Koti Uutisia Kuutta Kuuban lentopallopelaajaa esitetään vangittaviksi epäiltyinä törkeästä raiskauksesta

Kuutta Kuuban lentopallopelaajaa esitetään vangittaviksi epäiltyinä törkeästä raiskauksesta

1

UK_kuubalaiset

Poliisilaitos on edistynyt seksuaalirikostutkinnassa, jonka yhteydessä on otettu kiinni yhteensä kahdeksan Kuuban lentopallomaajoukkueen pelaajaa, ilmoitetaan poliisin sivuilla.

Poliisilla on pidätettyinä tällä hetkellä kuusi pelaajaa. Kaksi eilen sunnuntaina kiinniotettua pelaajaa on vapautettu eikä heitä enää epäillä raiskauksesta. Poliisilla ei ole tietoa siitä, ovatko vapautetut pelaajat tai muu joukkue poistuneet Suomesta.

Poliisi tulee esittämään kuutta pidätettyinä olevaa pelaajaa vangittaviksi, ja asian pakkokeinokäsittely Pirkanmaan käräjäoikeudessa järjestetään huomenna tiistaina. Asiaa tutkitaan edelleen nimikkeellä törkeä raiskaus.

Volleyball.it-sivuston mukaan Kuuban joukkue oli aikonut tänä aamuna palata Kuubaan.

Lähteet: Poliisi, Volleyball.it

1 KOMMENTTI

  1. Oikeusministerin oikeaoppineen ja oikeamielisen aina oikeassa olevan ministeri Jari Lindströmin ilmoituksella raiskaus ei ikinä, missään olosuhteissa voi olla törkeä rikos. Youtubesta löytyy video aiheesta. On mahdollista, että tämä koskee ainoastaan oikeauskoisia muslimeja, jolloin suomalaisilla ja vaikka nyt kuubalaisilla on eri laki ja muslimeilla omansa.

Comments are closed.