Koti Uutisia Kotimaa Suomalaisyrittäjiä riistävän Cityconin hallitukseen ehdolla lisää juutalaisia

Suomalaisyrittäjiä riistävän Cityconin hallitukseen ehdolla lisää juutalaisia

4
Judah Angster.

Suomalaisyrittäjien ahdingon symboliksi noussut Citycon aikoo kasvattaa hallitustaan. 100 prosenttia hallituksen uusistakin jäsenistä tulee olemaan juutalaisia, joten toimintakulttuuriin ei ole odotettavissa muutoksia.

Citycon on suurin kauppakeskusten omistaja Suomessa. Kuten uutisoimme maaliskuussa, Citycon on raivostuttanut suomalaiset yrittäjät kiskomalla näiltä kohtuuttomia vuokramaksuja kriisiaikana. Samalla kun muut kiinteistöyhtiöt ovat jopa armahtaneet kriisikuukausien vuokria pelastaakseen kauppakeskuksissa toimivat yrittäjät konkurssilta, juutalainen Citycon ei ole suostunut antamaan senttiäkään periksi.

Cityconin hallituksen uusiksi jäseniksi ovat ehdolla sen israelilaisen pääomistajan Gazit-Globen juutalainen sijoitusjohtaja Zvi Gordon sekä Dwight City Groupin juutalainen toimitusjohtaja Judah Angster.

Taloussanomat uutisoi maaliskuussa, että Citycon on yksi kolmestatoista ”suomalaisyhtiöstä”, jotka ovat EKP:n koronakriisiohjelman (PEPP) tuensaajia. Lehti muistutti, että globalistiyhtiöt suhtautuvat saamaansa keskuspankkirahoitukseen yleensä ”häveliäästi”. Myös juutalainen Citycon on pyrkinyt piilottamaan julkisuudelta tiedon siitä, että yhtiö saa suoraa rahoitusta EU:n veronmaksajilta.

Samalla kun muut yhtiöt kantavat vastuunsa koronakriisissä ja ovat valmiita leikkaamaan voittojaan estääkseen pk-yritysten konkurssiaallon Suomessa, juutalainen Citycon tekee kaikkensa romahduttaakseen Suomen talouden. EKP palkitsee juutalaisyhtiön tästä suomalaisten veronmaksajien rahalla. EU:n jäsenmaana Suomi siis rahoittaa suoraan suomalaisiin yrityksiin kohdistuvaa riistoa, jonka kansantaloudelliset vaikutukset ovat hengenvaarallisia.

Lue myös: EU:n ”pelastusrahaa” suomalaisyrittäjiä riistävälle juutalaiselle Cityconille!

Lähde: Kauppalehti

4 KOMMENTIT

  1. Luultavasti kauppakeskuksissa toimineita yrityksiä tulee lopettamaan tomintansa kokonaan. Pahalta näyttää. Sääliksi käy yrittäjiä. Mitä Citycon sitten tekee, kun sille jää vain tyhjät tilat.

    Citycon on harvinaisen osuva tai vaihtoehtoisesti epäonnistunut nimi. Tässä kohden nimen valitsijoilla on joko käynyt vahinko tai sitten he ovat äärimmäisen röyhkeitä. Jos vahinko, niin nimen ehdottaja ja kannattajat eivät ole olleet tietoisia sanalla “con” olevan englannin kielessä myös merkitys “huijari”.

    https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/con

  2. Mediapimentö sionistien touhuista Suomessa on aiheuttanut että nämä yrittäjät ovat luottaneet juutalaiseen isäntään. Seuraukset olivat odotettavissa, talmudin “lupausten” mukaan mennään, eli vain juutalainen on oikeasti ihminen, ja kaikki muut karjaa joiden thetävä on palvella juutalaisten intressejä.

    Riippumattomia koronapandemia-tutkijloita on alkanut delaamaan:

    https://altcensored.com/watch?v=eaARJge7OEhg

Comments are closed.