Koti Artikkelit Valkoinen häpeä – suurin uhka

Valkoinen häpeä – suurin uhka

16

Manchesterin terrori-iskun jälkeen monet ovat jälleen alkaneet miettiä, kuinka monikulttuurinen väkivalta voitaisiin estää. Lukemattomien raakuuksien jälkeenkin Euroopan rajat on pidetty auki siksi, etteivät maahanmuuton vastustajat uskalla puhua. Jesse Torniainen kirjoittaa maahanmuuttokriitikoista, jotka häpeävät mielipiteitään.

Mikäli eurooppalaiset päättävät pysyä pelkureina, ensimmäisiä uhreja ovat lapsemme.

Tämän päivän keskustelukulttuuria kansallismielisiä vastaan hallitaan sen verran vahvasti, että jopa monet aktiiviset ja “radikaalit” kansallismieliset vetäytyvät julkisuuteen kertomissaan näkemyksissä poliittisesti korrektimpaan suuntaan, vaikka heidän todelliset mielipiteensä olisivat paljon radikaalimpia. Mikä saa ihmisen toimimaan näin?

Kansallisessa Vastarinnassa kirjoitettiin viime vuoden maaliskuussa kansallismielisten painostamisesta termejä käyttämällä. Tekstissä “Ootsä joku rasisti?” kirjoitettiin:

“Yleisin ja arkisin tapa, jolla kansallismielinen pyritään saamaan perääntymään argumenteissaan, on rasistiksi kutsuminen.

[…]

Valekansallismielinen PS-Nuoret julkaisi toissa vuonna jopa kokonaisen dokumentin todistaakseen, etteivät he ainakaan ole rasisteja. Ajoittain myös muut poliitikot tai julkisuuden henkilöt ryhtyvät selittelemään omia näkökulmiaan sillä, ettei kyse ole rasismista vaan maahanmuuttokriittisyydestä.

[…]

Kesällä puolestaan nähtiin kenties yksi Suomen huvittavimmista rasismin ympärille rakennetuista tapahtumaketjuista, kun maahanmuuttokriittisen Hommaforumin perustaja Matias Turkkila osallistui monikulttuurisuuskiihkoilijoiden järjestämään Meillä on unelma -ilmaiskonserttiin, jonka aikana hän hyökkäsi monikulttuurisuutta vastustanutta puoluetoveriaan Olli Immosta vastaan. Turkkilan tarkoituksena oli todistaa maailmalle ja monikulttuurisuuden kannattajille, ettei hän itse missään nimessä ole rasisti.”

Perussuomalaisten selittelylinja on toki tuttua huttua jo vuosien takaa. Tämä johtuu siitä, että he itse heittäytyvät mukaan puoluetta vastustavien tahojen peliin, jossa tarkoitus on saada heidät koko ajan vain perääntymään enemmän ja enemmän. Itselleen puolueen jäsenet uskottelevat, että tällä tavoin voi saada laajempaa kansansuosiota, jonka avulla pääsee paikalle, jossa todella pääsee vaikuttamaan. Jätetään nyt tässä tekstissä ottamatta kantaa puolueen hallitustaipaleeseen…

Pointti on, että harva nykyisistä perääntyjistäkään tuskin on alun perin tai nykyäänkään todella niin pehmo ajatuksiltaan kuin mitä he julkisuuteen kertovat. Todennäköisesti hekin kertoisivat kahdenkeskisissä keskusteluissa paljon radikaalimpia näkemyksiä kuin mitä he julkisuudessa lausuvat. Ainakin allekirjoittanut on ollut monet kerrat paikalla, kun joku on kertonut kannattavansa Vastarintaliikkeen ideologiaa, “mutta sitä ei vaan voi sanoa ääneen”.

Miksi he kuitenkin toimivat siten kuin toimivat? Vastauksena on poliittinen korrektius, “rasistiksi” ja “natsiksi” leimautumisen pelko, poliittisen uran meneminen ideologian edelle ja häpeä sanoa omia todellisia näkemyksiään ääneen.

Poliittisen korrektiuden pillin mukaan pomppiminen on suoranaista syöpää politiikalle, sillä sen määrittelevät vallan kahvassa olevat ihmiset, kansallismielisyyttä vihaava media ja muut vastaavat paljon näkyvyyttä saavat suomalaisvihamieliset kansalaisvaikuttajat. Kuinka siis kansallismielinen ihminen voi mitenkään alistua tällaiselle pelille, jota ohjaavat ihmiset, jotka vihaavat niitä, jotka eivät jaa heidän globaalia ajatusmaailmaansa?

He menevät jopa niin pitkälle, että poliittisia vastustajiaan miellyttääkseen he ovat valmiina irtisanoutumaan suomalaisuutta puolustavista ihmisistä ja järjestöistä – jopa omista puoluetovereistaan, kuten edellä mainittu tapaus Matias Turkkila osoitti! Tietenkään poliittisen korrektiuden määrittelevät tahot eivät tule koskaan olemaan tyytyväisiä, vaikka irtisanoutuisit tai kääntäisit takkisi mille tahansa, joten tällainen nuoleskelu on sitäkin oudompaa. Mitä saavutat sillä, kun miellytät poliittisia vastustajiasi?

Toki poliittisella korrektiudella on mahdollista saavuttaa hieno ja henkilökohtaisesti tuottoisa poliittinen ura, kuten nyt eräs hallituspuolue on päässyt tekemään. Alun perin monet nykyisetkin kansanedustajat ovat varmasti liittyneet perussuomalaisiin rehellisistä lähtökohdista tarkoituksenaan todella ajaa maahanmuuttovastaista politiikkaa, mutta hallituskausi on todistanut tämän hienon ajatuksen jääneen rajusti taka-alalle, kun on saatu sitä valtaa, jonka kautta pääsisi vaikuttamaan.

Sen sijaan monet näistä henkilöistä ovat saavuttaneet hyvän uran ja kunnon palkat, kuten esimerkiksi maahanmuuttoa vastustavien ihmisten äänet kahminut Jussi Halla-aho. Hän pääsi europarlamenttiin asti, muttei ole saanut ainakaan mitään suomalaisten kannalta hyvää siellä aikaiseksi. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka ura menee niiden syiden edelle, jotka saivat alun perinkin lähtemään mukaan politiikkaan. Raha ratkaisee.

“Rasistin” ja “natsin” leimat taas ovat tapoja, joilla hiljentää ihmisiä aina ruohonjuuritasolta vallan huipulle. Aikaisemmin mainitussa “Ootsä joku rasisti?” -artikkelissa kommentointiinkin ensin mainittua leimakirvestä seuraavasti:

“Mantrasta ‘En ole rasisti, mutta…’ on tullut jo lähinnä kulunut vitsi myös yksityiskeskusteluissa. Monesti myös kansallissosialistit ja radikaalit kansallismieliset saattavat ajautua tilanteeseen, jossa esimerkiksi poliittisesti valveutumaton tuttava ihmettelee ‘Oletko rasisti?’. Vielä todennäköisempää on, että asiaa tiedustelee joku monikulttuurisuuden kannattaja, joka pyrkii saamaan henkilön nolaamaan itsensä selittelyn kautta.

Joutuessasi tällaisen kysymyksen kohteeksi ei missään nimessä pidä aloittaa selittelemällä ‘En tietenkään, koska…’. Jos ryhdyt kiertelemään tai selittelemään, olet jo joutunut keskustelussa puolustuskannalle ja annat mahdollisen vastaväittäjän määritellä keskustelun sävyn. Koko rasismihysterian ydinajatus onkin juuri hiljentää tai nolata kansallismieliset sekä ohjata keskustelua pois esimerkiksi maahanmuuttajarikollisuudesta tai Euroopan väestönvaihdosta. Tavoite tuntuu valitettavan usein onnistuvan, kun katsoo juuri maahanmuuttokriitikkojen ja persujen julkista kompastelua. Sivuhuomiona mainittakoon, että rasismi-termin isät ovat juutalainen homoaktivisti Magnus Hirschfeld ja pahamaineinen juutalaiskommunisti Leon Trotsky (Lev Bronstein).

[…]

Kun joku kysyy ‘Oletko rasisti?’, olennaista on ensimmäisenä kysyä vastaväittäjältä ‘Mitä tarkoitat rasismilla?’. Usein monikulttuurisuuden kannattajat eivät osaa edes itse määritellä lempitermejään, mutta jos he osaavat, niin silloin saat asiaan selvyyden ja voit vastata kysymykseen sen perusteella. Sama logiikka pätee kaikkiin muihinkin epämääräisiin termeihin ja syytöksiin, joita kansallismieliset saavat osakseen. Vaadi monikultturistia määrittelemään käyttämänsä epämääräinen termistö. Toisaalta, jos koko rasismiaihe tuntuu epäkiinnostavalta, voi asian ohittaa kepeästi toteamalla ‘Minua ei haittaa rasistiksi kutsuminen’.”

Leimakirveiden heiluttelu kertoo siis todellisuudessa siitä, ettei kirveen heiluttelijalla ole oikeastaan mitään hajua siitä, mistä hän puhuu. Kyseenalaista siis tällaisten termien julistajat, tai mikä parempaa, älä välitä tippaakaan siitä, mitä poliittinen vastustajasi on sinusta mieltä, koska hän tuskin tulee sinusta koskaan pitämään.

Vaihtoehtona siis on, että jos joku kutsuu sinua “natsiksi” tai “rasistiksi”, voit joko kyseenalaistaa hänet tai kysyä “Mitä sitten?” ja jatkaa keskustelua asiallisemmalla linjalla. Voit tietysti myös aloittaa perääntymisen, mutta sille tielle ei tule loppua; lopulta suututat vain mahdolliset kannattajasi etkä kuitenkaan miellytä vastustajiasi.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, olen ollut monet kerrat paikalla, kun joku on kertonut kannattavansa Vastarintaliikkeen ideologiaa ja toimintatapoja, mutteivät “voi sanoa sitä ääneen”. Tämän toteamisen jälkeen päälle annetaan vielä kaverilliset silmäniskut. Mikseivät he voisi sanoa sitä ääneen? Miksi kukaan olettaa, että jos alun perinkin lähdet ajamaan jotain politiikkaa valehtelemalla, oli kyse sitten ruohonjuuritason toiminnasta tai suuremmista kuvioista, niin vallan huipulla tämä valehtelu jotenkin loppuisi kuin seinään ja alkaisi rehellinen linja?

Mikäli todella olet jostain asiasta jotain mieltä, niin suosittelen olemaan rehellinen alusta alkaen. Kaikki muu on poliittisten vihollistesi määrittelemää anteeksiantelua eikä johda mihinkään. Jotain rehellisestä linjasta kertonee varmasti sekin, että itsenäisyyspäivänä järjestetyistä poliittisista tapahtumista Vastarintaliikkeen järjestämä avoimen kansallissosialistinen marssi oli kaikista suurin. Kiinnostaisikin tietää, miten tämä on mahdollista, vaikkei järjestö pelaa kulttuurimarxistien määrittelemää peliä vaan on aina rehellinen toiminnastaan ja aatteestaan?

Totuus on asia, joka vetää ihmisiä puoleensa. Epämääräinen selittelyjen taakse piiloutuminen taas lisää hämmentyneitä massoja.

 

Jesse Torniainen

16 KOMMENTIT

 1. Mikä muu järjestö kuin vastarintaliike uskaltaa asettaa oman kansan ja rodun etusijalle, sekä taistella avoimesti sionismia vastaan?

  • Lista kuvailemistasi Suomessa toimivista järjestöistä:
   -Vastarintaliike 2. Kerran joku hippi/kommunisti mikä onkaan hyökkäsi oikein kimppuun, kun olin kuulema rasisti joita hän vihaa kaikista eniten. Noh saatoin olla käyttänyt joitain “ärhäköitä argumentteja” itsekin, mutta jouduin pitelemään häntä kiinni kahdesti, kun yritti ensimmäisen kerran jälkeen lyödä vielä uudestaan. Ympärillä oli hänen kavereitaan joten katsoin parhaaksi etten itse lyö. Joskus taasen olen pitänyt vain turpani kiinni.

  Jussi Halla-Aho on antanut itsestään kuvan että ajaisi asioita tosissaan, mutta liekkö sitten tosiaan rahan perässä juoksija hänkin?

  Tuosta Hommasta (Foorumista) joskus luulin että se olisi realistinen foorumi, mutta ei – turha toivo, mille lie aattelle perustunee sekin? ei ainakaan biologisen maailmankatsomuksen aattelle.

  • Homma lienee lähinnä keskustelufoorumi, jossa voi esittää maahanmuuttokritiikkiä. Mitään yhtenäistä aatetta ei liene ylläpitäjien taustalla.

 3. Erittäin totta! Ylpeä radikalismi herättää enemmän kunnioitusta sekä vastustajissa, että kannattajissakin kuin kierrellen esitetty maahanmuuttokritiikki.

 4. Kuvitellaan että sinulla on edessäsi lasillinen viileää maitoa jonka aiot juoda. Sitten siihen paikalle tulee henkilöitä joista yksi kaataa lasiisi kaakaota, toinen kahvia, kolmas teetä, neljäs sitruunaa, viides verta ja kuudes virtsaa. Mitä sinulla on? Kamala sotku jota yksikään sotkijoista ei halua siivota tai juoda. Ja ne jatkavat nauraen matkaansa kohti seuraavaa pöytää jostalöytyy lasillinen maitoa.

  Maito on hapantunut ja sotkeentunut muiden nesteiden sekaan niin ettei sitä enää tunnista eikä se ole terveellistä. Et voi juoda sotkua mutta sinun oletetaan siivoavan se. Ja pesevän lasisi jotta sotkijat voivat käyttää sitä.

 5. Eräs takavuosin äärikommunisti Pirkko Saisio – ei varmaan sano teille mitään – tuli julkisuuteen ja tuomitsi nykyisen vallalla olevan punavihreän kulttuurimarxistisen monikulttuurisuuspolitiikan hulluutena sekä kritisoi suoraan nykyistä “sananvapautta”, jossa suvakit heiluttelevat leimakirveitään huudellen “rasisteiksi”, kuten äärikommunistiset Taistolaiset 1970-luvulla pitivät meteliä “neuvostovastaisuudesta”, jos esitti tosiasioihin perustuvaa ja täysin todennettavia epäkohtia Neuvostoliitosta ylipäänsä tai sen taloudesta joka ei vastaa sitä kiiltokuvaa kommunistisesta onnelasta, jossa ei ole säröäkään.
  Taas nähtiin juutalaisen George Soroksen ja EU:n globalistien irvokkaan rikollisen maahanmuuttopolitiikan tuloksia, jotka ovat jo niin monet kerrat realisoituneet valkoisten euruooppalaisten elämän päättymiseen väkivaltaisesti ja terveyden menettämiseen loppuiäkseen. Puhumattakaan siitä millaisia henkisiä traumoja ja jatkuvia painajaisunia se aiheuttaa sekä vaikeuttaa jokapäiväistä elämää perusturvallisuuden menettämisenä lopullisesti. Elät säikkynä ja voit jopa sulkeutua kotiisi uskaltamatta mennä edes kotirappusilleen. Kuolema ja sen näkeminen ja siltä hilkulla säästyminen ovat sellaisia kokemuksia, joita harva ihminen on luotu kestämään.
  Erityisen vastenmielistä pommi-iskussa oli, että se oli suunnattu perhetapahtumaan, jossa kuoli useita kymmeniä elämänsä alussa olevia viattomia lapsia, jotka olivat päässeet kauan odottamaansa tapahtumaan Englannin kesän jo paistaessa sisimmässään riemua täynnä. Luultavasti joku lapsi saattoi menettää toisen tai molemmat vanhempansa jääden puoli- tai orvoksi.
  Oksettevat kuppaiset suvakkiä-mediat YLE, MTV3 ja lehdistö paskovat tämänkin tapauksen sunliirum laarumiin.
  Se on varmaa, että tuo sairas barbaarinen muslimi-jihadisti palaa helvetissä iäisyydestä toiseen.

 6. Erinomainen artikkeli. Kiitos sydämeni pohjasta kaikesta työstänne valkoisten kansanmurhaa vastaan.

 7. Ilolla olen syksyn 2015 jälkeen todennut, että Vastarintaliike on pitänyt kaikista valtamedian ja poliisin mustamaalausyrityksistä huolimatta oman ryhdikkään linjansa. Sain lapsena hienot opit kotoa: Kun puhuu totta, ei ole mitään pelättävää, ja kukaan ei tule meidän puolia pitämään, jollemme sitä itse uskalla tehdä. Nämä samat olen omille lapsilleni opettanut.
  Kiitos Jesse Torniaiselle artikkelista. Totta joka sana.

 8. Liikkeen tiukka linja pitää ja tämä oli oikea valinta Vastarintaliikkeeltä. Totuuden kanssa ei voi tehdä kompromisseja.

 9. Joutuessaan rasisti-nimittelyn kohteeksi, on kansallismielisen roturealistin hyvä muistuttaa nimittelijälle koko rasismi-termin olevan luotu käytettäväksi valkoihoisia vastaan, silloin kun puolustamme omia etnisiä intressejämme.

  Kuka sitten hyötyy siitä että valkoisen rodun edustajat on suuressa määrin nykyään ehdollistettu pelkäämään “rasistiksi” leimaitumista? Hyötyjinä ovat ne viersrotuiset populaatiot, jotka yhä enemmän ja enemmän valtaavat elintilaa valkoihoisten perinteisistä kotimaista. Ja tämän kaiken resurssisiirron vierasrotuisille mahdollistavat ne samat tahot, johtavia poliitikkoja myöten, jotka tätä rasisti-ehdollistamista harjoittavat.

 10. Suvaitsevaisuus = Anti-valkoista rasismia ja äärimmäistä pelkuruutta ja vihollisen kanssa kollaborointia. Suvakit te teette Suomen historiaan äärimmäisen kiusallisen ajanjakson!!! Miettikääpä jos 1500 luvulla suvakit olisivat vaikuttaneet, eipä olisi Eurooppaa saatika Eurooppalaisia olemassa enään, korkeintaan musulmaanien hybridejä ja Turkin provinsseja.
  Kaiken kukkuraksi toi suvakkikultti muistuttaa niin paljon jotain itsemurhakulttia kaikkine itsesäälineen ja inhoineen, eipä eroa juurikaan Kansan temppelin Jonestownin murhenäytelmästä.

 11. Pelle on pelle vaikka siankamarassa paistais. Itse vastustan maahanmuuttoa, vastustan näiden sotaa ja vainoa Eurooppaan “pekenemista” Perkele mä vihaan kohta kaikkea ja vielä kaiken lisäksi väitän etten ole rasisti, ehkä enintään roturealisti siinä mielessä että kyllähän siinä arabissa joku vikaa piilee ja kaikki sen varmaan tietänevät mitä tällä meinaan. Ei uskonnon vihaaminen käsittääkseni tee kenestäkään rasistia sillä jos mä en TAAS aivan väärässä ole niin mikään uskonto ei ole ihmisrotu ja eikö rasismi ole rotuvihaa eikä vihaa mitään tiettyä uskontoa kohtaan ja mielipiteeni koskee kaikkia uskontoja vaikka tietyn uskonnon kohdalla todella rajusti kärjistyykin.

  Mikä tekee ihmisistä niin pelkureita ettei uskalleta kertoa mielipiteitään asioista vai onko ne edes niitä omia mielipiteitä vaan jälleen kerran perseennuolentaa sinne toiseen suuntaan kun ei vieläkään uskalleta olla eri mieltä? Valkoinen häpeä on helvetin osuva termi kuvaamaan tätä nykyistä tilannetta jossa kohta ollaan siinä tilanteessa että peli on pelattu ja joku muu kuin Eurooppa sen mestaruuden tällä menolla vie.

  Ei anneta pelolle valtaa, paskanvitut. Pelko vei ensimmäisen erän 6-0 jo aikapäiviä sitten kun ihmiset, varsinkaan suurin osa niistä jotka oikeasti olisivat saaneet äänensä kuuluville istuvat kelkkansa kääntäneinä ja maansa myyneinä leviävän perseensä paskat vaipoissa keräten rahat taskuunsa kun kansa kärsii ja vittuuntuu entisestään.

  Mutta onko Suomen kansasta nousemaan siihen todelliseen vastarintaan ennenkuin on liian myöhäistä edes yrittää pelastaa mitään koska kohta ei ole mitä pelastaa. Suomalainen sisu on on nykyään sitä että sisukkaasti otetaan niskaan kaikki paska mitä niskaan kaadetaan ja jaksetaan silti puoleen väliin kossupulloa hymyillä kunnes hetkeä ennen housuun kusemista ja ne kusiset suomiverkkarit jalassa sammutaan jo ennestään kusiselle sohvalle jonka sossu kustansi kierrätyskeskuksen poistomyynnistä kun eivät maailmankansalaisille kelpaa.

 12. Kuinka kauan euroopan pojat ja tytöt, antavat teurastaa itseänsä? Missä on kostoiskut? Silmä silmästä meininki , otettava käyttöön.
  Muslimien joukkokarkoitukset, ainoa toimiva lääke terroriin. Eivät tule koskaan sopeutumaan länteen. Ei jää kukaan kaipaamaan, kukkahatut ja niiden huorat voi laittaa samaan kyytiin. Artistit maksavat itse kyytinsä.

Comments are closed.