Koti Uutisia ADL tuomitsee Trumpin “Amerikka ensin” -politiikan

ADL tuomitsee Trumpin “Amerikka ensin” -politiikan

1

UK_ADL_Trump

Juutalainen Anti-Defamation League -painostusjärjestö on tuominnut Yhdysvaltojen republikaanipuolueen presidenttiehdokkaan Donald Trumpin toteamuksen siitä, että hän aikoo ulkopolitiikassa asettaa “Amerikan ensin”.

Virallisessa tiedotteessaan ADL pyytää, että Trump harkitsisi uudelleen sloganin “Amerikka ensin” käyttöä. ADL:n mukaan vaikutusvaltaiset amerikkalaiset käyttivät slogania “antisemitistisesti ennen Pearl Harboria pitämään USA ulkona toisesta maailmansodasta”.

Yksi tällaisista henkilöistä oli America First Committeen johtaja Charles Lindbergh. ADL toteaa hänen väittäneen, että juutalaiset ovat uhka Yhdysvalloille johtuen heidän vaikutusvallastaan elokuvabisneksessä, radiossa, lehdistössä ja hallituksessa. Kirjeessään Trumpille ADL vetosi presidenttiehdokkaaseen, ettei hän enää käyttäisi “Amerikka ensin” -slogania.

Juuri tehdyn mielipidemittauksen mukaan valtaosa, 57 prosenttia amerikkalaisista kannattaa Trumpin ehdottamaa ulkopolitiikkaa. Tässä USA välttäisi sekaantumasta muiden sotiin ja pistäisi oman taloutensa maailmantalouden edelle.

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

 1. Suomi ensin-iskulause kuulostaa itsekkyydeltä ja on mielestäni paha virhe taktisesti.
  Ehdotan että iskulauseeksi sen sijaan otetaan: suomalaisilla on oikeus puollustautua kansainvälistä suurrikollisliigaa vastaan.
  Tai iskulause voisi olla: me puollustamme suomalaisia kansainvälistä suurrikollisuutta vastaan.
  Tai: ajamme kansainvälisen suurrikollisuuden pois kotimaastamme.
  Esimerkiksi kaikki Suomen poliitikot ja johtavat virkamiehet ovat tietääkseni vain kansainvälisen suurrikollisliigan orjia. Että tämän ymmärtää, tulee tietää aika paljon. Joten siis toivon, että tietämättömät pitävät tyhmyytensä omana tietonaan. Asiaa voi verrata johonkin tieteelliseen tosiasiaan, jonka ymmärtämiseksi vaaditaan vuosien opiskelu.
  Tietenkin näiden iskulauseiden oikein ymmärtämiseen vaaditaan enemmän tietoa kuin Suomi ensin-iskulauseen, mutta niissä on se hyvä puoli, että niitä ei voi sanoa itsekkyydeksi.

Comments are closed.