Koti Uutisia Kotimaa Romanialaiselle ihmiskaupasta alle kuuden vuoden tuomio

Romanialaiselle ihmiskaupasta alle kuuden vuoden tuomio

1

Romanialaismies on tuomittu Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä viideksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen. Mies sai tuomion perustuen viiteen ihmiskauppaan ja yhteen paritukseen. Mies toi Suomeen kuusi moldovalaista naista prostituutiota harjoittamaan.

Prostituutiotoiminta painottui pääkaupunkiseudulle ja parittajana toiminut mies järjestikin naisille asunnot, sekä kyyditsi naisia asuntojen ja kaupunkien välillä. Mies käytännössä ryösti naisten tulot. Eräs nainen tienasi huoraamalla lähes 80 000 euroa viiden kuukauden aikana, mutta naiselle käteen jäi vain noin kymppitonni.

Käräjäoikeuden päätös velvoitti myös romanialaismiehen maksamaan naisille menetetyistä tuloista yli 200 000 euroa. Tämän lisäksi mies joutuu maksamaan oikeudenkäynti- ja asianajajien kulut, yhteensä noin 50 000 euroa. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Helsingin uutiset

1 KOMMENTTI

  1. Kivan näköisiä tautipakkauksia. Ei millään pahalla, sillä kenenkään naisparan ei tulisi joutua tuohon tilanteeseen enempää kuin ISIS morsiamiksikaan tai groomingin tyttöparoiksi.

Comments are closed.