Koti Artikkelit Radikaali kansallismielisyys nosteessa Puolassa

Radikaali kansallismielisyys nosteessa Puolassa

16

ak_puola

Viimeisen viikon aikana järjestetyt mielenosoitukset Puolassa ovat ylittäneet uutiskynnyksen kaikkialla Euroopassa. Vasemmisto, liberaalit ja juutalaiset varoittelevat katastrofilla: kansallismieliset eivät epäröi käyttää voimaa vapauttaakseen maansa.

puola 1

Eniten huomiota viimeaikaisista mielenosoituksista sai Varsovassa Puolan itsenäisyyspäivänä 11.11. pidetty marssi, jota kauhisteltiin suomalaismediaa myöten. Joka vuosi tuhansia lisäosallistujia kerännyt tapahtuma kokosi yhteen erilaisia puolalaisia järjestäytyneistä kansallismielisistä tavallisiin kansalaisiin ja jalkapallokannattajiin.

Tilanne kärjistyi, kun osa mielenosoittajista päätti hyökätä homokulttuuria ja äärivasemmistoa vastaan. Anarkistien valtaamaa taloa vastaan iskettiin esimerkiksi kivillä ja soihduilla, minkä lisäksi äärivasemmistolaisten autoja poltettiin. Poliisi saapui pelastamaan vasemmistolaiset ampumalla kansallismielisiä muun muassa kumiluodeilla, kaasulla ja vesitykeillä. EuroNews.com-sivuston mukaan eräs anarkisti valitti kuitenkin välikohtauksen jälkeen medialle, ettei poliisi suojellut vallattua taloa tarpeeksi voimakkaasti.

Myöhemmin kansallismieliset siirtyivät Varsovan keskustassa sijaitsevalle liberaalin kaupunkilaisnuorison suosimalle aukiolle. Lattea trendikkäissä katukahviloissa nauttineet liberaalit joutuivatkin todistamaan homokulttuurin kunniaksi pystytetyn valtavan sateenkaarikoristeen tuhopolttoa.

puola2

Myös aiempina vuosina kansallismieliset ovat tehneet suoraa toimintaa Varsovan marssin aikana ja polttaneet esimerkiksi sionististen tiedotusvälineiden omaisuutta. Esivalta on vastannut tähän lähettämällä siviilipukuisia erikoispoliiseja pahoinpitelemään mielenosoittajia ja puolalaisia jalankulkijoita “varoitukseksi”.

Varsovalaiset äärivasemmistolaiset ovat puolestaan aiemmin ilman menestystä pyrkineet estämään itsenäisyyspäivän marssin kutsumalla avukseen “rasisminvastustajia” ulkomailta, esimerkiksi Saksasta ja Itä-Euroopasta. Strategia kuitenkin epäonnistui, ja viime vuosina vasemmiston vastalauseet ovatkin olleet yhä vaisumpia.

puola 3

Vaikka kansallismielinen Puola kiittikin vasemmistoa ja homokulttuuria vastustaneita marssijoita, on Varsovan marssi jakanut maassa rivejä. Marssin viime vuosina haltuunsa ottanut Ruch Narodowy (suom. ‘Kansallinen liike’) on länsi-, Nato- sekä Israel-myönteinen, ja sitä on verrattu aatteellisesti jopa English Defence Leagueen.

Radikaalia, rotutietoista ja länsivastaista kansallismielisyyttä kannattavat järjestöt ovat osoittaneet omaa voimaansa viime päivinä muun muassa Krakovan, Białystokin ja Wrocławin marsseissa. Monet osallistujista olivat kansallissosialisteja. Kulkueista suurin on vuotuinen Wrocławin Patrioottien marssi, jonka järjestäjä on Puolan kansallisen uudelleensyntymän liike (Narodowe Odrodzenie Polski, NOP). Marsseissa osoitettiin tukea Kultaiselle aamunkoitolle, vastustettiin sionismia, Euroopan unionia ja rodunsekoittamista sekä vaadittiin suoraa toimintaa Puolan vapauttamiseksi.

puola 5

Kun vielä 2011 marssiin osallistui “vain” 3 000 ihmistä, on siitä vuoteen 2013 paisunut jo yli 10 000 hengen tapahtuma. Vaikka osallistujamäärältään radikaalien kansallismielisten marssit eivät vielä vedä vertoja Varsovan marssin 50 000–100 000:n lukuihin, on suunta rohkaiseva. Yhä useampi puolalainen on paitsi kansallismielinen, myös rodullisesti ja maailmanpoliittisesti tiedostava. Myös kansallissosialistien on siis syytä seurata maan kehitystä mielenkiinnolla!

 

Patrioottien marssin kotisivut
Puolan kansallisen uudelleensyntymän sivut

Toimitus

16 KOMMENTIT

 1. Tämä on tietysti jo moneen kertaan sanottua, mutta vaikuttaa siltä, että idässä on Euroopan tulevaisuus! Ei ole länsimaiden tavoin poliittisen korrektiuden ja ylenpalttisen kulutuskulttuurin luomaa henkistä kahletta estämässä kansallismielisiä toimimasta. Toivotaan, että aate kanavoituu juurikin radikalismin eikä “kosher-konservatiivisten” järjestöjen kautta!

  • Mieletön yhteensattuma, että kommunismin alla eläneissä maissa radikaali kansallismielisyys on kovassa huudossa.

  • Oletko Alias kansallismielinen? Minkä ihmeen takia tuota kuvottavaa sateenkaarta olisi täytynyt kunnioittaa? Siksikö, että joukko puolalaisia homoaktivisteja on uhrannut siihen muutaman euron (tai no, zlotyn)? Puolalaiset kokevat tuollaiset symbolit vihamielisen valloittajan voitonmerkkeinä. Täytyisikö itäeurooppalaisten samassa hengessä sallia myös Stalin-patsaat ihan vain siksi, että joku sattuu ne omistamaan? Mielestäni eurooppalaisilla on suorastaan velvollisuus hävittää tuollaiset.

  • Vieraan vallan symbolit tulee NIMENOMAAN hävittää ja tuhota omalta maaperältä. Huh, miten lapsellinen kommentti taas…

    • Äärivasemmistolaisen logiikkaan sopinee “minun omaisuus on sinun omaisuutta”. Vallatut talotkin lienee alunperin toisten omaisuutta? Vai taasko tässä argumentissa on taustalla äärivasemmistolle tyypillistä “double standard” -ajattelua? 😀

     • En minä yritä puolustella äärivasemmiston toimia. Osuit muuten naulan kantaan. Talot eivät olleet äärivasemmiston omaisuutta. Puolalaiset nationalistit siis tuhosivat omaisuutta, joka ei edes kuulunut “vastapuolelle”.

     • Vasemmistolaiset olivat vallaneet talon itselleen, toisin sanoen ottaneet toisen omaisuutta itselleen. Tämä on jälleen kerran osoitus äärivasemmistolaisen ajattelutavan epäloogisuudesta – omaisuus ei ole kenekään, mutta yllättäen se onkin, kun se on heidän omaisuuttaan. Jos talo vallataan heiltä – tai heidät häädetään voimakeinoin, niin miksi sitten itkeä poliiseille. Kuten sanottua, rapatessa roiskuu. Nationalistien päämäärä ei ollut tuskin riehua muuten vaan, vaan antaa rupusakille hivutusta. Talojen “tuhoamisesta” ei muuten raportoitu, vain kivien ja soihtujen käytöstä. Anarkisti valitti ettei poliisi “suojellut taloa tarpeeksi voimakkaasti”, mutta poliisi tuskin suojelee taloa vaan kyse oli luultavimmin sisällä olevien ihmisten suojelemisesta.

    • Rapatessa roiskuu, kuuluu vanha sanonta. Ja silloin varsinkin, kun kyseessä on kymmeniä tuhansia ihmisiä!

    • Viittasin lähinnä tuohon kuvottavaan sateenkaareen. Muutaman talon ja auton tuhoutuminen suuremman asian hyväksi ei varmasti luulisi haittaavan. Joillekin on niin vaikeaa nähdä asioita pidemmällä tähtäimellä.

     • Tarkoitus pyhittää keinot, niinkö?

      Mielestäni tuhopoltot ovat ehkä viimeinen teko, jolla saadaan tavalliset ihmiset vakuuttumaan jonkin asian oikeellisuudesta.

 2. Kommunismi eli käytännössä sosialismi ei päässyt koskaan kansainväliselle tasolle itäblokin maissa. Ei siis mitään Ruotsin kaltaista. Vaan siihen suuntaan Puolakin menee. Maassa on jo pakolaisia ja siirtolaisia. Mutta alhainen elintaso ei houkuttele isompia määriä. Suomea on jo 20 vuotta ajettu alas. Autojen keski-ikä 80-luvulla 7 nyt 12 vuotta, 95 meni itsenäisyys, perusturvaa leikattu 20 vuotta (80-luvulla ei lapsilisiä katsottu sosiaalissa tuloksi), huostaanotot 2-kertaistuneet, kouluampumiset, vankiluku kasvanut ja rikollisuus, yli 1/2 milj. mamua tuotettu, suuri julkinen pöhötys, EU-maksut, lähes 600 000 hyväpalkkaista AKAVA-loista elämässä verovaroilla, suomalaisia nöyryyttävät rasismilait….

 3. Tämä ei ole lainkaan yllättävää kun lukee seuraavan puheen ja miettii koko 1900 luvun historiaa siten, kuin se todella oli:

  http://www.magneettimedia.com/benjamin-freedman-puhuu-juutalainen-loikkari-varoittaa-amerikkaa-1961/

  Meille on koko elämämme ajan kouluissa opetettu historia virheellisesti. Siitä olen saanut oman historian opettajani kiinni monasti. Ja aikoinaan meillä oli tiukatkin väittelyt. Myöhemmin hän kyllä myönsi tietoisesti opettaneensa historian vastaisesti, mutta että se oli käsky.

  No, se siitä. Kyseisen puheen pohjalta, kun arvioidaan aikaa ensimmäisen maailmansodan jälkeen, sekä myös ensimmäistä maailmansotaa, saa se kokonaan uuden merkityksen. Tätä meille opetettua valetta voi verrata esim. Venäjän “Vapauden marssiin”. Heille on opetettu koko ajan että Venäjä vapautti euroopan Hitlerin vallasta. Me tiedämme jo hiukan enemmän, ja naureskelemme heille. Mutta miettikään kuinka ne tahot jotka tietävät totuuden, naureskelevat meille.

  Tiedon, ja nimenomaan oikean, värittämättömän tiedon levittäminen on avainasemassa kansan herättämiseen. Sen tiedon tulee olla kiihkootnta jotta suurinkin epäilijä sen voi niellä ja hyväksyä. Tämä artikkeli on simät avaava.

 4. Saatanan kätyreillä, Bilderbergiläisillä on motiivina EU:n reuna-alueiden eli “kehitysmaiden” orjuuttaminen joihin heidän kartallaan Suomikin kuuluu. Ensin poistetaan teollisuus sellaisena kuten me sen nyt tunnemme, nostetaan elinkustannukset pilviin, taannutetaan aivot pinnallisella roskaviihteellä, ulkokultaisuudella ja ‘uutisoinnilla’, sensuurilla ja älyttömillä direktiiveillä sekä kielloilla. Näin aivottomat orjat ovat alistettu ja valmiina mihin tahansa henkensä pitimiksi.

Comments are closed.