Koti Uutisia Sionismi Daily Stormer estetty koko Euroopassa

Daily Stormer estetty koko Euroopassa

4

Pääsy amerikkalaiselle kansallissosialistisivusto Daily Stormerille on estetty kaikkialla Euroopassa. Sivuston päätoimittaja Andrew Anglin kertoo sosiaalisen median Gab -palvelussa, että Euroopasta käsin pystyy vierailemaan sivustolla ainoastaan VPN:n tai Tor-verkon avulla.

”After weeks of intermittent performance and serious issues, the site is entirely down this morning in Europe. You have two options: VPN to America or use Tor. We have no ETA on a fix right now. The Internet is becoming increasingly fragmented and there is little we can do to mitigate it”, Anglin sanoo.

Jo tätä ennen sivusto on ollut useiden sensurointiyritysten kohteena ja se on joutunut vaihtamaan verkkotunnustaan monesti. Kyseessä on maailman luetuin kansallissosalistinen sivusto, minkä vuoksi järjestelmä on ollut erittäin halukas sulkemaan sen.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Viimeaikoina kansallismielisiä internet / some sivustoja kohtaan on hyökätty aika laajasti.
    Valkoisenväen vihaajat pyrkivät vaientamaan realismin ja haluavat tukehduttaa kansan kehitysmaalaisilla loisilla. Lapsettomat globaalit johtajat, lapsettomat yksittäiset vasemmistoaktivistit, ilmastouskovaiset, heikot feministiset valkoiset ja muu haitallinen roskasakki, jotka eivät tunne ylpeyttä valkoisten saavutuksista ja kehityskestä, pyrkivät useista eri syistä johtuen tuhoamaan valkoisen rodun. Taistelu kovenee ja voittaja tiedetään. Tämä on nähty monta kertaa enennenkin eri yhteiskunnissa.

  2. Helppo kiertää Tor-selaimella tuollaiset estot. Vaihtaa reititystä, kunnes on Euroopan ulkopuolisella IPlla

  3. Verkkosivuille pääsyn estäminen on osoitus, että estäjät eivät pysty muuta kuin estämään. He eivät pysty järkiargumentein viemään kannatuspohjaa estettäviltä ajatuksilta. Estäminen merkitsee, että estettävä osapuoli olisi sananvapauden vallitessa voitolla.

    Mutta… sortuihan Neuvostoliittokin vaikka sensuuri oli kova. Ja silloin ei ollut käytössä nykyisiä tehokkaita viesintäkeinoja.

Comments are closed.