Koti Uutisia Netanjahu tahtoo armahtaa israelilaissotilaan avuttoman palestiinalaisen ampumisesta

Netanjahu tahtoo armahtaa israelilaissotilaan avuttoman palestiinalaisen ampumisesta

2

Maaliskuun 24. päivä 2016 Hebronissa Länsirannalla veitsellä aseistautunut palestiinalainen Abdel Fattah al-Sharif teki hyökkäyksen raskaasti aseistautuneita israelilaissotilaita vastaan. Tultuaan israelilaissotilaiden ampumaksi ja haavoituttuaan vakavasti al-Sharif lojui avuttomana maassa. Tällöin eräs sotilaista, Elor Azaria, astui yhtäkkiä eteenpäin ja ampui al-Sharifia tappavasti päähän.

Tuomio Azarialle julkistettiin keskiviikkona, jolloin Israelin sotilastuomioistuin tuomitsi Azarian 20 vuodeksi vankeuteen taposta. Azaria perusteli toimintaansa sillä, että hänen mielestään “terroristi ansaitsi kuolla”. Päätös herätti suurta vihaa ja raivoa israelilaisten keskuudessa. Tuomiosta raivostuneiden mielestä juutalaisilla on oikeus käyttäytyä aivan kuten heitä huvittaa, toiminnastaan rankaisematta.

Eräs tuomiota kritisoinut taho on maan pääministeri Benjamin Netanjahu. Hän kommentoi Facebookissa julkaisemassaan lausunnossa, että israelilaissotilaiden on “saatava hallita kaikenlaisia kiistoja”, ja näin ollen Azaria olisi armahdettava. Puolustus on ilmoittanut valittavansa tuomiosta.

Videokuvaa Azarian veriteosta:

Lähteet: Nordfront.se, RT

2 KOMMENTIT

  1. “… Benjamin Netanjahu. Hän kommentoi Facebookissa julkaisemassaan lausunnossa, että israelilaissotilaiden on ”saatava hallita kaikenlaisia kiistoja”,…

    Jepu, jepu, jee! Tämä sama pätee Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin!!! Eikäpä lahjotut hallitukset sitä kummeksu ollenkaan. Tavallinen jamppa vähintäänkin ihmettelee mokomaa. Mutta NE, jotka ovat HERRASKAISIKSI oppineet ovat myös niitä kirkkiaalla otsalla. “Häntä heiluttaa koiraa”, eikä päinvastoin… Niinhän se menee… “Hauki on kala, Hauki on kala”… …70-vuotta kun tätä on hoettu. Joka pirtissä myös uskotaan näin olevan. Joka muuta väittää. Hänet pantakoon ahtaalle!!!

  2. Valittu kansa pitää omiensa puolta, vaikka nämä syyllistyisivät kameroiden edessä teloittamiseen. Nousisikohan asiasta valtamediassa kohu, jos Eurooppalainen kansallismielinen (tai edes pseudokansallismielinen) poliitikko puolustaisi vastaavaa tekoa? Eikun ainiin, Juho Eerola vedettiin väkisin mukaan asema-aukion tapahtumiin…

Comments are closed.