Koti Artikkelit Kansanmurha Britannia haluaa karkottaa eteläafrikkalaiset pikkulapset

Britannia haluaa karkottaa eteläafrikkalaiset pikkulapset

2

Britti-isä kamppailee Britannian maahanmuuttovirastoa vastaan estääkseen kahdeksan- ja viisivuotiaiden lastensa karkottamisen Etelä-Afrikkaan. Lasten eteläafrikkalainen äiti kuoli äskettäin, ja nyt Britannia uhkaa karkottaa lapset, koska baarimikkona työskentelevän Justin Tuttin vuositulot eivät ole riittävän korkeat. Laki vaatii vähintään 22 500 Ison-Britannian punnan vuosituloja.

Eteläafrikkalainen sosiaalityöntekijä varoitti Tuttia, että lapset saattaisivat joutua valkoisuutensa vuoksi hyökkäyksen kohteiksi.

Britannia karkottanee 8-vuotiaan Sethin ja 5-vuotiaan Leigh’n maaliskuussa, ellei Justin Tutt onnistu pitämään lapsia maassa. Mikäli lapset Etelä-Afrikkaan lopulta karkotetaan, joutuvat he huostaanotetuiksi.

 

Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. Etelä-Afrikka. Siellä ei ole apartheidin jälkeen ollut mitään kunnollista järjestelmää, joka olisi voinut taata kansalaistensa turvallisuuden. Tässäkin asiassa. Valkoinen buuri- ja brittiläisperäinen väestö ei selviä Etelä-Afrikassa ja muissakaan entisissä siirtokunnissa.

  2. Ihmettelen, miksi Keski-Afrikkaan lähetetään rauhanturvajoukkoja. MIKSI IHMEESSÄ VALKOISIA SAA SORTAA ETELÄ-AFRIKASSA? Paikallinen poliisi eikä armeija uskalla(/halua) mennä edes pidättämään mustia roistoja, raiskaajia, lastenhakkaajia. YK-vitsi…. IHMISOIKEUDET?
    Vain ali-ihmiset ovat puolustuksen (täysin turhan paapomisen) alaisuudessa.
    MandelaHaribo kun kuoli, niin alkoi kosto. Sellaiset kostavat, jotka eivät edes eläneet, kun EA:ssa asiat olivat hyvällä tolalla. Buurit voisivat tilata ammattisotilaita turvaamaan itseään.

Comments are closed.