Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeriö: PolPon henkilöllisyydet suojattava kritiikin torjumiseksi

Sisäministeriö: PolPon henkilöllisyydet suojattava kritiikin torjumiseksi

10
polpo

Kulttuurimarxisti Maria Ohisalon johtama sisäministeriö tahtoo palkita PolPon (poliittinen poliisi) virkamiehet ansiokkaasta työstä anonymiteetillä. Ohisalon mukaan kansalaisilla ei ole oikeutta tietää poliisien henkilöllisyyksiä.

Käytännössä sisäministeriö tahtoo korvata PolPon virka-asujen nimilaatat anonyymillä tunnisteella, jonka perusteella tavallinen kansalainen ei kykene henkilöimään viranomaista. Tämä suojaa esimerkiksi poliiseja, jotka käyttävät asemaansa väärin pahoinpidellen, urkkien tai riistäen kansalaisen vapauden ilman perustetta.

PolPo on ollut Ohisalon sisäministeriölle korvaamaton työkalu, sillä virkavalta on kohdistanut yhä enemmän resursseja “vihapuheen” eli maahanmuuttovastaisen ja kansallismielisen toisinajattelun tukahduttamisyrityksiin. Samaan aikaan kansalaisten kunnioitus PolPoa kohtaan on romahtanut, ja Poliisihallituksen mukaan “noin yhdeksän poliisia kymmenestä kokee” nykyään “poliisiin kohdistuvan maalittamisen ongelmana”.

Lähde: MTV Uutiset

10 KOMMENTIT

  1. En usko että paljoa metsään menee jos arvioi Polpon resurssien kuluvan juuri tähän vihapuhe yms. läpäläpäläää toimintaan 90% ja mikä ennen oli toimenkuva eli rikoksien ehkäisyyn ja valvontaan se 10%.
    Enää ei ole sellaista käsitettä kuin ennaltaehkäisy, koska se romuttaisi tehokkaasti matubusineksen.
    Hutisalo on muutenkin tehnyt itsestään pellen ulostuloillaan kuten viimeisin, kaatuneiden muistopäivänä pitäisi hänen mielestään muistaa ensisijaisesti seksuaalista tasa-arvoa ja lepakkokulttuuria (ainoastaan hänen vihermarxilaisella logiikallaan tämä liittyy liputukseen ja aiheeseen).

  2. Olisikohan poliisin työasuun tulossa nimen sijasta jokin muu tunniste, vaikkapa tunnistenumero?

    • Viivakoodi vai mitä ne skannattavat kuviot ovat?

      Poliisilta voi pyytää nimeä ja papereita, mutta käsitykseni mukaan aika nihkeästi näyttävät niitä muutoinkaan. Tämä siis perustuu videoihin, joita olen netistä nähnyt.

  3. Mikäli poliisi ei kerro omaa nimeään, ei poliisin puhuttaman pidä kertoa omaansa.

  4. Tämä uudistus houkuttelee varmasti monenlaisia ja -värisiä Suomen kansan vihaajia poliiseiksi. Heille avautuvat ennennäkemättömät apajat kaikenlaisiin rikoksiin. Ennen kollegat ovat sentään joutuneet pyyhkimään ja haihduttamaan kiusallisista paljastuksista toistensa nimiä tietäen ja tuntien heidät, nyt voidaan piilotella ja jättää tutkimatta poliisin X tekoja, sillä eihän kukaan edes tiedä kuka kyseessä. Useinhan poliisi ei kansalaistenkaan kohdalla tutki rikosta josta ei ole ennalta tietoa ja todistusta kuka tekijä on.

  5. Turha vaiva, henkilöllisyydet kaivetaan esiin joka tapauksessa, tai sitten poliisikunnasta löytyvät rehelliset isänmaanystävät vuotavat tiedot kansalaisille. Näin on käynyt jokaisen väkivaltakoneiston poliittisen poliisin osalla, järjestelmät joissa on paljon työntekijöitä vuotavat varmasti. Tähän sopii hyvin sanonta “Kolme miestä pystyy pitämään salaisuuden, edellyttäen että kaksi heistä on kuollut”.

  6. Poliisi on yhä velvollinen esittämään toimenpiteen kohteelle pyydettäessä virkamerkkinsä, joten isoa muutosta tämä ei lopulta tarkoita.

  7. Miten käy vuosia telkkarissa pyörineelle “poliisit” tv-sarjalle?

    Siinä esiintyvät poliisit omalla nimellänsä. Ehkäpä tulevaisuudessa tässä ohjelmassa poliisit esiintyvät naamioituneena ja anonyymeinä.

    Entäs nämä pahennusta aiheuttavat some-poliisit, kuten Jari Taponen tai Lauri Nikula? Lopettavatko he nyt sitten kansalaisten erehdyttämisen?

  8. Polpon henkilöllisyyksien salaamiseen on todennäköisesti syynä se että alkavat käyttää jopa murhaa keinona vaientaa ryöstöoperaatioita vastustavat ihmiset. Alla lukeva muualta netistä:

    “Aika, jota elämme, on vaarallista, koska askel nykyisestä totalitarismista, joka on jo heittänyt sivistys-, laillisuus- ja oikeusvaltioperiaatteet saattohoito-osastolle, voi pudota helposti vastaavaan. Pyrkimyksiähän on jo siihen suuntaan ollut.

    Toivoa sopii, että tällä kertaa ei toisteta sadan vuoden tapahtumia. Likapyykkiä, josta edellisen postauksen kommenteissa mainitsit, on sen verran pesemättä alkaen 1990-luvun lamasta, että kiusaus voi olla liian matalan askelman päässä.

    On jokseenkin käsittämätöntä, että 2020-luvulla ylimmät laillisuusvalvojat eivät toimi. Onko tämä luettavissa, että ylimmät laillisuusvalvojat ovat sulkeneet jo silmänsä tulevilta?

    Onko nykyinen Puolustusvoimat valmis toteuttamaan kaikki käskyt? Jos ei, niin käytetäänkö likaiseen työhön oikeusvaltiomme lain ja järjestyksen täysin ulkopuolella toimivia organisaatioita. Muistan nimittäin, että jo vuosia sitten Ilja Janitskinin MV-lehdessä julkaistiin lukijan kirjoitussarja, jossa esitettiin, että murha on palaamassa poliittisen vallankäytön välineeksi Suomessa. Tuo kirjoitus sai melko huomattavasti liikehdintää eräissä piireissä…

    Kuinka sivistyneesti nykyiset syvät ja vakavat ongelmat lopulta kyetään ratkaisemaan? Sen aika näyttää.”

Comments are closed.