6 KOMMENTIT

  1. Kun postilaatikot on noinkin rinnakkain, leiää tieto nopsasti. Toisaalta, kaupunkien keskustojen ulkopuolella ihmisillä on aikaa lukea ja tuumailla. Ja sielä uskalletaan olla eri mieltä kuin keskustoissa.

  2. Ymmärrän toki että saa hyviä hyveliputuskuvia kun jättää lehdet noin, mutta onko se urheille aktiiveille liian suuri fyysinen ponnistus laittaa se lehti ihan sinne luukkuun asti, vai eikö vain sen vertaa löydy järkeä päästä? Tuommoinen raolleen jättäminen kostuttaa kaiken muunkin postin jos on suojakelit sekä haittaa varsinaisten postinjakajien työtä. Lisäksi helppo nyppiä pois kaikki heti kun lähdette paikalta pois.

    • On jo aika epätoivoisia nämä antifasistien näpäytykset… 😀

      • Aha, eli siis myönnät että kyseessä ei ole oikeasti edes yritys levittää “sanomaa” vaan pelkästään hyveliputus ja yritys haitata ihmisten elämää vahingoittamalla heidän postiaan ja estämällä työntekoa 😀 Aika epätoivoista oma menonne siis 😀 Ja se että ainoa mihin kykenet on antifasisteista valittaminen :D:D:D Noh kuten rotupetturi sanoi, katotaan mitä hovioikeuden “antifasistit” sanovat kun vahvistavat teidän pelleklubin kiellon xDxD

  3. Eiköhän ne lehdet ihan kunnolla laatikkoon asti mahdeta lopuksi tiputtaa.

Comments are closed.