Koti Artikkelit Kuinka poliisi rekrytoi tiedonantajia?

Kuinka poliisi rekrytoi tiedonantajia?

16

Poliisi on ottanut asiakseen rekrytoida tiedonantajia käyttääkseen mahdollista käsiinsä saamaa tietoa Pohjoismaista Vastarintaliikettä ja muita nationalistisia projekteja vastaan. Tästä eräs esimerkkitapaus on hiljattain paljastunut ruotsalainen tiedonantaja Tobias Karlsson.

Kuvassa kaksi rottaa – vasemmalla paljastunut tiedonantaja Tobias Karlsson.

Karlsson ei itse ole ollut koskaan Vastarintaliikkeen jäsen, mutta hän on toisinaan ollut mukana kiinnittämässä tarroja ja auttamassa muussa paikallisaktivismissa. Tässä artikkelissa haluamme muistuttaa, ettei poliisille pidä missään nimessä puhua. Tiedonantajan rooli ja tovereiden pettäminen ei tule loppujen lopuksi hyödyttämään edes tiedonantajaa itseään poliisin lupauksista huolimatta, vaan ainoastaan vallitsevaa pakkomonikulttuurista poliittista järjestelmää.

“Vaikene. Kun liityt Vastarintaliikkeeseen, tulisi sinun vaieta järjestöstä ja sen toiminnasta. Olet saanut luottamuksen, ja sinun tulisi säilyttää se. Sinun tulisi pitää omana tietonasi kaikki, mitä kuulet järjestöstä ja sen jäsenistä. Järjestön salaisuuksien paljastaminen on petos. Sama pätee silloin, jos jätät järjestön.”

“– – Vastarintaliikkeen aktivistina sinun on otettava yhteyttä lähimpään ryhmänjohtajaan, mikäli poliisi, suojelupoliisi tai muu viranomainen ottaa sinuun yhteyttä.”

“– – Kerättyä tietoa he käyttävät paitsi rikostutkinnoissa, myös esimerkiksi lokauskampanjoissa, painostuksessa ja välittääkseen sen eteenpäin valtaeliitille.”

– Vastarintaliikkeen käsikirja

Uskollisuus on yksi Vastarintaliikkeen motoista. Tämä tarkoittaa käytännössä luotettavuuden osoittamista. Sosiaalisessa kanssakäynnissä uskollisuudesta ja uskottomuudesta puhutaan useimmiten rakkaussuhdeasioiden kohdalla, mutta yksilö voi myös osoittaa uskollisuutta tai uskottomuutta myös tovereitaan tai poliittista liikettä kohtaan. Henkilö, joka on uskollinen tovereitaan kohtaan, ei aiheuta heille vaaraa välittämällä tietoa heistä eteenpäin viranomaisille, joiden tehtävä on taistella Vastarintaliikkeen kaltaisia järjestöjä vastaan. Vastarintaliikkeen aktivistien ja jäsenten tulee olla lukenut liikkeen käsikirja ja sisäistää tämä asia. Tämän vuoksi esimerkiksi aktivistien puolisot ja ystävät ovat poliisin ja suojelupoliisin yhteydenottolistan kärkipäässä.

Kun petturuuden tielle on kerran astunut tietoa vuotamalla, tältä tieltä on hyvin vaikeaa kääntyä takaisin. Poliisi voi nimittäin käyttää ensimmäistä tietovuotoa painostaakseen vuotajaa luovuttamaan taas lisää tietoa heille. Poliisi kääntyy yleensä moraalisesti ja henkisesti heikkojen ihmisten puoleen yrittäessään värvätä tiedonantajia. Mikäli he ottavat yhteyttä juuri sinuun, tulee heidän yhteydenottoyrityksensä kokea henkilökohtaisena loukkauksena. Heille tulee tehdä selväksi, ettet ole vihamielistä eliittä palveleva kansanvihollinen, joka tulee luovuttamaan heille tietoa. Poliisi tarjoaa tietovuotajille vastineeksi usein rahaa tai jonkinlaisia etuoikeuksia (jos vuotajaa esimerkiksi epäillään jostain rikoksesta, hänelle voidaan luvata, että rikos painetaan villaisella).

Kansallismielisten tulee tiedottaa toisiaan mahdollisimman tehokkaasti poliisin mahdollisista tiedusteluyrityksistä. Ei riitä, että poliisien yhteydenotot torjutaan – yhteydenotoista täytyy kertoa myös muille kansallismielisille mahdollisimman tarkasti. Näin hyökkäykset liikettä vastaan voidaan torjua parhaiten. Jos olet kansallismielinen, voit kirjoittaa Kansalliselle Vastarinnalle poliisin yhteydenottoyrityksistä, vaikket itse edes kuuluisi Vastarintaliikkeeseen.

Aiemmin mainittu esimerkkitapaus Tobias Karlsson on ollut aiemmin aktiivinen eräässä nationalistisessa verkostossa ennen kuin hän oli vuosia poliittisesti passiivinen alkoholiongelmansa vuoksi. Hieman reilu vuosi sitten hän alkoi saada kuitenkin elämänsä taas järjestykseen. Hän ryhtyi silloin tällöin pitämään yhteyttä entiseen nationalistitoveriinsa, joka on nykyään aktiivinen Vastarintaliikkeessä. Tätä kautta hän oli toisinaan mukana Gotlannin paikallisaktivismissa.

Jouduttuaan alkoholiongelmaisina vuosinaan putkaan monia kertoja Karlsson menetti ajokorttinsa, mutta tästä huolimatta hän jatkoi autolla ajoa. Eräällä ajomatkalla poliisi kuitenkin pysäytti Karlssonin, ja rikosilmoitus törkeästä luvattomasta ajamisesta pantiin alulle. Sitten joku korkeammalla johtoportaalla poliisissa päätti, että Karlssonin rikosta katsottaisiin läpi sormien, mikäli hän suostuisi luovuttamaan poliisille tietoa. Karlsson tapasi tämän jälkeen kahta poliisia useita kertoja ja puhui heidän kanssaan puhelimessa. Loppujen lopuksi tämä tuli kuitenkin Vastarintaliikkeen tietoon, ja Karlsson sai kertoa kaiken tekemisistään poliisin kanssa.

Karlssonin itsensä mukaan poliisi lupasi paitsi painaa villaisella erään hänen rikoksistaan myös tarjota rahallisia korvauksia “arvokkaasta tiedosta”. Koska Karlsson ei itse ole ollut Vastarintaliikkeen jäsen, hän ei ole saanut käsiinsä tällaista “arvokasta tietoa”. Poliisi uteli Karlssonilta muun muassa, tiesikö hän liikkeen jäsenten syyllistyneen joihinkin laittomuuksiin, joista heitä voisi tuomita. Lisäksi häneltä oli kyselty paljon kysymyksiä liittyen esimerkiksi antifasisteihin. Karlssonille oli näytetty erästä passikuvaa ja kuvia mielenosoituksista, mutta Karlsson ei kuitenkaan tuntenut yhtään poliisin osoittamaa henkilöä. Karlssonilta kysyttiin myös yleisiä kysymyksiä siitä, kuinka Vastarintaliike toimii sekä kysymyksiä jäsenten yksityiselämästä.

Estääkseen muita heikkoja ja moraalittomia ihmisiä alkamasta tiedonantajiksi Karlsson päätti auttaa Nordfrontia saamaan näistä kahdesta edellä mainitusta poliisista kuvat talteen. Sen sijaan, että Karlsson olisi pitänyt tämän poliisilta salassa, päätti hän juosta välittömästi takaisin heidän syliinsä kertomaan, että hänen ja poliisin välinen yhteistyö on paljastunut liikkeelle. Siksi Karlsson on ansainnut tämän paljastusartikkelin ja osoittanut hyvin selvästi epäluotettavuutensa.

Voimmekin siis todeta, että hyviä syitä kansallismielisten tapaamisille suojelupoliisin tai tavallisen poliisin kanssa ei ole. Mikäli yksittäinen työpaikkansa korruptioon kyllästynyt virkamies on kiinnostunut vuotamaan tietoa meille, otamme kyllä tietovuodot vastaan. Tämän tulee kuitenkin tapahtua niin, ettei tietoa valu toiseen suuntaan viranomaisten käsiin. Mikäli suojelupoliisi tai tavallinen poliisi ottaa sinuun siis yhteyttä, tee heille selväksi, ettet ole kiinnostunut yhteistyöstä heidän kanssaan. Jos he eivät tätä hyväksy, voit käskeä heitä yksinkertaisesti lähtemään pois paikalta.

Mikäli mahdollista, nauhoita heidän puhelunsa, kuvaa poliisit sekä heidän autonsa ja ota kuvat heidän mahdollisesti lähettämistään tekstiviesteistä, jotta voit välittömästi informoida tästä lähintä ryhmänjohtajaa. Mikäli et ole Vastarintaliikkeen jäsen, voit lähettää materiaalin sähköpostilla Kansalliseen Vastarintaan: vastarintaliike[at]vastarinta.com
 

Nordfront.se (1, 2)

16 KOMMENTIT

 1. Shomrim/PolPo on jokaisen kansallismielisen luontainen vihollinen.

 2. Suomessa poliisin vasikkana toimii ainakin eräs Turussa asuva kantasuomalainen silmälasipäinen laiha nainen, jolla on arabitaustainen sukunimi. Tämän takia monet kutsuvat tätä naista “ex-muslimiksi”. Tämä nainen on pyörinyt kansallismielisessä aktivismissa milloin missäkin 2016 alkusyksystä lähtien. Hän on myös kertonut julkisesti, että SUPO:n edustaja on käynyt tapaamassa häntä 2017 alkuvuodesta.

  Itse olen kerran jutellut tämän naisen kanssa joulukuussa 2016 eräässä yksityistilaisuudessa ja hän rupesi heti kyselemään minulta, että miten hän saisi yhteyden vastarintaliikkeeseen, koska hän luultavasti oletti minun olevan mahdollinen jäsen. Kehoitin häntä menemään tälle nettisivulle. 😀

  En ole vastarintaliikkeen jäsen.

 3. Suomen Suojelupoliisin edustaja kertoi Vastarintaliikkeen kieltoa vaativassa näytösoikeudenkäynnissö, ettei Supo tutki poliittisia puolueita. Tämä on toki kummallista, koska puolueethan ovat todellinen riskitekijä kansallisen turvallisuuden nimissä.

  Tutkisikohan Supo puoluetta silloin, jos puolue olisi kansallissosialistinen?

 4. Nostan hattua näille urheille yksilöille jotka oman terveyden ja turvallisuutensa uhaten soveltuvat maanpetturillisiin terroristiliikkeisiin ja paljastavat Poliisille tietoja jotka auttavat suojelemaan maan kansalaisia näiltä “isänmaallisilta” kansanmurhaa hautovilta ja Suomessa kielletyiltä väkivaltaliikkeiltä jotka antavat muunmuassa useasti tuomitulle tappajapiripäälle “vuoden aktiivi”-palkinnon.

  • Kohta saa sionistisuvakki banaania… Täällä ei vääriä mielipiteitä suvaita!

   • Tarkoitatko vapaamuurareita, ählämistejä, kommareita vaiko sionisteja? Ei nyt tule mieleen muita maanpetturillisia terroristiporukoita Suomessa.

  • Lähtökohtaisesti heikko perustelukyky, kriittisen hengen puutostila, herkkyys kulttuurimarxilaiselle kiihotukselle ja lisäksi muuten vain herkkäluuloinen ja yksinkertainen hölmö voi tällaista kirjoittaa.

 5. Nämä henkilöt jotka ovat mieleltään heikkoja, he eivät ymmärrä että pettämällä heille annetun luottamuksen, heistä tulee hylkiöitä kaikkien silmissä. Ei vain sen ryhmän, jonka jäsenet hän petti. Vaan myös muiden tahojen. Kukaan ei moista henkilöä halua lähelleen eikä kukaan ota enää häntä todesta. Eikä hänelle uskota loppuelämänsä aikana minkäänlaisia luottamustehtäviä.

  Itsepetos, se on äiden henkilöiden suurin petos. Ja sen myötä menettää kaiken. Siksi säälin näitä heikkoja jotka luulevat palvelevansa suurempaa hyvää toimimalla kuten toimivat. Niinkuin Amerikan yhdysvalloissakin “Miehellä on vain yhdet puheet”.

 6. Hirttäkää tuo julkisella paikalla, pysäyttää liikenteen keskellä päivää jossain sillalla, kommandopipo päiset miehet repii autosta ulos ja tiputtaa sillalta hirtettynä roikkuun. Kaulasta roikkuun kyltti “poliisin vasikka” 🙂

 7. DDR:n Stasin ja Neuvostoliiton KGB:n jalostama toimintamalli, joka tekee länsimaisesta yhteiskunnasta sairaan ja sulkee sen tukahduttavaan ilmapiiriin, joka syö kansalaisia sisältäpäin kuin parasiitti jättäen lopulta ihmisestä vain tyhjän kuoren.

 8. Tiedonantajien käyttö on ikivanha metodi ja sen avulla on moni ihan oikea rikollinen ja jengi saatu nalkkiin. Tiedottajien käyttö esim. huumekauppaa ja ihmissalakuljettajia sekä muita vastaavia paskasakkeja vastaan on mielestäni erittäinkin suotavaa.

  Koen kuitenkin ikäväksi tilanteen, jossa poliittisia ryhmittymiä aletaan vakoilla samoin menetelmin ja keskitytään vain sektorin oikeaan laitaan. Olen ollut havaitsevani, että Aatteen piirissä ei olla pirissä, vaan kannustetaan urheilemaan ja liikkumaan, samaan aikaan kun vasen laita vetää juovaa nenään, piikkiä suoneen ja pössyttää (toimimattomat) aivonsa pihalle. On mennyt ikäänkuin tämän kyttäyksen kohdentaminen hiukan pieleen, jos minulta kysytään.

 9. Todella vaikea ymmärtää oman kansansa ja maansa pettäviä henkilöitä, vaikka halveksin syvästi pettureita, olisi mielenkiintoista tietää mikä johtaa petturuuteen. Ehkä motiivina on raha tai yksinkertaisen henkilön usko poliittisen poliisin valheisiin, mahdollisesti petturi hakee jännitystä elämäänsä. Kiinnijääminen ja sen seuraukset voivat olla sellaisia, että petturi ei edes jää henkiin, eikä petturi yleensä ymmärrä vaarantavansa lähellään olevia ihmisiä.
  En tällä yllytä hirttämään pettureita, kirjoitukseni on vain analyysi, tosin en myöskään ole surun murtama jos joku petturi roikkuu hirressä.

Comments are closed.