Koti Uutisia Pakistanilaiset joukkoraiskasivat kreikkalaisnaisen – media vaikenee

Pakistanilaiset joukkoraiskasivat kreikkalaisnaisen – media vaikenee

2

UK_pakistanilaisia

Viiden pakistanilaisen maahanmuuttajan ryhmä kierteli ympäri läntistä Attikaa murtautuen kreikkalaisiin asuntoihin. Kaksi ryhmään kuulunutta miestä jäi hiljattain kiinni murtauduttuaan 50-vuotiaan kreikkalaisnaisen kotiin keskellä päivää ja joukkoraiskattuaan tämän.

17- ja 24-vuotiaat miehet pidätettiin perjantaina. Vaikka samaan ryhmään kuuluvat kolme rikoskumppania ovat yhä karkuteillä, ei Kreikan valtamedia ole uutisoinut tapauksesta varoittaakseen kansalaisia. Ainoa julkisuuteen tullut tieto ryhmän tehtailemiin murtosarjoihin ja joukkoraiskaukseen liittyen perustuu poliisiraportteihin.

Lähde: Kultainen aamunkoitto

2 KOMMENTIT

  1. Jo aikoinaan Rooman valtakunta rappeutui maahanmuuton ollessa osasyy. Nyt kreikkalainen kulttuuriperintö ja länsimaisen sivistyksen kehto tuhotaan säälimättä. Onneksi kreikkalaisilla on toivoa, Kultainen aamunkoitto.

  2. Eivät julkaise siksi, kun “pakolaisten oikeudet” ovat tärkeitä… Kreikan kansa käy kuumana taloustilanteen ym poliittisen paskan takia, niin kansa toivottavasti saa tiedon tapahtumista, niin katulamppujen koristelu voisi alkaa..
    Miksi maassa jossa taloudellinen tilanne on tosi huono on yleensä ns. pakolaisia.

    Pakipojat maavarkaiden maahan, mokomat hirviöt.

Comments are closed.