Koti Aktivismiraportit Aktivismia ja urheilua Turussa

Aktivismia ja urheilua Turussa

2

Viikko 33 Turun ryhmä ei suostunut antamaan pelolle valtaa, vaan muiden aktiviteettien lisäksi jäsenien arki on kulkenut normaalisti kamppailutreenien sekä aktivismin parissa. Viikoittaisten treenien lisäksi levitimme kaupungilla banderolleja, joissa sivuttiin niin poliitikkoja kuin alkanutta Pride-viikkoa. Petteri Orpoon liittyvä banderolli sai eliittiä suojelevan poliisinkin toimimaan ja hakemaan banderollin pois. Turun Sanomat kertoi tapauksesta.

Kaupungilla liikkuessamme havaitsimme Littoisissa katutaidetta, jonka viesti oli, ettemme suinkaan olleet ainoat kaupunkilaiset, joita “Maan-petterin” toiminta ei ole miellyttänyt.

Ota yhteyttä: turku[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. Kaupungin “oma poika” Orpo: kun oma perse on turvassa, niin voi huoletta jättää kansan oman onnensa nojaan.

    Valtaeliitti pitää kyllä pojasta huolen, ja lähivuosina on luvassa isopalkkainen eurovirka esim. Euroopan keskuspankissa. Eläkkeellekin sitten aikanaan järjestyy jonkinlainen bonuseläke normaalin eläkkeen lisäksi, puhumattakaan veroparatiiseihin säilötyistä pimeistä rahoista. Portugalista löytyy hyvä talviasunto alueelta joka on vartioitu ja aidattu. Grogilasi kannetaan nenän alle. Kiitos Petteri kun hoidit Suomen kansan asiat näin hyvin!

Comments are closed.