Koti Uutisia BBC: tottukaa terrorismiin!

BBC: tottukaa terrorismiin!

9

Manchesterin terrori-iskun jälkeen valtamedia ja poliitikot ovat jälleen alkaneet ohjata keskustelua pois monikulttuurisuudesta. Kuten aina monikulttuurisen terrori-iskun jälkeen, myös tällä kertaa on alettu puhua muun muassa valvonnan lisäämisestä.

Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC puolestaan kertoi katsojilleen, että “eurooppalaisten vain täytyy tottua terrorismiin”. Veriset terrori-iskut kuuluvat monikulttuuriseen yhteiskuntaan samalla tavalla kuin joukkoraiskaukset ja massavalvonta.

https://www.youtube.com/watch?v=UO5QcBDz9JE

Aiheeseen liittyen: Valkoinen häpeä – suurin uhka

9 KOMMENTIT

 1. Helevetin sairasta ja irvokasta. Tämä aikakausi vie voiton kaikista mitkä ovat tämän ihmiskunnan historiassa vallinneet.
  Pimeimmän keskiajankin voi ymmärtää ajan jaksona, jolloin Katollisen kirkon inkvisaattoreiden ja tuolloin vallinneen taikauskon sekä eurooppalaisten kansakuntien kehittymättömyyden, oppimattomuuden ja silkan aikaan kuuluvan tyhmyyden vallitessa voi tuon ajan taphtumat ja etenkin mielettömyyden jotesankin terveellä järjellä käsittää edm. syistä.
  Nyt Herran vuonna 2017, jolloin jo internet on arkipäiväistynyt lapioon verrattavaksi, vuosikymmeniä maata kiertäneet sateliitit sekä ihmisen matkat Kuuhun. Maailman ollessa “pienempi” kuin koskaan olemassa olonsa historiassa tuottaen uutisia ja tietoa ajantasaisesti toisilta mantereilta, jotka olivat tähtitieteellisen saavuttamattomissa aina 1500-luvulle saaka. Vain Viikingit tekivät rohkeudellaan ja purjehtimistaidoillaan poikkeuksen ollen muita aikaansa edellä. Lääketiede on kehittynyt huippuunsa, siten, että enää ainut suurin kuolema on syöpä, joka hallitsee itsevaltiaasti sairauksissa. Rokotuksilla on hävitetty monet tartuntataudit, joihin Euroopan kansoja kuoli kuin kärpäsiä vieden kansakuntien väestöstä lähes kolmanneksen aiheuttaen notkahduksen väestömäärissä. Maatalous on kehittynyt optimoituna sellaisiin tuotanto määriin, joka Läntisistä maista teki vilja-aittoja ja turvasi ravinnon saannin tasaisesti. Vain egyptiläiset olivat lähinpänä tuota Niilin tulvan tuodessa hedelmällistä lietettä lähes joka vuosi mikä takasi elintason, josta muut tuon ajan ihmispopulaatiot kykenivät uneksimaan, jos koskaan edes siitä tulivat tietämäänkään.
  Maailma on sairas, niin sairas ja monikulttuurisuus politiikan huumeen alaisena, että sitä ohjaa itse saatana, joka on murtautunut kevyesti Suomen Luterilaiseen Kirkkoon, kuten aina matoja kuhisevaan mätänevään lihaan Roomalais katolisen johtajan “Jeesuksen maanpäällisen sijaisen” Paavin hallitsemaa Vatikaaniseen kirkkovaltioon, joka palvelee vääryyttä ja valhetta.

  • Itse asiassa “pimein keskiaika” ei välttämättä ole ollut ollenkaan niin pimeä kuin on annettu ymmärtää:

   https://www.youtube.com/watch?v=Cqzq01i2O3U

   Ja monet tieteen ensiaskeleet, sekä väestön sivistäminen ovat alkaneet silloisen kristinuskon sisältä, huolimatta siitä että kristinuskoa käytettiinkin räikeästi väärin(eli täysin vastoin Raamatun opetuksia) kansalaisten hallitsemiseen ja alistamiseen, sekä terveen järjen vaimentamiseen. Terve järki kun ei ole (koskaan ollutkaan) aidon kristinuskon vihollinen.

    • Ainiin unohdin mainita vaihtoehdon kristinuskolle, pohjoismaiset maailmankatsomukset kuten Asatru perustuu voimalle,kunnialle ja hyveille. Kun taas kristinusko lähinnä pelolle,alistumiselle ja nöyryydelle. Suomalaiset ovat perinteisesti luonnon uskovaisia “suomenusko” asatru ja luonnon-uskojen jumalia voidaan pitää vertauskuvina luonnon elementteihin, niinpä nämä uskonnot eivät vaadi mitään erinäistä “uskomista” jonkinlaiseen mystiseen hahmoon tai kertomukseen, se on kansanperinnettä ja katsomusta.

     • ” Kun taas kristinusko lähinnä pelolle,alistumiselle ja nöyryydelle…”

      Ei pidä paikkaansa. Tunnistan noista väittämistä omakohtaisesti vain viimeisen, eikä sekään ole kielteinen asia Jumalan edessä, saati mikään taakka. Kaksi ensimmäistä sen sijaan liittyvät juuri islamiin (islam = alistumista “jumalalle”). Muilta osin en ota kantaa tekstiisi, sillä kunnioitan mielipiteen vapautta eikä tämä ole muutenkaan oikea foorumi asian perusteelliseen käsittelemiseen.

     • Hmm, hienoa että kunnioitat. Mutta suosittelen silti katsomaan videon aiheesta, kristinusko ja islam ovat kylläkin sama uskonto uusilla profeetoilla, sen uskonnon nimi on juutalaisuus, sen jumala on jahve/tetragrammaton jonka mukaan me eurooppalaiset olemme goyimeita palvelemaan valittua kansaa. En näe mitään syytä uskoa tähän jumalaan jonka he kuvailevat raamatussa,koraanissa tai talmudissa/toorassa, sen sijaan uskon luontoon jonka löydän itsestästäni,josta löydän itseni, ja jonka tunnen muissa ja ympärilläni.

 2. BBC = Syöpää. Olen jo liiankin tottunut terrorismiin, kun naama pysyy “peruslukemilla” vaikka näen siitä uutisen ja huokasen “jaah, taas, ei yllätä”

 3. Miksei terrori-iskut kohdistu politiikassa vaikuttaviin henkilöihin?
  ISIS on hyökännyt ainoastaan siviiliväestön kimppuun, jokusta yksittäistä poliisia lukuun ottamatta.
  Kun iskujen kohde vaihtuu eliittiin, terroriin ei pidä totutella.
  Tosin Timo Sionikin tietää, ettei Isisksen terrori vaihda kohdetta.

Comments are closed.