Koti Aktivismiraportit Aktivismia Pirkanmaalla

Aktivismia Pirkanmaalla

2

Viikko 29 Pirkanmaan ryhmä jatkoi huumorikauden aktivismia banderollien asettamisen lisäksi tarroja levittämällä. Tämän viikon irvailun kohteeksi valittu poliitikko oli monia typeryyksiä möläytellyt Petteri Orpo, jonka sanomisia käyttäen sai valmistettua enemmänkin materiaalia.

Yksi naurettavimmista Orpon “mielipiteistä” on, että “pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”. Britannian päätettyä erota EU:sta heräsi myös Suomessa keskustelua kansanäänestyksen järjestämisestä EU-erosta. Tätä ministeri Orpo kommentoi: “Minä pidän tätä kansanäänestyskeskustelua vastuuttomana.” Jostain syystä Orpo tuntuu pitävän kaikenlaista keskustelua vaarallisena ja haluaisi kieltää sen? Ilmeisesti hän ei ole kuullut sananvapaudesta.

Terroriteot sen sijaan eivät tunnu Orpoa juuri hätkähdyttävän. Nizzan terrori-iskussa kuoli ainakin 84 ihmistä, mutta Orpo tuntui olevan huolestuneempi rasismista, koska hän twiittasi: “Emme saa antaa pelolle valtaa emmekä hyväksyä rasismia. Niihin terroristit pyrkivät. Ei anneta periksi. #Nizza #rasismi.”

http://www.hs.fi/kotimaa/a1440133867539
http://yle.fi/uutiset/orpo_perussuomalaisten_eu-kansanaanestyspuheista_vastuutonta/8990328
https://twitter.com/petteriorpo

Trevk2920161 Trevk2920162 Trevk2920164 Trevk2920165 Trevk2920163

Lisäksi viikolla jaettiin Vastamedia-lehteä kotitalouksiin Ylöjärvellä sekä kädestä käteen viikonloppuna Tampereen keskustassa.

Liity mukaan toimintaan, ota yhteyttä: pirkanmaa[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. Erittäin hyviä nuo banderollit ja tarrat joissa lukee suoria lainauksia näiltä kansanvihollisilta.

    Minusta niiden tekemistä tulisi jatkaa jotta mahdollisimman monen suomalaisen mieleen jäisi näistä maanpettureista sekä nimi, naama että myös niiden typerä suomalaisvastainen möläytys.

    Varsinkin vaalien alla olisi hyvä pommittaa jokaisessa aktivistiryhmien omassa kaupungissa näitä, jotta edes muutamalla avautuisi silmät eikä ääniä enää tippuisi noiden laariin. Monet kun vieläkin äänestävät lähinnä sillä perusteella kun siellä televisiossa nyt sanottiin että se Orpo on niin hyvä jätkä.

  2. Tampereella on näköjään monipuolista toimintaa. Hyvä, että jalkaudutte myös kasvokkain ihmisten pariin!

Comments are closed.