Koti Uutisia Pohjoismaat Aiemmin tanskalaiset – nyt myös ruotsalaislapsia opetettiin koulussa muslimeiksi

Aiemmin tanskalaiset – nyt myös ruotsalaislapsia opetettiin koulussa muslimeiksi

4
Tanskalaislapsia kumartelemassa Mekkaa kohti rotumuukalaislapsen johdolla.

Tänä vuonna aiemmin tanskalaisessa koulussa tutustutettiin lapsia islaminuskoon opettamalla heidät lausumaan islamilaisia rukouksia ja laittamalla heidät kumartelemaan Mekkan suuntaan. Nyt sama on tehty ruotsalaisessa koulussa.

Bjurbäckin koulu oli ensinnäkin “roolileikissä” jakanut oppilaat sukupuolten mukaan pistäen tytöt luokan perälle ja sitten opettaja oli lukenut rukouksia Koraanista oppilaiden kumartaessa Mekkaa kohti. Rukoilun jälkeen oltiin tanssittu arabimusiikin tahtiin ja syöty kakkua niin kuin tehdään ramadanin jälkeen koittavassa Eid al-Fitr-juhlassa.

Koulu on selitellyt asiaa sanoen, että koulussa tutustutaan myös muihin uskontoihin samalla tavalla. Vaikea kuvitella koulun laittavan muslimioppilaita lausumaan esimerkiksi Isä meidän -rukousta polyteististen uskontojen rukouksista puhumattakaan.

Lähde: RT (1,2)

4 KOMMENTIT

 1. Vanhempien tulee puuttua tuohon! Hyvin yksinkertaista! Ei omia lapsiaan ole pakko altistaa tuollaiselle paskalle ja pelleilylle.

 2. Saul Niinistön vaimo ihmettelee, kun suomalaisten lasten lukutaito huononee.

  Otetaan lisää irakilaisia, afgaaneja ja somaleja, niin kyllä se siitä paranee! Tai siis tilanne muuttuu niin huonoksi, ettei tarvitse enää presidentin rouvankaan ihmetellä, kun alaspäin ei enää päästä!

  Kaikki siis hyvin!

 3. Sorri, jäi oleellinen osa kommentistani pois. Se on tämä, alla linkissä väitetään että nykyisen “auktorisoiden version” koraanin sisältö ei täsmää profeetan alkuperäisen ilmoituksen kanssa (!):

  “We will refute it and prove the Koran Muslims read today is not the one Uthman allegedly standardized and distributed. We will prove we have no codices of Uthman, even though Muslims claim we do. We will prove the earliest Koranic manuscripts we do possess all have significant variants and errors contradicting each other and the 1924 Arabic standard Cairo edition of the Koran Muslims use today. ”

  https://www.exegeticalapologetics.com/2018/05/the-corruption-of-koran-evidence-and.html

Comments are closed.