Koti Uutisia Ulkomaat Äärivasemmistolainen väkivaltarikollisuus lisääntynyt Saksassa 88 prosenttia viidessä vuodessa

Äärivasemmistolainen väkivaltarikollisuus lisääntynyt Saksassa 88 prosenttia viidessä vuodessa

4

Saksan turvallisuusviranomaisten mukaan äärivasemmistolaisista on tullut merkittävästi halukkaampia käyttämään väkivaltaa viiden viime vuoden aikana; nyt viranomaiset arvioivat väkivallan käyttöön valmiiden laitavasemmistolaisten määrän nousseen lähes 2 000 hengellä vuoteen 2012 verrattuna. Vuosina 2012–2017 lukumäärä nousi 7 100:sta 9 000 äärivasemmistolaiseen saksalaisen tiedustelupalvelu BfV:n mukaan.

Äärivasemmiston suorittamien väkivallantekojen määrä puolestaan nousi edellä mainitulla aikavälillä 88 prosenttia 876:sta 1 648 rikostapaukseen. Viime vuonna äärivasemmistolaisessa väkivallassa koettiin varsinainen nousupiikki osittain G20-kokouksen vastamielenosoitusten vuoksi; äärivasemmisto vastusti kokousta mellakoimalla, vandalisoimalla paikkoja ja tekemällä tuhopolttoja. Tuon nousupiikin aikana Saksan rautatieverkosto joutui tuhopolttojen kohteeksi 13 kertaa, ja lisäksi parkkeerattuja autoja poltettiin ja kauppoja ryöstettiin.

Saksan poliisi arvioi äärivasemmistolaisten mielenosoittajien syyllistyneen yli 2 000 rikokseen viime vuonna. Rikosnimikkeitä tapauksissa ovat muun muassa vandalismi, pahoinpitely, yleisen rauhan rikkominen, tuhopoltto ja virkamiehen vastustaminen. Myös “maahanmuuttokriittinen” Vaihtoehto Saksalle -puolue (AfD) on kannatuksensa nousun myötä ollut äärivasemmiston väkivallan kohteena toistuvasti viime vuosina.

BfV:n päällikkö Hans-Georg-Maassen kommentoi vastikään, että tämän kaltaisen väkivallan torjumisesta on käytävä enemmän julkista keskustelua “poliittisten tarkoitusten saavuttamisessa”.

Lähde: Daily Mail

4 KOMMENTIT

 1. Hyvä luku, 88.

  Itse kuitenkin väittäisin että vassareden väkivalta on kasvanut paljon enemmän koska nuo luvut on otettu vai tuomion saaneista rikostapauksista. Väitän että suurin osa jää rikosseuraamuksetta ja että osa kirjataan “äärioikeiston” tekemiksi. Kuten Suomessa valemedian suhteen poikkeuksetta tehdän.

  Se että vassarit eivät ymmärrä yhteiskunnan merkitystä esim. omaan hyvinvointiinsa, se ei ole yllätys. Mutta kun niiltä kysyy että mikä olisi parempi vaihtoehto, niin siihen niillä ei ole mitään ajatusta saati edes mielipidettä. Päivät täyttää päämäärätön riehuminen ja päihteiden nauttiminen sekä niiden äärellä “maailman parantaminen”. Koulutuskin on sivuseikka ja opiskelijakirjoilla ollaan poikkeuksetta tukien vuoksi. Työ, se nyt ei jaksa kiinnostaa. Eikä perhettä pysty edes ajatelemaan.

  Maailma on mennyt oudoksi. Vassarit saa reihua melko estoitta ja “purkaa pahaa oloaan”. Ja sitten kun isänmaalliset jakavat totuudenmukaisia lentolehtisiä sekä toimivat yhteiskuntansa hyväksi, niitä vainotaan valtiovaltojen tahoilta.

  Sekä Vastarinnan että Janitskinin oikeudenkäsittelyissä on kyse samasta asiasta: totuuden- ja sananvapaudesta. Kumpikaan ei ole tuonut julki asioita jotka eivät olisi tosia. Tai jotka eivät olisi jo entuudestaan olleet, jos nyt ei yleisessä tiedossa niin ainakin kiinnostuneiden tiedossa. Ja kun näitä totuudenmukaisia tietoja sekä toisaalla julkaistuja uutisia ja artikkeleita tuodaan suomalaisten tietoon, niin se onkin rikoslaissa rangaistava teko.

  Tässä kohtaa Suomen oikeuslaitos joka on aslitettu eduskunnan (poliittisen päätöksenteon alle) toimii politikkojen ja globalisteien (mm. pankkiirit) agendan ajajana. Se ei jaa puolueetonta oiketutta suomalaisille kuten sen pitäisi. Vaan se ajaan globalistien etua. Ei siis ole yllätys että isänmaalliset kautta koko euroopan ovat nousemassa vastustamaan globalistien pyrkimyksiä orjuuttaa- ja velkaannuttaa eurooppa. Siitähän tästä on kysymys: Vastarinnasta.

  …ja sitten on tuo äänekäs halpojen viinien ja pontikan juojien joukko… vasemmistonuoret, jotka koitavat kantaa kortensa kekoon globalistien pyrkimyksissä. Ja saavat yhteiskunnaltaan suojelua. Eivätkä ne ymmärrä että samalla tuhoavat omaa tulevaisuuttaan.

  ….meni vähän artikkelista sivuun mutta tämä asia on osa suurempaa kokonaisuutta.

  • Täyttä asiaa kirjoitit. Mikä tekee vasenaivoisten riekkumisesta vieläkin ristiriitaisempaa ja täyspäisten silmissä naurettavaa on tämä anarkian ihannointi. Kun heiltä kysyy (olen kysynyt) miten anarkistinen yhteiskunta voi ikinä toimia ilman minkäänlaista valvontaa, on vastaus aina sama opittu mantra: Anarkolandissa kaikki huolehtivat ja pitävät huolta toisistaan ja ovat ah niin hyviä ja rakastavia, ettei minkään sortin järjestyksen pitoa tarvita. Ja sitten kun he lähtevät marssimaan kaduille tämän ihanneyhteiskunnan puolesta, pilkkovat kamapäissään jokseenkin kaiken mitä eteen sattuu…

 2. Siinä niiden punarkkien “saavutuksia” lueteltuna. Paskahousuja jotka uskaltavat vain porukassa ja kamapäissään jotain autoja polttaa ja vandalismia harrastaa. No ei tuolla elämämkouluporukalla tunnetusti mitään älynlahjoja ole

Comments are closed.