Koti Uutisia Ulkomaat Afrikkalaiset hyökkäävät heitä auttavien lääkäreiden kimppuun

Afrikkalaiset hyökkäävät heitä auttavien lääkäreiden kimppuun

8

Lääkärit ilman rajoja -järjestön keskukset ovat olleet viime viikkojen aikana hyökkäysten kohteena Kongossa. Järjestön toiminta keskittyy pääasiassa ebolan tutkimukseen ja hoitoon, sekä paikallisten sairaiden hoitoon. Afrikkalaiset pärjäävät ilmeisesti loistavasti ebolan kanssa, koska hyökkääjät sytyttivät ajoneuvoja ja rakennuksia tuleen.

Paikalla olleista potilaista neljä on kadoksissa. Kadonneilla ei tiedetä olevan ebolaa, mutta sitä pidetään hyvin mahdollisena. Nämä neljä sairastunutta voivat aiheuttaa Kongoon laajemman ebolaepidemian.

Järjestö harmittelee, kun heitä vastaan hyökätään ja he joutuvat lopettamaan toiminnan. Kongossa tilanne voi räjähtää käsiin millä hetkellä hyvänsä, sillä nyt on jo kymmenes kerta, kun ebolaa on havaittu laajemmin.

Lääkärit ilman rajoja -järjestö on viime aikoina tullut tutuksi myös ihmisten salakuljettamisesta Eurooppaan Libyan rannikolta. Järjestö ei ole ainut ”humanitäärinen” järjestö, joka toimii vastaavalla tavalla.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Ebolaa on tartutettu sinne ihan tahallaan ja paikalliset tietävät sen. Siksi varmaan ihan aiheellisesti hyökkäävät “avustajia” vastaan. Sama oli jo Länsi-Afrikassa:

  “Länsi-Afrikassa käydään parhaillaan pelottelukampanjaa, jotta kuumeeseen sairastuneet ihmiset menisivät lääkäriasemille, jossa he todellisuudessa saavat ebolan ”hoidon” yhteydessä. Ihmiset Afrikassa ovatkin alkaneet välttelemään hoitokeskuksia ja kansainvälistä apua, koska se tietää kuolemaa.”

  Ebola is real = Al obe Is rael = kaikki tottelevat Israelia

  https://totuusbloki.wordpress.com/2014/10/19/ebola-on-vaarallinen-huijaus/

  • Paikallisten äly ei riitä edes normaalin yhteiskuntarakenteen pyörittämiseen saati sitten joidenkin salaliittoteorioiden todistamiseen.

 2. Parempi kun pakkaavat kimpsunsa ja antavat poppamiesten hoitaa. Jos epidemia pysyy Välimeren eteläpuolella, tulee sillä oleman tervehdyttävä vaikutus monellakin tavalla. Eli rajat kiinni, Vämimeri umpeen ja antaa taikinan muhia.

 3. Neekerien auttajille palkkana machete kaulaan ja Kongo saa hoitaa itse omat asiansa. Ei liikuta mitenkään vaikka koko afrikka kuolisi ebolaan.

 4. Nuo mielipiteet kuulostavat hyvin juutalaiselta. Sama asenne. He ajattelevat meistä juuri noin. Myrkytetään gojimit rokotteilla, kemikaalivanoilla, glyfosaatilla ja säteilysaasteella ja jätetään nääntymään kuoliaaksi ja annetaan taikinan muhia.

  Artikkelissa maalataan kuvaa kuinka afrikkalaiset omaa tyhmyyttään ja primitiivisyyttään hyökkäilevät valkoisia auttajia kohtaan, vaikka totuus on toinen. Fiksumpia tältä osin kuin pohjoisen lampaat jotka ottavat kaiken paskan vastaan mitä piikitetään. (Agenda 21)

 5. “Autetaan niitä siellä, missä ne on.”

  Joopa joo. Mitäs jos annetaan vain olla. Sama “ilmastonmuutoksen” kanssa: ei kai terve, normaali ihminen koko asiaa edes mieti.

 6. Ranskan elitistinen ja globalistien sätkynukke presidentti Emmanuel Macron sanoi Euroopan ja Afrikan kohtalot olevan sidotut toisiinsa.

  Siis katsokaapa kuvituskuvaa viellä kerran!

 7. Neekereistä tuli mieleen: muistaako joku vielä kansalaisaloite.fi-sivun – tuon virallisen kansalaisvaikuttamisen keinon? (Saa nauraa.)

  Siellä on neekerin tekemä aloite “neekeri”-sanan kieltämisestä. Tällainen on Suomi vuonna 2019. Kyllä valkonaama olisi jo poltettu autonrenkaiden kera kadulla, jos Afrikassa menisi jotakin vastaavaa solkkaamaan.

  Neekereiden osoitteita (aloitteen tekijä ja sen kannattaja) ei myöskään ole mainittu tuolla, vaikka osoite aina ehdottomasti mainitaan nimeen ja muiden yhteystietojen yhteydessä.

Comments are closed.