Koti Uutisia Äärivasemmistolaiset puolustivat EU:ta Lontoossa

Äärivasemmistolaiset puolustivat EU:ta Lontoossa

1

UK_AFA_Lontoo

Lontoossa järjestettiin lauantaina mielenosoitus Britannian EU-äänestyksen tulosta vastaan. Tapahtuma oli nimeltään Fuck Brexit Rally (‘Vitut Brexitistä -mielenosoitus’). Mielenosoituksen aikana osallistujat sytyttivät savuheitteitä sekä soihtuja ja huusivat iskulauseita, kuten “Maahanmuuttajat sisään, konservatiivit ulos!”. Mielenosoituksen aikana oli myös hyökätty Brexitiä kannattavien ihmisten kimppuun.

Mielenkiintoisen tapahtuman osallistujakavalkaadista tekee se, että paikalla oli myös Lontoon Antifa-järjestön jäseniä lippuineen. “Vallankumouksellisista” vasemmistoautonomeista pääasiassa koostuvan järjestön EU-puolustaminen kuulostaa vähintään mielenkiintoiselta, sillä järjestö on maailmalla osallistunut moniin kapitalismin vastaisiin tapahtumiin. Nyt he kuitenkin puolustavat Britannian pysymistä unionissa, joka mahdollistaa rahoitusmarkkinakapitalistien työväkeen kohdistaman laillisen ryöstön.

Äärivasemmistolaisten marginaalijärjestöjen on jo pitkään tiedetty kansallismielisten keskuudessa olevan ainoastaan eliitin likaisen työn tekijöitä. Nämä järjestöt eivät kuitenkaan yleensä näytä näin suoraan tukeaan eliitille, sillä oman virallisen tarinansa mukaan he ovat “vallankumouksellisia”, jotka vastustavat kapitalismia. Kummallinen logiikan puute monissa asioissa on kuitenkin alkanut näkyä viime aikoina yhä selvemmin äärivasemmistojärjestöjen omien julkisten kannanottojen ja tempausten kautta.

Lähteet: Nordfront.se, Express

1 KOMMENTTI

  1. EU on tosiaankin ateistikommunististen rikollisten toiveuni, jossa heidän isäntänsä, orjuuttajansa varastavat kunnon ihmisten varallisuuden muka laillisesti ja antavat se ateistikommunistisille heidän mielettömyytensä palkaksi. Siis kyseessä on rikollinen hanke palkita rikolliset! Tässä pitää huomata eräs olennaisin asia: että todellinen kristinusko on sisäistä moraalia Jumalan, Jeesuksen avulla. Siis kun ateistikommunistit taistelevat sisäistä moraalia vastaan ja ulkoisen tekopyhyyden puolesta, he taistelevat sen puolesta, että maailmasta tulisi helvetti. VAIN SISÄISESTI MORAALISEN IHMISEN TEOT OVAT HYVIÄ. Tämä siksi että teon laatu ja todellinen lopputulos määräytyy sisäisestä pyrkimyksestä. Jos sisäinen pyrkimys on itsekästä pahuutta toisia ihmisiä ja omaa kansaa kohtaan, on lopputuloksena kärsimystä toisille ihmisille ja omalle kansalle. Ateistikommunismi on sisäistä pahuutta, joka naamioituu ulkoisen lähimmäisenrakkauden kaavun alle.

Comments are closed.