Koti Uutisia Benjamin Netanjahu liian korruptoitunut jopa oman roistovaltionsa silmissä?

Benjamin Netanjahu liian korruptoitunut jopa oman roistovaltionsa silmissä?

2

Israelin poliisi on kuluneen viikon aikana kuulustellut kahdesti maan pääministeriä Benjamin Netanjahua hänen kotonaan korruptioepäilyjen vuoksi.

Ensimmäinen kuulustelu tapahtui maanantaina ja se koski epäilyjä pääministerille osoitettujen kalliiden lahjojen sekä tuhansien liikemiehiltä peräisin olevien dollarien vastaanottamisista. Torstaina Netanjahua kuulusteltiin jälleen toisesta korruptiotapauksesta, mutta on vielä epäselvää, millainen tapaus tarkalleen oli kyseessä.

Netanjahu itse on kiistänyt syytökset täysin ja kommentoinut, etteivät ne liity mitenkään häneen. Eräässä lausunnossaan asiasta Netanjahu sanoi seuraavaa: “Olemme kuulleet median uutisointia aiheesta. Voimme nähdä ja kuulla juhlatunnelman ja ilmapiirin TV-studioissa ja oppositioleirissä. Kehottaisin heitä kuitenkin lykkäämään juhlintaansa. Te jatkatte edelleen ilmapallojen täyttelyä, ja me puolestaan tulemme tästä eteenpäinkin hallitsemaan Israelin valtiota.”

Lähteet: Nordfront.se, BBC News

2 KOMMENTIT

  1. Eikö ole muuten kummallista että tämän “maan” johtajat kukin vuorollaan joutuvat vankilaan raiskauksista, lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä, korruptiosta milloin mistäkin. Kuinka mätä pitää järjestelmän- ja elämänkatsomuksen olla että tuollaiset “johtajat” asetetaan valtaan. Ja että niillä riittää hännystelijöitä täyttämään niiden jokaisen oikun? Missä kohtaa inhimillisyys ja empatia tapetaan?

    • Studio204:n uusimman jakson mukaan kolmea viimeisintä Israelin pääministeriä epäillään korruptiosta. Johtuu varmaan antisemitismistä, sillä eihän nyt valittu kansa voisi syyllistyä jonkun vedättämiseen!

Comments are closed.