, mitä haluan kertoa. Ajattele, että läheisesi luottavat enemmän Ruotsin vallanpitäjiin 2012 kuin omaan sukulaiseensa! Silloin ihmettelen: kuka on se, jota on aivopesty? Jotenkinhan pitäisi kyetä ymmärtämään, ettei kaikki ole kunnossa?

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että vastaukset ovat vain ajan kysymyksiä sitä mukaa, kun yhteiskunta rappeutuu.

http://www.patriot.nu/artikel.asp?artikelID=2016

 

Daniel Bergman

5 KOMMENTIT

 1. Erittäin hyvä artikkeli, joka sisältää kaksi tärkeää havaintoa:
  – kuinka merkittävä sionistien hallitseman median vaikutusvalta on
  – kuinka paljon on tehtävä töitä, että kansan silmät saadaan avattua todellisuudelle

  Tässä artikkelissa tulee hyvin esille se, kuinka epätoivoisen syvälle yhteiskuntamme on tietoisesti ajettu hävityksen ja hajaannuksen tiellä. Vaikka tilanne onkin liki katastrofaalinen ja aika tilanteen korjaamiseksi hupenee kiihtyvällä vauhdilla on vielä toivoa paremmasta, jos joka päivä saataisiin yksi silmäpari avattua näkemään tämä karmea todellisuus ja hylkäämään sionistisen propagandan valheellisuus.

 2. Juuri näin. Vaikka perheelle ja sukulaisille selittäisi miten päin esim. monikulttuurisuuden tuhoisat vaikutukset, he sanovat että liioittelen ja “etteivät asiat nyt pariin maahanmuuttajaan kaadu” tai että olen menettänyt todellisuudentajun tms. Tai sitten suljetaan kokonaan korvat ja sanotaan että ole sinä hiljaa. Mtv3:n uutisia ja Helsingin Sanomia odotetetaan kuin kuuta nousevaa ja joka sana menee täydestä.

 3. Loistava ja erittäin tärkeä artikkeli !

  Tulee väistämättä mieleen omat kokemukset ja tilanteet kotipuolessa ja muissa ihmissuhdeasioissa vuosien varrella. Kuinka usein onkaan joutunut kamppailemaan pitääkseen tietyt suhteet kasassa ja saanut kuulla siitä, kuinka itsekästä ideologiaa edustetaan. Vaikka todellisuudessahan tässä nimenomaan taistellaan asioiden puolesta, jotka takaavat paremman tulevaisuuden kokonaisille kansoille ja tuleville jälkipolville.
  Onneksi selvillä perusteluilla ja asiallisella keskustelulla on saatu ihmisiä ymmärtämään, ettei tässä kamppailussa omalla kohtalolla ole tulokseen verrattuna minkäänlaista merkitystä.

 4. Nuorissa on Tulevaisuus! on hyvä että nuoret aktivoituvat ja eivät pureksimatta niele mitä valtamedia yrittää syöttää. Vastarintaa tarvitaan avaamaan silmät ja ajattelemaan itsenäisesti.

 5. Onneksi tätä ajattelumallia voi siirtää omiin lapsiinsa. Tukea heitä ja toivoa, että jaksavat ja uskaltavat pitää pintansa jatkuvasta kyseenalaistamisesta ja syyttelystä huolimatta. Medianlukutaitoa voi onneksi “opiskella” kotona ja kodista, perheestä saa tuen itsevarmuuteen kohdata tämä aivopesty maailma.

Comments are closed.