Koti Uutisia Äärivasemmisto valmistautuu mellakoimaan Le Penin kiertueen aikana

Äärivasemmisto valmistautuu mellakoimaan Le Penin kiertueen aikana

2

Yli 2 000 äärivasemmistolaista, ammattiyhdistyksiä ja jäseniä eri poliittisista puolueista on kokoontunut Nantesin kaupunkiin läntiseen Ranskaan mellakoimaan tekokansallismielisen, sionismin nimeen vannovan Kansallisen rintaman puoluejohtajan Marine Le Penin kansallisen vaalikiertueen aloittamisen vuoksi.

Vaalikampanja alkoi virallisesti sunnuntaina. Levottomuudet alkoivat jo lauantaina, jolloin poliisia päin heitettiin polttopullo. Poliisi sai myös käyttää kyynelkaasua useaan kertaan lauantain aikana.

Poliiseja on paikalla Nantesissa massiiviset yli 600. Moni kaupanomistaja on ryhtynyt toimiin putiikkiensa suojelemiseksi äärivasemmistolaisjoukkioiden tihutöiltä.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. On nää takku-tukat erikoista porukkaa. Ensin ne itkee ja parkuu demokratian puolesta ja vaatii sitä. Mutta sitten kun demokratiaa koitetaan toteuttaa niin se ei kelpaa niille. Tulee mieleen lähinnä maanis-depressiiviset potilaat joilla on jakautunut persoona.

    Ja mikä siinä on että aina pitää väkivallalla ja yhteisen- sekä yksityisen omaisuuden tuhoamisella vastustaa demokratiaa? Onhan selvä että kiristämällä ei saada tuloksia aikaiseksi. Kaikkien maailman maiden johtajat sanovat aina että:”Terroristien kanssa ei neuvotella”. Ja mitäs muuta tämä takku-tukkien käytös on kuin terrorismia? Se aiheuttaa yleistä pelkoa. Ja silloin määritelmä täyttyy.

Comments are closed.