Koti Uutisia Venäläisnationalistit protestoivat Vastarintaliikkeen kieltohanketta

Venäläisnationalistit protestoivat Vastarintaliikkeen kieltohanketta

13

Andrej Saveljevin johtama puolue Великая Россия on yhdessä Venäjän Kansallisen Rintaman (useiden nationalististen järjestöjen yhteenliittymä) kanssa jättänyt kirjeen Suomen Venäjän-suurlähetystöön. Kirje on osoitettu Suomen pääministeri Juha Sipilälle. Kirjeessä venäläisnationalistit ilmaisevat huolensa Suomen poliittisesta kehityssuunnasta. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet joutuvat sietämään järjestelmän painostusta ja uhkailua kieltää järjestö.

Kirjeessä mainitaan muun muassa, ettei Vastarintaliike ole syyllistynyt rikoksiin, vaan se käyttää ainoastaan oikeuttaan levittää poliittisia mielipiteitä, jotka enemmistö Suomen kansasta hiljaa mielessään allekirjoittaa. Kirjeessä mainitaan myös, kuinka tärkeää on, että Vastarintaliike tuo julki ja kumoaa eliitin levittämiä myyttejä ja fobioita. Tämän venäläisnationalistit näkevät tärkeänä osana Suomen ja Venäjän suhteen parantamista.

Kirje päättyy sanoihin: “Toivomme, ettei Suomi ole matkalla autoritääriseen itsevaltiuteen, jossa kansa heitetään telkien taakse poliittisten mielipiteidensä vuoksi, vaan että se pysyisi avoimena sananvapaudelle, vapaana poliittisesta diktatuurista ja pakotetusta ideologisesta aivopesusta.”

Kirje on Andrej Saveljevin itse 6.2.2017 allekirjoittama ja Venäjän Kansallisen Rintaman tukema. Sen voi lukea venäjäksi TÄÄLLÄ. Великая Россия on puolue, joka vastustaa avoimesti Vladimir Putinin nykyistä hallitusta sekä sellaisia “nationalistisia” puolueita, jotka tekevät yhteistyötä hallituksen kanssa. Saveljevin puolueen nimi tarkoittaa suomennettuna Suur-Venäjää, mutta nimellä ei viitata esimerkiksi Suomeen tai Suomelle kuuluviin alueisiin. Puolue taistelee erityisesti oligarkkien ylivaltaa vastaan.

Saveljevin puolueen ja Venäjän hallituksen välisestä taistelusta voi lukea lisää Nordfrontin ruotsinkielisestä haastattelusta TÄÄLLÄ. Siinä missä nationalistit ovat ottaneet kantaa Vastarintaliikkeen puolesta, on Venäjän hallitusta myötäilevä Sputnik-media ottanut Vastarintaliikkeeseen kielteisen kannan ja levittänyt jopa valheita niin sanotusta asema-aukiotapauksesta langetetusta tuomiosta.

 

Lue myös:

Venäjä varoittaa Suomen Vastarintaliikkeestä
Putinin vastaisia kansallismielisiä marsseja ympäri Venäjää

13 KOMMENTIT

 1. Positiivinen yllätys tosiaan. Se että osidaarisuutta riittää rajankin yli, se on sitä oikeaa patriotismia. Kun naapurista pidetään huolta niin silloin itselläkin on vähemmän huolia.

 2. Olisi jännä olla kärpäsenä katossa kun Sipilä lukee tuon kirjelmän. Hyvä juttu kun edes jossain foorumilla suhteet ovat säälliset ja kunnossa Venäjän kanssa.
  Suomen typerykset irvistelvät Venäjälle vielä pahemmin EU:n mallioppilaana kuin edes pitäisikään. Yksistään Suomen Elintarviketeollisuudella olisi huimat vientinäkyvät itäiseen naapurimaahamme. Puhumattakaan tämän lisäksi vielä muista tuotteista. Taas tyhmä Suomi ampuu itseään jalkaan. Kyllä yhden Venäjän kanssa pärjää. Se, mitä EU:n puliveivarit milloinkin saavat päähänsä, merkitsee samaa kuin kävelisi marmorikuulien päällä.

 3. “levittää poliittisia mielipiteitä, jotka enemmistö Suomen kansasta hiljaa mielessään allekirjoittaa. ”

  Nyt on kyllä aika rohkea väite, jos näin siis on niin miten meillä on Sipilän kaltaisia valehtelijoita yhä edelleen päättämässä asioista? Miksi kansa ei ole massoittain kaduilla vaatimassa vastarintaa valtaan? Veikkaan että enemmistöä Suomen kansasta ei vain kiinnosta, vai missä on todisteet päinvastaisesta?

  • Paha sanoa, mitä kirjeen kirjoittaja on tarkalleen tarkoittanut. Itse veikkaan sen tarkoittavan mielipiteitä monikulttuurisuudesta ja homolobbaamisesta (esim. homojen adoptio-oikeus), ja noita asioita hiljainen enemmistö todellakin vastustaa.

   Tuskin kirjeen kirjoittaja on tarkoittanut, että hiljainen enemmistö olisi kansallissosialisteja.

   • Sama pointti, missä todisteet että hiljainen enemmistö kannattaisi kyseisiä mielipiteitä? Mitään todisteita tästä ei ole. Ihan yhtä hyvin minä voisin väittää että hiljainen enemmistö kannattaa monikulttuurisuutta kun sitä ei juuri missään vastusteta… Ja kolme persua jossain Turun torilla huutamassa “uunit auki” ei ole yhtä kuin hiljainen enemmistö.

    Tulee vain mieleen tämä meemi https://static.ylilauta.org/files/nv/orig/qjf92txj/kansan%20syv%C3%A4t%20rivit.jpg

    • Ja siis nyt kukaan ei ota tätä sillä että kannattaisin äärivasemmistoa tai jotain feministihippejä. Kuvan pointti on lähinnä vain osoittaa, että väittää voi mitä vain, totuus voi olla eri.

    • Joo ei tietenkään ole mitään virallista dataa, joten perustan oman väitteeni kyselytuloksiin ja omaan yleiseen kokemukseeni ihmisten kanssa käydyistä keskusteluista.

     Monikulttuurisuudesta ei koskaan järjestetty mitään kansanvaltaista äänestystä vaan se on pikkuhiljaa runnottu läpi, mutta esim. kaikki monikulttuurisuuteen liittyvät neutraalit nettiäänestykset joihin olen törmännyt, viittaavat tähän. Käytän noita lähteenä, koska ne sattumoisin ovat ainoa käytettävissä oleva lähde, kun eliitti ei ole halunnut asiaa virallisia reittejä pitkin tiedustella. Tässä linkki tuoreimpaan kyselytulokseen, joka antaa osviittaa vaikka liittyykin islamiin: https://uutismaailma.com/kysely-suurin-osa-eurooppalaisista-vastustaa-muslimimaahanmuuttoa/

     Homojen “tasa-arvoiseksi avioliitto-oikeudeksi” naamioidusta adoptio-oikeudesta monet ehdottelivat kansanäänestystä, mutta sellaista ei haluta järjestää. En kuitenkaan millään suostu uskomaan, että suomalaiset antaisivat asialle hyväksyntänsä, mikäli sitä heiltä kysyttäisiin ja käytössä olisi neutraalit tiedot.

     Tänään uutisissa myös sanottiin, että suurin osa suomalaisista vastustaa edelleen Nato-jäsenyyttä vaikka sen puolesta ovat monet johtavat poliitikot ja mediatalot jo vuosia lobanneet.

    • Persut ovat täyttä lantaa, sionisteja.

     Mitä väliä vaikka kulttuurimarxistien joukot olisivat isompia entä kansallismielisten? Pelkkiä hinttejä,lesboja,jutkuja,mamuja ja muita pulkannaruja sateenkaariliput ja Karl Marxin kuvat liehuen. Fyysisesti vastus on melkein olematon ja rappiollinen elämäntapa(huumeet,alkoholi,örveltäen biletys perjantai-iltaisin tms…) heikentävät entisestään näitä luusereita.

     Sitten näitä spurguja päästetään joukkotiedotusvälineisiin puhumaan ja kertomaan tunteistaan -> aivopesu. Naurettavin on ehkä nämä Ylen A2-studiot jne joissa “asiantuntijat” kertovat ympäripyöreitä ja parjaavat kulttuurimarxismin nimeen.

Comments are closed.