Koti Uutisia Afrikkalaisia ammuttu kostoksi italialaistytön murhasta

Afrikkalaisia ammuttu kostoksi italialaistytön murhasta

6

Keski-Italiassa useita siirtolaisia on loukkaantunut ammuskeluissa Maceratan kaupungissa. Tiedot uhrien lukumäärästä vaihtelevat neljän ja kuuden välillä.

Lehtitietojen mukaan uhrit ovat afrikkalaisia ja tekijä olisi 28-vuotias kansallismielinen mies. Italian lippuun verhoutunut mies ampui siirtolaisia liikkuvasta autosta useammassa eri paikassa. Median mukaan epäilty oli ennen pidätystään tehnyt fasistisen tervehdyksen sotamuistomerkin edessä ja huutanut “Eläköön Italia!” Tämän jälkeen hän antautui ilman vastarintaa.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan ammuskelu on kosto äskettäin tapahtuneesta 18-vuotiaan italialaistytön murhasta, jonka tekijäksi epäillään 29-vuotiasta afrikkalaismiestä.

 

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

  1. Vanhaan hyvään aikaan olisi porukka katsonut sellaisen korttelin missä niitä lonnii eniten ja pistänyt kylmäksi koko porukan. Ihan vain osoitukseksi että “täältä pesee ja linkoaa”. No, mutta tämäkin teko ei jää huomiotta ja on osaltaan osoittamassa miten väärään suuntaan politikot maata johtaa. Ne ovat erkaantuneet kauaksi kansasta. Ja kansa saa taistella itse pitääkseen edes sen elintilan joka sillä on ollut. Tätä esimerkkiä tulateneet seuraamaan euroopassa jatkossa hyvinkin paljon.

  2. Vielä on näköjään italiassakin italialaisia jäljellä. Hyvä teko, koska Italian valloittaneiden elämän tekeminen hankalaksi, pelottavammaksi tai lyhyemmäksi on aina plussaa. Yksikin tälläinen tapaus on parempi kuin ei mitään. Jopa yrittäminen ja epäonnistuminen on parempi kuin se ettei koskaan yritäkään puolustaa. Passiivisuus on luovuttamista ja maassa makaamista.

  3. Eliitti on luonut mahdollisimman suotuisat olosuhteet rotusodan alkamiselle, tämä on vasta pientä alkusoittoa. Italia on todella kusessa maahantunkeutujien kanssa.

    • Siihen rotusotaan kai on tarkoituskin joutua, siitä tulisivat hyötymään juuri ne piirit, jotka tehokkaasti estävät kaikenlaisen järjenkäytön siirtolaisongelman ratkaisemiseksi.

      Italian siunaus, tuhansia kilometrejä rantaviivaa, on muuttunut kiroukseksi tämän Afrikkaexoduksen myötä ja heiltä alkaa olla konstit ja paukut loppu. Siis, kv. yhteisön ja kuoliaaksiymmärtäjien hyväksymät sellaiset. Alkaa olla kohta etsikkoaika Benito Mussolinin opetuslapsille, sen verta kypsää alkaa väestö olla.

  4. Eurooppalaisilla alkaa olla mitta täynnä ja malja vuotaa jo yli. Tästä tietenkin eliitti ja kommunistit nostavat valtavan älämölön, mutta mitä tuli tähän italialaiseen tyttöparkaan eivät nuo korviaan lotkauttaneet hänen kokeman kohtalonsa vuoksi.

Comments are closed.