Koti Uutisia Rotu Bulgaria: tiukka rajavalvonta pelasti meidät pakolaiskriisiltä

Bulgaria: tiukka rajavalvonta pelasti meidät pakolaiskriisiltä

5

Bulgarian puolustusministeri Krasimir Karakachanov toteaa tuoreessa julkilausumassa, että isänmaallinen hallitus on pelastanut valtion kansainväliseltä pakolaiskriisiltä. Bulgarian hallitus toteaa myös suojelevansa muita Euroopan maita siirtolaistulvalta.

Karakachanovin mukaan uuden jykevän raja-aidan rakentaminen sekä sotilaallinen rajavalvonta ovat olleet tehokkaita lääkkeitä siirtolaisongelmaan, joka uhkaa kaikkien Euroopan valtioiden tulevaisuutta.

– Ne [raja-aita ja rajavalvonta] ovat johtaneet siihen, ettei siirtolaispainetta kohdistu Bulgariaan enää juuri lainkaan. Vastaanottokeskuksissa on enää hyvin vähän väkeä, Karakachanov iloitsi.

Bulgarian pääministeri Boiko Borisov päätti hiljattain, ettei maa enää solmi EU-valtioiden kanssa sopimuksia siirtolaisten vastaanottamisesta. Päätöksellä on ollut erittäin positiivisia väestöllisiä vaikutuksia.

Bulgarian isänmaalliset poliitikot muistuttivat, että maa toimii EU:n ulkorajana. Bulgaria tahtoo suojella paitsi omaa kansaa myös muita Euroopan kansoja laittomien siirtolaisten vyöryltä, mikä on merkki aidosta eurooppalaisesta solidaarisuudesta.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

  1. Bulgarialla on jo pitkään ollut jossain määrin samankaltainen siirtolaispolitiikka kuin Unkarilla, ovat vain pitäneet matalaa profiilia asian suhteen. Se ei myöskään kiinosta “pakolaisia” muutoin kuin läpikulkumaana, siellä kun ei makseta parin tonnin kansalaispalkkaa kulttuurin rikastamisesta.

    Bulgarian alussa löysähkö ja jossain määrin suvaitsevainenkin linja tiukkeni aika äkkiä EUn pullikoinnista huolimatta, kun he huomasivat tuontiählämien mukanaan tuomat lieveilmiöt. Maassa on suhteellisen suuri muslimi- ja turkkilaisvähemmistö Ottomaanivallan ajoilta, mutta joitakin pieniä kahnauksia lukuunottamatta ovat eläneet aikasen sulassa sovussa.

  2. Bulgarialaisilla on historiastaan johtuen realistinen kuva muslimeista. Sen ansiosta Bulgaria on olemassa ja jatkaa olemassaoloaan. Pohjoismailta puuttuu kokemus islamista, joten sen kanssa ei osata toimia siten, että oma itsemääräämisoikeus säilyisi ja että väestö välttyisi alistetuksi tulemiselta.

    Pohjoismaalaisissa on paljon omaa kulttuuriaan vihaavia. Se selittää Ruotsin tuhoutumisen.

  3. Suomalaisilta on viety tarkoituksella kansallistunne ja itsetunto. Puoluehankkeeseen kannatusta kysellessäni olen huomannut että valitettavan moni ei ole kiinnostunut kuin oman navan ympärillä tapahtuvista asioista. Lienee tarkoituskin pitää massat velkavankeudessa ja jatkuvassa stressissä omasta selviämisestä. Aivopesuhan alkaa nykyään jo lastentarhassa. Kaikki on jotain muumeja. Suurin osa tuijottaa apaattisena tv:stä tulevaa paskaa ja nielee kaiken siimoineen ja koukkuineen.

    Pitäisi varmaan alkaa vaikka syöttää totuudenmukaista todellisuutta, kuran päälle, ylen taajuuksille kello 20.30. On olemassa tärkeämpiäkin asioita kun Ruotsin kuninkaallisten lisääntyminen ja huomisen sää.

  4. Alkukesästä 2015 Bulgaria ja Serbia antoivat pakolaisille vapaan läpikulun ilman papereiden tarkistusta, eiköhän asiaa avittanut salakuljettajien lahjukset joillekin isotaskuisille poliitikoille. Harva pakolainen käveli läpi, ja näille maille tuli ihan piristysruiske talouteen kun pakolaiset maksoivat junakyydeistä. Sitten kun vapaa pääsy Saksaan alkoi näyttää epävarmalta ruvettiinkin rakentamaan aitoja, niin Unkarissa kuin muuallakin. Unkari kuskasi ensin pakolaisia Serbian rajalta Itävallan rajalle niinkuin Ruåtsikin kuskasi Tornioon, mutta muutti mielensä kun Itävalta alkoi nikottelemaan ja alkoi olla vaara että pakolaiset jäävätkin Unkariin. Lukemattomia kertoja on todettu että jos Suomikin olisi aloittanut rajatarkastukset länsirajalla niin paljon halvemmalla olisi päästy. Bulgariakin siis muutti politiikkaansa vasta kansallisessa pakkotilanteessa joten ylevät puheet sikseen. Eikä näkynyt Serbiassakaan tänä keväänä pakolaislaumoja.

    • Voisin kirjoittaa asiasta pienen novellin kera rajalla ennen aidan rakentamista komennuksella olleen poliisikersantin kokemusten, vaan eipä ehkä sittenkään avoimella foorumilla. Kuten sanoin, ensin alkuun oltiin suvaitsevaisia, mutta sitten linja tiukkeni, useistakin eri syistä.

Comments are closed.