Koti Uutisia Andorra luovuttaa Janitskinin Suomeen

Andorra luovuttaa Janitskinin Suomeen

9

Andorran korkein oikeus päätti keskiviikkona luovuttaa MV-lehden perustajan ja entisen päätoimittajan Ilja Janitskinin Suomeen. Oikeus päätti, että Janitskin luovutetaan viranomaisten tekemän luovutuspyynnön mukaisesti Suomeen 30 vuorokauden kuluessa. Janitskinin ajojahti on ollut Suomen viranomaisten kannalta hyvin nolo prosessi, johon on sisältynyt monia vastoinkäymisiä.

Kansainvälisen oikeudenhoidon yksikönpäällikkö, hallitusneuvos Merja Norros kertoo Iltalehdelle, että Suomesta lähetetään keskusrikospoliisin miehet hakemaan ajatusrikoksiin syyllistynyttä Janitskinia Suomeen, missä häntä vastaan käynnistetään rikosprosessi.

Tapaus on saanut paljon näkyvyyttä suomalaisessa valtamediassa. Alla on kuva Ampparit.com-sivulta:

Lähteet: MV-lehti, Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. On selvää että Janitskinin tuomiosta on päätetty sisäpiirissä jo etukäteen kuten Vastarinnankin tuomiosta. Suomessa ei saa arvostella johtvia virkamiehiä eikä politikkoja. Jos ne pahoittavat mielensä, ne kostavat aina kun pystyvät.

  Janitskin sekä Vastarinta ovat paljastaneet liikaa totuuksia ja tuonee yleisesti kansalle tietoon miten mädättynyttä ja epäkelvosta aineksesta Suomen politikot on tehty. Ja sekös kiukuttaa. Historiaa ei voi kirjoittaa internetin aikana uudestaan. Siksi kaikki loka mikä tuodaan julki pysyy internetissä ainiaan. Se ei katoa koskaan.

  “Rötösherrat kiikkiin” puhui aikoinaan nykypolitikkoja paljon suoraselkäisempi edeltäjänsä. Jonka jälkeläinen oli todella jo mädäntynyttä uudempaa sakkia.

 2. Poliisitarkastaja Saaristola taisi vetäistä kännit. 🙂 Kyllä on ollut kunnon manhunt, että oikein maailmanääriin jahdanneet Janitskinia. Taitaa saada “sairaskohtauksen” kun tulee Suomeen, tai sitten pidetään vangittuna seuraavat 10 vuotta. On ne sen verran vakavia “rikoksia” Hölmölän “oikeuslaitoksen” mielestä. Toisin kuin maahantunkeutujien raiskaajien ja pedofiilien “tuomiot” ovat ehdollista tai sakkoja ja uhrit ovat rasisteja ja syyllisiä. Vain Hölmölässä.🙂

 3. Ilja pääsee vastaamaan vanhoista (huume)rikoksistaan. MV-lehdellä ei ole tekemistä tämän kanssa de jure.

  Onko kukaan teistä miettinyt miksi se Ilja kauan sitten lähti jo pakoilemaan täältä? Eihän silloin MV-lehti ollut edes ajatuksena herran harmaissa aivosoluissa. Muistakaahan tuo.

  • Se on aivan sama mistä syystä hän on aikoinaan lähtenyt maasta. Tässä tärkeintä on se, että häntä syytetään rikoksista joiden ei tulisi oikeusvaltiossa olla rikoksia.

   Kiihoittaminen kansanryhmää vastaan. Koko laki on vastoin sananvapautta ja näin perus ihmisoikeuksia.

   Törkeä kunnianloikkaus. Oi voi joku satutti sanoista mielensä. Tätä lakia tulis käyttää vain ääritapauksissa jossa jonkin elämä on oikeasti mennyt sekaisin pahemman kerran jonkin levittämistä valheista. Itseasiassa Vastarintaliikkeen jäsenet voisivat nostaa syyte mediaa ja suomen valtioo vastaan koksa jatkuvasti loukkaavat heidän kunniaansa. Näin toki ei tehdä koska Vastarintaliike edustaa sitä selkärankaa jota yhteiskunnassa ei tunnu enää muualla olevan.

   Rahankeraysrikos. Myös aivan järjetön laki jonka ainoana tavoitteena on estää kansalaisia saamasta varoja poliittiseen taisteluun nykyjärjestelmää vastaan.

   Tekijänoikeusrikos. Ihan pilipali laki joka ei suojaa muuta kuin sitä meidän kansaa aivopesevää mediaa.

   Salassapitorikos. Ehkä ainut syyte jossa jotain järkeä koska on tietty tärkeää. Tässä toki epäilen, että kyseessä on jokin ihan naurettava asia.

   Näin hullujen lakien nojalla Suomen valtio metsästää kansalaisiaan pitkin maailmaa. Montakohan sataa tuhatta euroa tähänkin järjettömyyteen on palanut? Ymmärrän, että murhaajia, pedofiileja ja maanpettureita metsästetään pitkiin maailmaa, mutta ihmisen ajojahti jonkun pilipali jutun takia on jo järjen köyhyyttä.

   • Tähän kaikkeen on Suomen kansan (l. sheeplen) vahva mandaatti, koska kansa (l. sheeple) äänestää kaikki petturit eduskuntaan.

    Lampaat pitävät paimenta älykkyyden jättiläisenä, ja koiraa – lauman puolustajana. Vaikka isäntä ja koira syövät lampaita paljon enemmän kuin sudet. – sanoi kolmisen sataa vuotta sitten Adam Smith.

    Mutta ei ole kansaa kuin tuo lampaiden lauma, joten on pakko yrittää herättää sheeple juutalaisten paimenten hypnoosista – takaisin ihmisiksi ja kansakunnaksi.

 4. Andorra VS. EU.
  Eli oikeudella ei mitään tekemistä tämän asian kanssa. Vertautuu Josif Stalinin 1930-luvun näytösoikeudenkäynteihin, jotka olivat käsikirjoitettuja Tosi-TV -lähetyksiä ja jo tuolloin aikainen pilotti saavutti suuren suosion ainakin “ohjaajan” (Josif Stalin) oman mielenkiinnon perusteella.

 5. Punkinfinlandin äärivasemmistolaiset pedofiilit ja suvakit riemuitsevat! Noiden retardien älykkyysosamäärä on sama kuin minun kengännumero. 🙂

  • Sull’on pirun pienet jalat… 😉

   Jos Ilja on syyllistynyt joihinkin narkkileikkeihin niin niistâ pitääkin vähän torua. Mutta vain niistä. Pelkään pahoin että hänelle mätkäistään reilusti “Lapinlisää” johtuen suorapuheisuudesta ja kansallismielisyydestä. Ne kun ovat nykyään rituaalimurhaan rinnastettavia viharikoksia.

Comments are closed.