Koti Uutisia Brittipoliisit varpaillaan – ääri-islamistit suunnittelevat naispoliisin teloitusta

Brittipoliisit varpaillaan – ääri-islamistit suunnittelevat naispoliisin teloitusta

5

Birminghamin poliisi sai maanantaina nimettömän puhelun, jossa kerrottiin ääri-islamistien suunnittelevan naispoliisin kaappausta ja hänen mestaamisensa videointia.

Julmasti murhattu Afganistanin sodan veteraani Lee Rigby ja hänen murhaajansa.
Julmasti murhattu Afganistanin sodan veteraani Lee Rigby ja hänen murhaajansa.

Tiistaina poliisi pidätti tapahtumien johdosta 31-vuotiaan miehen. Hän ei poliisin mukaan liity kuitenkaan suoraan epäilyihin poikkeuksellisen julman terroriteon suunnittelusta. Poliisin “lähde” tietää kertoa, että uhkakuvat kylmäverisestä terroriteosta eivät kuitenkaan ole tuulesta temmattuja.

Vihjeen saavuttua maanantaina jokaista partiossa olevaa poliisia varoitettiin asiasta minuuttien sisällä. Koko poliisihenkilökuntaa kiellettiin menemästä koteihinsa ennen kuin he olivat saaneet tarpeellisen ohjeistuksen turvatoimista, jotka sisälsivät muun muassa kiellon matkustaa univormuun pukeutuneena tai pitää esillä muitakaan tunnuksia tai kortteja, joista heidät saattaisi tunnistaa virkavallan edustajiksi. Kaikkia virantoimituksessa olevia poliiseja kehotettiin myös “pitämään toisistaan huolta ja katsomaan toistensa perään”.

Samalla kävi myös ilmi, ettei tapaus ollut ensimmäinen laatuaan. Länsi-Midlandsin poliisit olivat saaneet jo kaksi kuukautta aiemmin samankaltaisia epäsuoria varoituksia päälliköltään. Varoitusten luonne koski tuolloinkin sitä, ettei työmatkalla pidä sonnustautua siten, että henkilö voidaan tunnistaa poliisiksi. Pohjana varoituksille olivat erittäin vakavasti otettavat tiedustelutiedot ääri-islamistien suunnitelmista kaapata poliisi.

Lähde: Mirror Online

Aiheeseen liittyen: Sotilaan murhasta pitkät tuomiot Englannissa

5 KOMMENTIT

  1. Ei mene kauan kun meidän Kultamunat™ tekevät täällä vastaavaa.
    Johan esim. Pirkkalassa on yritetty pikkutyttöjä kaapata autoon, ehkäpä juuri tarkoituksena tehdä jonkinlainen teloitus ja videoida se.

  2. Monikulttuurisuuden tuomia etuuksia. Saadaan vähän jännitystä normaaliin tylsään elämään. HEHEH

  3. Tässä pitää tietää, että Briteissä poliisi ei kanna edelleenkään asetta normaaleilla partiotehtävillä. Milläs ajattelivat suojautua sitten, kun salafistit hyökkää? Ei hyvin mene…

  4. Kukahan normaaleja kansalaisia turvaa jos poliisia kielletään esittäytymästä poliisina jonkin kansanryhmän takia…

Comments are closed.