Koti Uutisia Kotimaa Afgaanien raiskaama suomalaisnainen: ”Tietty rasismi on ok”

Afgaanien raiskaama suomalaisnainen: ”Tietty rasismi on ok”

12

MTV haastatteli sunnuntain Studio-ohjelmassa suomalaisnaista, jonka käsitys maahantunkeutujista muuttui painajaismaisten treffien päätteeksi. Nyt nainen tahtoo valistaa muita kohtalostaan.

Tapahtumaketju käynnistyi, kun nainen päätti etsiä seuraa Tinder-treffisovelluksella. Hän sopi tapaamisen ulkomaalaistaustaisen miehen kanssa, vaikka hän ei tiennyt mitään tämän taustoista.

Treffien alussa naiselle selvisi, että rotumuukalainen oli afgaani, joka oli ottanut mukaansa myös ”pelottavia” ja ”rotevia” ystäviään. Afgaanilauma raiskasi naisen toistuvasti väkivallalla uhaten ja kuvasi perverssit tekonsa, mikä on tyypillistä arabien suorittamille seksuaalirikoksille.

– Siinä vaiheessa tuntui, että en selviä tässä enää turvallisesti pois. Tuntui, että se oli suunniteltua alusta loppuun ja afgaanien tapa toimia. Että heille on normaalia parittaa naista ryhmässä ja kuvata tekojaan, nainen valotti afgaanien toimintaa MTV:lle.

Rotumuukalaiset saivat naisen mukaan ”naurettavan” matalat tuomiot Suomen raiskaajaystävälliseltä ”oikeusjärjestelmältä”. Raiskauksien kuvaaja ei joudu päiväksikään vankilaan.

”Tapahtuvat muuttivat myös naisen käsitystä ulkomaalaisiin ylipäätään”, MTV uutisoi ja siteerasi uhria, jonka mukaan ”tietynlainen rasismi on ok”.

Lähde: MTV

12 KOMMENTIT

 1. Miksi se on niin vaikea ymmärtää että ei kannata sosialisoida niiden rotujen kanssa joiden DNA on jäänyt satoja vuosia meistä jälkeen? Pitäisi ymmärtää että alkukantaiset rodut ovat alkukantaisia ja ne toimivat meille vieraalla tavalla. Siksi niitä sanotaan alkukantaisiksi koska niiden toiminta on niille normaalia.

  • Koska tyttölapsillemme pakkosyötetään jo koulussa että “erilaisuus on ihqua”, ja että “on rasismia olla tutustumatta vieraan kulttuurin edustajiin”.

   Kun tätä pakkopullaa vielä vahvistetaan ainaisella valtamedian propagandalla, ja jopa poliittisilla ajojahdeilla heitä kohtaan, jotka yrittävät varoittaa groomaajista sun muista, niin ei ihme että tällaisen orkestroidun naisiamme ja lapsiamme vakavasti vahingoittavan propagandan tuloksena suuri määrä naisia ja lapsia joutuvat pahantekijöiden uhreiksi.

   Milloin alkaa ensimmäinen oikeuskäsittely vaikkapa Oulun kaupunginhallituksen jäsenien kohdalla, joita Junes Lokka kutsui “PARITTAJIKSI”, koska pakotti tyttölapset muukalais-setien seuraan rikastumaan?

 2. Miksi pitää itse kokea kaikki raiskaukset ja pahuudet ennen kuin silmät avautuu? Minä ainakin yritän oppia myös muiden kokemisista ja sanomisista. Ai niin, se vaatisi sitä että pään ottaisi pois ilmastonmuutospersiistä ja poistuisi välillä ylen ja hesarin sivuilta, mahdotonta.

  • Suomalainen “mies” ei pelkää mitään niin kuin itsenäisiä ajatuksia, jotka saattavat päähän putkahtaa yön hiljaisina tunteina.

   Kyllä koko Eurooppa on jo tuomittu totaaliseen tuhoon. Ei asiat tästä enää muutu kuin pahemmiksi kiihtyvällä vauhdilla. Hiekka-aavikko-“kulttuuri” on saapunut tänne, eikä pois lähde. Se vaatisi tekoja ja niitä en ole nähnyt.

 3. “Rasismi” on Lev Davidovich Bronsteinin kesksimä poliittinen epi..

  Ei, vittu. En jaksa enää.

  Kuolkaa pois, suvakit & (hiekka)apinat.

  • Muistaakseni netissä levitetään tuota, että Bronstein eli Leon Trotsky olisi keksinyt “rasisti” -sanan. Sitten tätä dis-informaatiota käytetään niiden mustamaalaamiseen jotka niin väittävät. Tässä esimerkki, jossa on mukana lause Trotskyn kirjallisesta tuotannosta jossa käyttää kyseistä haukkumasanaa Slaavilaisista patriooteista:

   https://www.stormfront.org/forum/t913955/

   Bronstein keksi käyttää sanaa kommunistisen vallankumouksen, toisin sanoen “suvaitsevaisuuden” eli “golbalismin” vastustajiin. Se ei tarkoita että hän keksi itse sanan.

   Mutta vuonna 1930 tämä juutalainen kasa hulluutta, Leninin rikostoveri miljoonien “kapitalististen rasistien” massamurhaamisessa, Bronstein tai Leon Trotsky, keksi käyttää tätä sanaa tavalla, jonka monet petturit ja kusettajat, kansanviholliset ja roistot tulisivat käyttämään yhä uudestaan niitä vastaan jotka haluavat suojella kansallisomaisuutta, perhe-instituutiota, kansan omia intressejä, omien kansalaisten ihmisoikeuksia, oikeutta elää rauhassa omassa kotimaassaan ja niin edelleen.

   Silloin, 1930 -luvulla, sai rasisti-haukkumanimen slaaviset kansat, jotka kieltäytyivät vapaaehtoisesti alistumalla globalistien vaatimuksiin luopua kaikesta, perinteistään, omaisuudestaan jne, “suuremman hyvän” vuoksi. Nyt 2000 -luvulla ei ole muuta eroa rasisti-sanan aseena käyttäjiin kuin se, että nyt sitä kohdistetaan paljon suurempaan osaan maailman väestöstä.

   Varsinkin koska Leon Trotsky, rasisti-sanan asieistaja poliittisen opposition tukahduttamiseksi, massamurhautti Leninin oikeanan kätenä miljoonia ihmisiä, on isänmaallisilla, patriooteilla, nyt valtava mahdollisuus lopettaa tämän rasisti-syytöksen käytön aseena kansoja ja rauhaa rakastavia ihmisiä vastaan. Tarvitaan vain, että tieto tämän sanan aseena käyttämisen historiasta ja lähteestä leviää kaikkialle.

   • Kyllähän jokainen nyt tuon ymmärtää. Kyse on tietenkin siitä, miten hän tuota sanaa käytti. Kyllä, hän brändäsi “rasistin” tarkoittamaan tuota tiettyä asiaa. Toki nyt se on muuttunut jo tarkoittamaan ties mitä, mutta se on sivu pointin. Itse en tuon juutalaisuuden takia termiä käytä KOSKAAN. Kuten en “natsiakaan”, enkä “seksistiä”, enkä “anti-semitistiä”, sillä jutkut eivät ole edes semiittisiä.

    Onhan esim. sana “hardcore” ollut olemassa, ennen kuin sillä on tarkoitettu hardcore-punkia tai myöh. hardcore-rap-musiikkia jne.

 4. Juuri viikonloppuna käytiin pelastamassa eräs 15v suomalaistyttö erään maauimalan altaan reunalta, kun “kaveri” oli dumbannut tytön lääkkeiden ja alkoholin vahvan vaikutuksen alaisena sinne, kun ei halunnut itse joutua vaikeuksiin. Tyttö huusi siellä apua, mutta kukaan ei vaivautunut tulemaan apuun, olisi todnäk. kuollut sinne, mutta onneksi tuttuni sattui ajamaan siitä sattumalta ohi. Illan aikana ählämit olivat pakottaneet tämän ainakin suutelemaan yhtä näistä apinoista ja muut tottakai kuvasivat. Kaikki tämä siksi että 15v tyttö saisi lisää kamaa päänsä sekoittamiseen, elämme todella sairaassa yhteiskunnassa. Näissä porukoissa liikkuu myös suomalaisia täysi-ikäisiä jätkiä, jotka myyvät alkoholia ja huumeita alaikäisille ja täten pyrkivät pääsemään seksipuuhiin vaikka väkisin näiden kanssa. Epätoivoisia pedofiiliraiskareita, jäteläjiä. Tällä hetkellä kaikkien näiden asianomaisten henkilöllisyyksiä selvitetään ja sitten onkin luvassa pikku vierailu.

  • EV, tuo kuulostaa hyvältä. Suomalaisen “miehen” olisi nyt pikkuhiljaa olla aika toimia.

 5. Suvakkien tyttäriä lienee 85% raiskatuista nuorista. “Jos et varota lastasi puukon vaaroista, niin varmasti on iso haava kädessä heti”

 6. No, suomalaisessa yhteiskunnassa 7 lk. ellei aikaisemmin annetaan ilmaiset kortsut ja opetetaan, että 12 v. on ihan ok harrastaa seksiä. Sellaisen kuvan saaneet tytöt hakevat sitä seuraa mistä vaan. Ehkä kannattaisi vähän omille kakaroillekin opettaa siveyden lakia? P. S. Afgaanit eivät ole arabeja.

Comments are closed.