Koti Uutisia “Antirasistinen” No Whites Allowed -tapahtuma ensi lauantaina Helsingissä

“Antirasistinen” No Whites Allowed -tapahtuma ensi lauantaina Helsingissä

14

uk_rodullistetut

Helsingissä järjestetään ensi lauantaina Feministinen Foorumi -niminen tapahtuma, johon kuuluu keskustelutilaisuuksia, työpajoja sekä esitelmiä.

Sosiaalisessa mediassa kummastusta on kuitenkin herättänyt foorumin yhteydessä järjestettävä No Whites Allowed -tapahtuma, johon nimensä mukaisesti valkoisilla ei ole asiaa. Ilmeisen rasistisesti nimetty tapahtuma herättää kummastusta etenkin siksi, että feministeiksi itseään kutsuvat ihmiset määrittelevät itsensä perinteisesti “rasisminvastustajiksi” ja tämä on mukana myös osana Feministisen Foorumin sanomaa.

Valkoisilta kielletyn tapahtuman järjestämistä perustellaan sillä, että “rodullistetut feministit” tarvitsevat oman valkoisilta turvallisen tilan. Facebookin ylläpito poisti tapahtuman Facebook-kutsun ihmisten tehtyä ilmoituksia ilmeisen rasistisesta sanomasta, mutta varsinainen kutsu on edelleen voimassa ja teksti yhä tallella.

Kutsussa kerrotaan: “Tämä tila on valkoisilta kielletty. Emme määrittele tilaan pääsyä ihonsävyn perusteella, vaan jokaisen oman identiteetin itsemäärittely on ensisijaista.” Niille, jotka eivät feministien logiikkaa ymmärrä, kerrottakoon, että tämä tarkoittaa sitä, että jos ihminen kokee syntyneensä vaikkapa valkoiseen kehoon mutta tuntee itsensä mustaksi, voidaan tämä hyväksyä mustana henkilönä feministien seuraan.

Teksti kuitenkin jatkuu: “Tarpeen tullen keskustellaan tulijan tilaan kuulumisesta turvallisemman tilan menetelmiä hyödyntäen.” Tämä siis tarkoittaa sitä, että valkoinen, joka tuntee olevansa musta, ei ole edelleenkään tervetullut tapahtumaan.

Tapahtumaan ovat kutsun mukaan tervetulleita henkilöt, jotka “ovat etniseltä ja/tai kulttuuriselta taustaltaan (kokonaan tai osittain) yhtä tai useampaa seuraavista:

– afrikkalainen
– aasialainen
–Lähi-idästä
– latinalaisamerikkalainen
– romani
– alkuperäiskansaan kuuluva”

Feministien ja muiden pseudotieteisiin uskovien vasemmistolaisten mukaan rotuja ei ole olemassa, mutta rasisminvastaisuuden nimissä valkoinen rotu ei ole tervetullut tähän tapahtumaan.

Monet “rasisminvastustajat” ovat sosiaalisessa mediassa osoittaneet tukensa tälle tapahtumalle sen jälkeen kun sosiaalisessa mediassa on keskusteltu aiheesta ja tuotu järjestäjien kaksinaismoralismia esille. Kun valkoiset kansallismieliset järjestävät tapahtumia itselleen, ovat samat suomalaisvihaajat ensimmäisinä vaatimassa boikotteja tilanvuokraajille, järjestämässä vastamielenosoituksia ja mustamaalaamassa järjestäjätahoja. Tällä kertaa he kuitenkin paljastavat, mitä he todellisuudessa ovat: kaksinaismoralistisia eurooppalaisvihaajia.

Kansallisen Vastarinnan saamien tietojen mukaan useat ihmiset ovat laittaneet juttuvinkkejä valtamedialle tästä tapahtumasta, mutta toistaiseksi yksikään näistä ei ole kirjoittanut aiheesta.

Muita Feministisessä Foorumissa järjestettäviä tapahtumia on muun muassa Feministinen ikä ja nostalgia -keskustelutilaisuus, jossa pohditaan esimerkiksi, ovatko ihmisen biologinen ikä ja feministinen ikä koskaan sopusoinnussa. Toinen mielenkiintoisen oloinen tapahtuma on englanninkielinen keskustelutilaisuus aiheesta ylipainoisen vartalon häpeäminen. Kuvauksen mukaan yhteiskunta määrittelee kauneusroolit, joihin ei kuulu liikalihavuus. Terveydelliset syyt sivuutetaan kuvauksessa kokonaan. Keskustelutilaisuuden päätteeksi on ilmeisesti tarkoitus saada aikaiseksi ratkaisuja siihen, miten ylipainoiset ihmiset voisivat pärjätä yhteiskunnassa ilman ennakkoluuloja.

Lähteet: Facebook, Femf.net

14 KOMMENTIT

 1. Jaa jaa… Jokos suomalaiset femakot ja vassarit lukevat itsensä värillisiksi kun kerran “valkoisilla” ei ole asiaa tuonne? Mitähän pitää tapahtua ihmiselle että näkee itsensä noin vääristyneenä?

 2. Listassa oli “alkuperäiskansaan kuuluvat”, eli jokainen SUOMALAINEN voi kävellä tilaisuuteen rinta rottingilla!! Se on sitten eri asia kuka noiden juttuja pystyy selväjärkisenä kuuntelemaan!

 3. “Alkuperäiskansaan kuuluva…” Minä kuulun alkuperäiseen suomensukuiseen kansaan, joten saan mennä paikalle. 🙂

   • Nykykäsityksen mukaan saamen kieli kehittyi Itä-Suomesta Äänisen taakse ulottuvalla alueella, ja levisi uutena kielenä mm. Lappiin. Saamea puhuvamyöhäis-kantasuomi.’
    =>kantasaame.

    Kantasuomi siis jakaantui suomeen ja saameen johtavijsi kehityslinjoiksi. Tämä tapahtui nykyisessä Suomessa ja sen lähialueilla. Suomalaiset ja saamelaiset ovat siis Suomen alueella aivan yhtä alkuperäisiä.

 4. Haluaisin osallistua, mutta koen olevani aurinko ja aurinkoa ei ole mainittu tuossa listassa, joten he eivät varmaankaan päästä minua sisään. Olen myös syntynyt valkoisen ihmisen vihamieliseen ruumiiseen, joten ilmeisesti ovella minua odottaisi kuulustelut ennen sisään päästämistä. Tässä tapahtumassa tulee varmaan muutenkin olemaan sen verran paljon ruuhkaa kun kaikki suomesta löytyvät rodullistetut feministit saapuvat samaan tilaan, etten viitsi aurinkoisella olemuksellani tukkia koko huonetta.

 5. Keskutelin erään suvakki papin kanssa hieman “asioista”. Hän julisti samaa “ilosanomaa” (unohtanut alkuperäisen), ettei eri rotuja ei ole lainkaan olemassa. Eli hän edustaa näkemystä siis pseudotieteisiin uskovien ja feminstien vasemmistolaisten tavoin. Perusteli tätä oppia sillä, että useat “tutkija” ovat asian näin osoittaneet olevan.
  Unohtui harmikseni sanomatta se, mitä “Isossa kirjassa” sanotaan (siis siinä, jota papin pitäisi pitää ylimpänä ohjenuorana)-
  Näin se menee: “Lopunajan ihmisten viisaus on hulluutta”. Uskokoon ken tahtoo. Mutta aika osuvasti sanottu. Ei ainakaan tavisten pidä hävetä sitä, että jonkun mielestä tämä “lorukirja” heittää pelkkää skeidaa. Eiväthän papitkaan enää kunnioita Jumalan Sanaa, vaan kumartavat kultturimarxistista ja kommunistista maailmaa ja liehakoitsevat populistisesti ihmisiä ja “yleistämielipidettä”. Lisäksi on äärimmäisen helppoa mennä “valtavirran” mukana, se kuin asettuisi sitä vastaan, jota oikeaoppinen luterilaisuus vaatisi tekemään.
  Vielä koittaa päivä, että “lehmätkin lentävät”. Ainakin “tutkijoiden” mielestä.

  • Hei!

   Missä kohtaa Raamattua löytyy tuo lause: “Lopunajan ihmisten viisaus on hulluutta”

   Haluaisin lukea sen kohdan, kiitos!

 6. Iso ylläri että Suomen ehkä tunnetuin “rodullistettu feministi” on Koko Hubara, joka on juutalainen. Tämä jo keski-iän ylittänyt pieni ruskea tyttö olisi blogipostaustensa vuoksi heitetty hullujen huoneelle jo ajat sitten, mutta kulttuurimarxismin ollessa vallassa hänen käytöksensä on muiden kollektiivista hulluutta kokevien keskuudessa täysin normaalia.

  Tässä tilaisuudessa tulee varmaan olemaan melkoinen ruuhka kun suomen kaikki kolme rodullistettua feministiä tulevat paikalle.

  Noista festivaalin muista tapahtumista voin kyllä allekirjoittaa sen, ettei biologinen ikä (feministit ei muuten usko biologiaan) ja feministinen ikä kulje käsi kädessä. Lähes nelikymppinen juutalais-Hubarakin käyttäytyy kuin esiteini-ikäinen tyttö jolla on käsittelemättömiä daddy issueita. Vai kuinka moni muu saman ikäinen nainen lisäilee itsestään facebookiin kuvia pikkuhousut jalassa makkaraläskeistään ja keskisormet pystyssä?

 7. Nyt puuttuu tieto missä paikassa tuo tapahtuma järjestetään jotta voisi joukkopaheksua tilan vuokraamista tuollaiselle rasistiselle tapahtumalle. Osataan mekin nillittää jos tarve on.

Comments are closed.