Koti Uutisia Brasilialainen sarjamurhaaja tappoi 42 valkoista – rasistinen motiivi

Brasilialainen sarjamurhaaja tappoi 42 valkoista – rasistinen motiivi

5
Sailson Jose das Gracas.
Sailson Jose das Gracas.

Rio de Janeiron poliisi on saanut kiinni maailman “ahkerimman” sarjamurhaajan. Poliisi pidätti 26-vuotiaan afrobrasilialaisen Sailson Jose das Gracasin tämän puukotettua valkoista naista. Das Gracas on tunnustanut syyllistyneensä lisäksi 41 toiseen murhaan viimeisen yhdeksän vuoden aikana.

Das Gracas kertoi poliisille lähteneensä usein “metsästämään”; hän saattoi tarkkailla valkoisia naisia kuukaudenkin, ennen kuin tappoi heidät. Hän kertoi edelleen nauttineensa siitä, kun naiset huusivat kuolemanpelosta yrittäessään riuhtaista itsensä vapaiksi.

“Tarkkailin uhria, selvitin kaiken hänen elämästään. Odottelin välillä kuukauden, joskus taas vain viikon, paikasta riippuen. Halusin tietää missä hän asui, millainen hänen perheensä oli ja katselin häntä, kun hän ylitti katua. Tutkin hänen talonsa. Aamun varhaisina tunteina menin sisälle taloon, mikä oli erittäin helppoa. Sitten tapoin hänet”, murhaaja kertoi kuulustelussa.

Das Gracas paljasti usein kuljeskelleensa julkisilla paikoilla valikoimassa seuraavaa uhriaan, joskus intuition varassa ajatellen “siinä hän on”. Murhaaja jatkoi vielä, että uhrin oli aina oltava valkoinen: “Seurasin heitä kotiin, mutten koskaan raiskannut ketään. Naisten on oltava valkoisia eikä mustia, koska olen itse musta”, murhaaja kertoi.

Poliisipäällikkö Marcelo Machadon mukaan Das Gracas oli usein masturboinut katsellessaan kuolevia valkoisia naisia.

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Mail

5 KOMMENTIT

 1. Tätähän on jo meillä täällä Suomessa.
  Pääkaupunkiseuden mamujengin motiiviksihan on paljastunut rasistisuus, ovat syyllistyneet siis kymmeniin (ellei satoihin) viharikoksiin.
  Senhän pitäisi olla koventava tekijä tuomiota annettaessa, mutta onko näin?
  Ei.

  Lisäksi osaa heistä epäillään tapon yrityksistä, joista media vaikenee. Tästä on verkkoon vuotanut valokuva syytekohdista.

  Pääkaupunkiseudun mamujengi tehtaili järjestäytynyttä viharikosta pitkin ja poikin, motiivi rasistinen.

  Hyysäriakat tekivät heistä uhreja.

  Kyllä tämä maa on niin saatanan sairaaksi mennyt.

 2. Brasilian kaupungit ovat vaarallisia monikulttuurisuuden takia. Maan eteläosaa asuttavat pääosin valkoiset, minkä takia siellä onkin reilusti turvallisempaa.

 3. Se joka keksi monikulttuurisuuden on maailmanhistorian typerin henkilö, noi eläimet pitäisi pitää visusti erossa meistä valkoisista.
  Rotusegregaatio takaisin!

 4. Katujengin tekemä pahoinpitely käräjillä: Riita alkoi oluttölkistä
  RIKOS JULKAISTU 15.12.2014 11:04

  Epäilty ryöstö tapahtui Helsingin Alppipuistossa 5. syyskuuta 2014. Kuva kesäkuulta 2009.

  Syyttäjä vaatii rangaistusta viidelle nuorena henkilönä tehdystä ryöstöstä niin sanotussa Helsingin katujengi-jutussa.
  Jutun käsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Istunnon oli tarkoitus alkaa kello 9, mutta istunto pääsi alkamaan vasta noin 40 minuuttia myöhemmin, koska yksi syytetyistä ei saapunut ajoissa paikalle.
  Syyttäjän mukaan viisi nuorta poikaa olivat pahoinpidelleet ja anastaneet omaisuutta eräältä pojalta. Pojalta oli potkaistu jalat alta, häntä oli kuristettu ja maassa ollessa lyöty päähän. Syytetyt olivat tekohetkellä 15-17-vuotiaita. Epäilty rikos tapahtui Helsingin Alppipuistossa syyskuun alussa.
  Yksi syytetyistä pojista myönsi teon otsikoinniltaan tarkoittaen sitä, että hän myönsi vaatineensa pojalta omaisuutta sekä tönäisseensä häntä. Muut syytetyt kiistivät syytteen. Yksi syytetyistä kuitenkin myönsi läpsäyttäneensä poikaa, mutta tehneensä sen herätelläkseen häntä, jotta tämä olisi juossut tilanteesta pois. Omien sanojensa mukaan hän ei uskaltanut muuten puuttua tilanteeseen.
  Pahoinpidelty poika kertoi oikeudessa, että tilanne puistossa oli alkanut siitä, että hänen luokseen oli tullut useampia henkilöitä, joista yksi oli kysynyt juomaa. Pojan mukaan hän oli antanut juoman kyselijälle lähes tyhjän oluttölkin, josta koko tilanne oli alkanut.
  Kaikkiaan katujengivyyhdessä on syytettyjä 12. Heitä syytetään 13 eri rikoksesta. Lähinnä rikokset ovat nuorena henkilönä tehtyjä pahoinpitelyjä ja ryöstöjä. Asianomistaja on noin 30.

  Lähde: MTV3 Uutiset/rikos ma 15.12.2014

 5. Nuorisojengin väkivaltavyyhti oikeudessa: ”Oli sovittu, ettei ketään vasikoida”
  RIKOS JULKAISTU 15.12.2014 13:47

  Nuorten syyskuun alussa tekemään ryöstöä on käsitelty tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

  Syyttäjä päätti peruuttaa syytteet yhden henkilön osalta näytön puutteesta.
  Helsingin käräjäoikeudessa on tänään käsitelty Helsingin Alppipuistossa syyskuun alussa tapahtunutta ryöstöä, josta alun perin syyteessä oli viisi nuorta, tekohetkellä 15-17-vuotiasta poikaa. Uhrin, syytettyjen ja todistajan kuulemisen jälkeen kihlakunnansyyttäjä Kaisa Ahla peruutti syytteen yhden nuoren kohdalta näytön puutteen takia. Syyttäjän mukaa poika on ollut paikalla puistossa, mutta näyttöä hänen osallisuudestaan ei ole.
  Alppipuiston ryöstö on osa laajempaa nuorten tekemää ryöstö- ja pahoinpitelysarjaa.
  Syytteen mukaan useampi henkilö pahoinpiteli uhria Alppipuistossa ja anasti tältä kännykän ja lompakon.
  – Muistan, että tarkoituksena oli hankkia toiselle kaverilleni puhelin, jossa toimii WhatsApp. Hänellä oli silloin joku huono Nokia, jossa se ei toiminut, yksi syytetyistä kertoi oikeudessa.
  Eräs syytetyistä arvioi, että Alppipuistossa oli tapahtumailtana noin 100 ihmistä, joista pahoinpitelytilanteen lähellä oli noin 50 ihmistä.
  Yksi syytetyistä pojista kertoi muuttaneensa Helsinkiin elokuun alussa turvallisuusalalta saamansa opiskelupaikan perässä. Hän ei ollut tavannut muita syytettyjä ennen muuttoaan.
  – Sain opiskelupaikan huippupisteillä ja joutuisin koulusta pois, jos saisin tästä tuomion.
  Poika kertoi, ettei ollut nauttinut alkoholia tapahtumailtana ja kertoi myös isänsä olleen alkoholisti, joka vaikutti myös häneen omaan alkoholinkäyttöönsä.
  – En juo alkoholia muutenkaan.
  Hän kiistä ottaneensa uhrilta puhelinta sekä samoin sen, että asiasta olisi sovittu muiden syytettyjen kanssa.
  Poika kertoi, että välit muihin syytettyihin katkesivat.
  – Välit menivät, kun he väittivät minun tehneen asioita, joita en ollut tehnyt.
  Oikeudessa häneltä myös kysyttiin, onko saanut uhkauksia.
  – En tiedä onko vakavasti otettavia, mutta kerran sain puhelimeen WhatApp-viestin, että pitääkö minut tappaa. Se ei ole minusta olennaista, enkä ottanut sitä vakavasti.
  “En tiedä, miksi potkaisin”
  Kolmas syytetty kertoi oikeussalissa, että oli sovittu, että jokainen tunnustaa omat tekonsa, mutta muiden tekemisistä ei ”vasikoida”.
  Poika myönsi oikeudessa potkaisseensa uhria, koska halusi auttaa kavereitaan siinä, että he saisivat uhrilta puhelimen. Poliisikuulustelussa hän ei kertonut yhden syytetyn uhrille antamasta polvipotkusta.
  – En kertonut polvipotkusta, koska en halunnut, että minua kutsutaan vasikaksi. En tiedä miksi kohdistin väkivaltaa uhriin, mutta olen pahoillani siitä.
  Uhri ei pystynyt oikeudessa tarkasti kuvailemaan henkilöitä, jotka häntä olivat pahoinpidelleet.
  Syyttäjä vaatii ryöstöstä nuorena henkilöinä syytetyille henkilöille ehdollista vankeusrangaistusta.
  · Katujengin tekemä pahoinpitely käräjillä: Riita alkoi oluttölkistä 11:04
  · Nuorten väkivaltavyyhti oikeudessa – näin ryöstöjä pääkaupunkiseudulla tehtiin ke 19.11.
  · Ryöstöuhrin kertomus: Skeittireissu sai karmean päätöksen ke 19.11.

Comments are closed.