Koti Uutisia Bulgarialainen nationalistipuolue järkyttää demokraatteja

Bulgarialainen nationalistipuolue järkyttää demokraatteja

4

9. marraskuuta Bulgariassa perustettiin puolue, joka saa maan “hyvät demokraatit” varpailleen.

Kun NPB:n eli Bulgarian nationalistisen puolueen perustaminen vahvistettiin, osa maan poliittisesta ja kulttuurillisesta eliitistä riensi oikeuskanslerin puheille ja vaati puolueen virallisen rekisteröinnin kieltämistä. Listalla on monia tunnettuja henkilöitä ja “paremmin tietäviä” intellektuelleja. Demokraatit ovat sitä mieltä, ettei NPB:lle pidä antaa lupaa asettua ehdolle vaaleissa.

UK_NPB_jarkyttaa_demokraatteja
Bulgarialainen TV-kanava uutisoi nationalistipuolueesta.

Puolueen johtaja Simon Kostadinov oli perjantaina suorassa lähetyksessä bulgarialaisella TV-kanavalla. Hallitukselle uskollinen media on uutisoinut puolueesta, ja sen perustamisesta seuranneen hysterian seurauksena moni tuntee puolueen. On myös merkkejä siitä, että puolue voisi kasvaa nopeastikin kansan mielipiteen voimalla, joka ei ole yhtä poliittisesti korrekti kuin Bulgarian kulttuuri- ja valtaeliitillä.

Nationalistipuolue NPB:n tunnus.
Nationalistipuolue NPB:n tunnus.

Nordfrontin toimittajan bulgarialaisnationalisteilta saaman viestin mukaan muukalaisten tunkeutuminen Bulgariaan rasittaa maata kovasti. Syyrian tilanteen seurauksena tämä ilmiö on vain lisääntynyt. Viestin mukaan pääkaupunki Sofian katukuva on muuttunut lyhyellä aikavälillä.

Lähteet: Nordfront.se, Independent Balkan News Agency

4 KOMMENTIT

  1. Yllä olevassa Bulgarian nationalistipuolue NPB:n tunnuksessa on jotain tuttua, ainakin meille isänmaallisille suomalaisille…!

  2. Ennusteiden mukaan Bulgariassa vuonna 2050 enemmistönä ovat romanimustalaiset ja muslimit ym. joten “valkoinen Bulgaria” on jo historiaa pitkälti, mikäli slaavit nyt eivät ala tehdä lapsia jostain ihmeen syystä, mitä epäilen.

  3. Bulgarialla ei kohta ole muuta vaihtoehtoa kuin julistaa koko Lähi-idälle sota.

    Tällöin Bulgaria voisi kohdella maaperälleen oikeudettomasti tunkeutuvia vieraan vallan edustajia niin kuin vihollisen joukkoja kohdellaan, eli pysäyttää ne ennen rajan ylitystä tarvittaessa vaikka asein.

    Antautuvia vihulaisia kohdellaan sitten sotavankeina, niin kuin kuuluukin, ja koko porukka suljetaan äärimmäisen spartalaisiin oloihin sotavankileireille. Ja asylum-sanaa ei oteta kuuleviin korviin.

Comments are closed.