Koti Uutisia Bråvallafestareilla Ruotsissa useita raiskauksia ja ahdisteluja

Bråvallafestareilla Ruotsissa useita raiskauksia ja ahdisteluja

1

UK_Bravalla

Poliisin uudella tytöille kohdistetulla “Älä ahdistele” -rannenauhalla ei näyttänyt olevan toivottua tulosta Norrköpingissä nuorison Bråvallafestareilla, vaikka poliisi oli toiveikas. Festareilla tapahtui kymmeniä erilaisia ahdisteluja aina raiskauksiin saakka. Uhrit olivat 12–17-vuotiaita.

Perjantai-iltana otettiin kiinni 25-vuotias mies epäiltynä seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskauksesta, mutta poliisin mukaan mies päästettiin vapaaksi myöhemmin. Samaan aikaan otettiin vastaan ainakin kaksi rikosilmoitusta itsensäpaljastelusta.

Perjantai-iltana tehtiin ilmoitus myös toisesta raiskauksesta, jossa nainen ilmoitti tulleensa raiskatuksi “yleisömeren” keskellä musiikkiesityksen aikana. Edelleen perjantaina ilmoitettiin kaksi muuta raiskausta, joissa toinen oli tapahtunut bajamajassa, johon tekijä oli hiipinyt odottamaan uhria. Toisessa tapauksessa tekijä oli mennyt sisään telttaan ja raiskannut teltassa nukkumassa olleen naisen.

Festareiden aikana on näin ollen tehty yhteensä neljä ilmoitusta raiskauksesta. Lisäksi tietoon on tullut 10–15 muunlaista ahdistelua tai seksuaalista irstailua.

“Näin muutamaa vuotta nuoremman ystäväni, joka itki niin, että se mursi sydämeni […]. Se oli sairasta; tulimme pitämään hauskaa, mutta kestimme festareita vain 20 minuuttia, koska se oli niin epämukavaa. Ahdistelu vain paheni hetki hetkeltä ja muuttui kovakouraisemmaksi. He [tekijät] eivät olleet ruotsalaisen näköisiä, vaan todennäköisesti maahanmuuttajia. Inhottaa sanoa, mutta se on totuus”, kertoi Daily Mailin haastattelema 17-vuotias Alexandra Larsson.

Lähteet: PaavoTajukangas.com, Daily Mail

1 KOMMENTTI

  1. Vasemmisto on valmis uhraamaan jok’ikisen valkoisen immenkalvon unelmaa tavoitellessaan.

Comments are closed.