Koti Uutisia Äärivasemmistolainen häiriköi kansallismielistä tapahtumaa – yllyttää nyt identiteettivarkauteen

Äärivasemmistolainen häiriköi kansallismielistä tapahtumaa – yllyttää nyt identiteettivarkauteen

10
Kuvassa keskellä häirikkö, joka julkaisi passikuvat ja kannustaa identiteettivarkauteen.

Joukko äärivasemmistolaisia yritti häiritä kansallismielisen Suomi Ensin -ryhmän julkista tapahtumaa viime lauantaina. Anarkistit yrittivät tulla häiritsemään puhetta pitänyttä Marco de Wittiä, minkä vuoksi järjestyksenvalvojat siirsivät osan häiriköistä kauemmaksi puhujasta ja ottivat kaikkein aggressiivisimman henkilön kiinni. Aggressiivisesti käyttäytynyt mieshenkilö luovutettiin poliisille. Välikohtaus tallentui videolle:

Toista häirikköä talutetaan poliisiautoon.

Tapahtuman jälkeen nimimerkillä mehtäläis anarkisti äiä esiintyvä mies julkaisi Punk in Finland -keskustelupalstalla kuvat Suomi Ensin -ryhmän jäsenten Marco de Wittin ja Mari Kososen passeista kostoksi tapahtuneesta. Kuvista on selkeästi nähtävissä henkilöiden kuvat ja yksilöivät tunnisteet. Kuvien levittäminen voi täyttää tunnusmerkit rikoksesta yksityiselämää loukkaava tiedon levittämisestä.

Mies poisti ensimmäisestä kommentistaan tiedot itsestään, mutta alkuperäinen viesti on luettavissa ketjun muiden viestien lainauksista. Seuraavassa viestissä hän yllytti hyödyntämään tietoja identiteettivarkauksissa. Vuodesta 2015 lähtien identiteettivarkaus eli toisen henkilötiedoilla esiintyminen on ollut rikos.

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla.

Arkistoitu viestiketju löytyy TÄÄLTÄ.

10 KOMMENTIT

  1. Lol, eli kommarit meni häiriköimään tapahtumaan, tulivat nöyryytetyiksi ja tahtovat kostaa nyt nöyryytyksensä levittämällä ihmisten hetuja netissä!? 😀

    Nyt vaan näiden rikollisten pikku kommaritorakoiden nimiä esiin, niin kaikki tietävät tulevaisuudessa pysyä heistä kaukana.

  2. Rikosilmaoitusta vain kehiin. Siitäkin huolimatta, että se on “esivallan” päiväkalenterissa “maanantai”. Suomen viranomaiset saavat tasan syyttää vain itseään siitä, että peruskansalaisen usko lainturvaan ja lainkäyttöön on romahtanut banaani-valtion tasolle.
    Seuraavissa eduskuntavaaleissa ja presidentinvaaleissa tänne vaaditaan ehdottomasti Euroopan ulkopuolisia vaalitarkkailijoita. Sillä “aku ankka” äänten hylkäämis -% voi nousta “yllättävän” suureksi, vain siksi, että äänestyslipussa on “väärä numero”. Ajatellen ihan vain Itävallan reilun vuoden takaisia vaaleja, joissa oli saatu “aktivoitua” kuolleetkin ääniuurnille.

  3. Keskittyisi tuokin antifasismin sankari vaan syömään ulosteita, kuten näillä on tapana.

  4. Pitää ymmärtää että nämä on sairaita ihmisiä. Toisten mieli ja henkinen tasapaino järkkyy vähemmästä kuin toisten.

  5. Taitaa tulla nyt kottaria kun menee takaisin kotiin ja äiti huomaa tämän uutisen. Ehkä myös viikkorahat pannaan?

  6. Kukahan de wittin ja puolisonsa passit on alunperin nettiin näkyville laittanut? Onko ollut tuo Janus Putkonen? Hölmöä tehdä kaverille tuollainen källi.

Comments are closed.