Koti Uutisia Sionismi Britannian Labourin johtajaksi “sionisti, joka on naimisissa juutalaisen kanssa”

Britannian Labourin johtajaksi “sionisti, joka on naimisissa juutalaisen kanssa”

1

Britannian toinen pääpuolue, vasemmistolainen Labour on saanut uuden puheenjohtajan. Labour joutui edellisen puheenjohtajansa Jeremy Corbynin aikana oudon antisemitismikohun silmään, sillä juutalaisten mukaan puolueen Israel-kritiikki ja kapitalismivastaisuus olivat merkki piilotetusta juutalaisvihasta.

Miellyttääkseen juutalaislobbaajia Labour nimittikin Corbynin tilanne nyt Keir Starmerin, jonka “ansiot” ovat Israel-fanaatikkojen silmissä mittavat: Starmer on juutalaisen kanssa naimisissa oleva julkisionisti, joka vastusti Brexitiä.

Heti puheenjohtajaksi tultuaan Starmer pyysi juutalaisilta anteeksi Corbynin ajan Israel-kritiikkiä. Starmer kertoi olevansa pahoillaan “tuskasta”, jota puolue on juutalaisille aiheuttanut. Lisäksi hän lupasi “tuhota puolueessa vallitsevan antisemitismin” heti ensimmäisenä puheenjohtajapäivänään.

Starmer vakuutteli Israel-lobbaajille viettävänsä myös juutalaisia juhlapyhiä. The Times of Israelin mukaan Starmerin on kuitenkin vielä todistettava uskollisuutensa juutalaisille, koska hän on aiemmin “syyllistynyt juutalaisyhteyksiensä piilotteluun”.

Lähde: The Times of Israel

1 KOMMENTTI

  1. Ansiokasta toimintaa, toimitus. Juutalaissidokset tulee aina tuoda esiin, sillä niin juutalainen kuin juutalaisen puolisokin – ja samoin juutalaisten juoksupojat vapaamuurarit, rotaryt ja leijonat – asettavat AINA juutalaisten edun sen maan edun edelle, jonka kansalaisia tai jonka palveluksessa ovat.

Comments are closed.