Koti Uutisia Sionismi Goldman Sachsin johtaja esiintyy tuomitun juutalaisen rikollisen kutsuilla

Goldman Sachsin johtaja esiintyy tuomitun juutalaisen rikollisen kutsuilla

4
Michael Milken.

Poliittisesti maailman vaikutusvaltaisimman pankin, juutalaisen Goldman Sachsin juutalainen toimitusjohtaja David Solomon esiintyy tänä vuonna finanssijuutalaisen Michael Milkenin kutsuilla. Tilaisuus on yhteiskunnallisesti tulenarka, sillä Milken on yksi lähihistorian pahamaineisimmista talousrikollisista.

Milken tunnettiin 1980-luvulla ”roskalainakuninkaana” ja häntä pidetään edelleen aikansa rikolliskapitalismin kirkkaimpana symbolina. Lopulta Milken joutui jättämään Wall Streetin saatuaan vankeustuomion historian suurimmassa sisäpiirikauppaoikeudenkäynnissä.

Milken ja hänen juutalainen verkostonsa ovat jo vuosikymmenten ajan yrittäneet lobata Amerikan ”oikeusjärjestelmää” armahtamaan hänet, jotta hän voisi palata jälleen finanssikeinottelun pariin. Toistaiseksi vaatimukset ovat kaikuneet kuuroille korville, sillä Milkenin pelätään jatkavan tavallisten amerikkalaisten rikollista riistämistä, mikäli hän saa tilaisuuden.

Milkenin lobbaushankkeen kärjessä ovat hänen järjestämänsä Milken Global Conference -kutsut. Ivatakseen viranomaisia juutalainen järjestää kutsut samassa losangelesilaisessa hotellissa, jossa hänen tiedetään toteuttaneen 1980-luvulla sisäpiirikaupparikoksiaan.

Milkenin vieraat eivät tänäkään vuonna ole pikkutekijöitä, sillä Bloomberg arvioi heidän hallitsevan yhteensä noin 23 biljoonan dollarin varallisuusmassaa. Paikalla ovat länsimaiden tärkeimmät pankkiirit ja sijoittajat sekä joukko Amerikan eliittipoliitikkoja, joista ketään ei vaikuta häiritsevän juutalaisen isännän ruma rikosrekisteri.

Goldmanin Solomon on yksi tilaisuuden tähtivieraista, sillä pankin tiedetään vaikuttavan lobbaamalla suoraan Amerikan ja EU:n poliittiseen päätöksentekoon. Solomon on aiemmin itsekin työskennellyt Drexel Burnham Lambert -pankissa, jonka kautta Milken suoritti rikoksensa.

Lähde: Bloomberg

4 KOMMENTIT

  1. Nyt tiedän mistä sen murhaaja-klovnin kasvonpiirteet on otettu. Nuo kasvonpiireet tuovat mieleen rotan.

    • Sen takia heillä on joka järjestössä muutama shabbos goy, jonka voi laittaa median kameroiden eteen.

Comments are closed.