Koti Uutisia 89-vuotiasta miestä syytetään osallisuudesta “holokaustiin”

89-vuotiasta miestä syytetään osallisuudesta “holokaustiin”

4

UK_Breyer

Yhdysvaltain Philadelphiassa on pidätetty 89-vuotias Johann Breyer, jonka epäillään toimineen keskitysleirivartijana Auschwitzissa toisen maailmansodan aikaan. Takuita ei epäillylle myönnetty.

Mies itse myöntää liittyneensä SS-joukkoihin 17-vuotiaana ja toimineensa kenttätykistössä. Syytteet keskitysleirivartijana toimimisesta hän kuitenkin kiistää.

Breyeria tullaan näillä näkymin syyttämään 158:sta eri rikoksesta liittyen väitettyihin vartijan töihin.

Lähde: Iltalehti

4 KOMMENTIT

 1. Hoh hoi jaa. Holokaustin tutkimisenhä pitäisi olla kielletty…..

  JÄTTÄKÄÄ VANHAT IHMISET RAUHAAN SAATANAN MAAVARKAAT!

  Eikö riitä “harrastukseksi” hakata jne palestiinalaisia. Se nyt on hyväksyttävää,
  vaan jos ne kolme “hävinnyttä” koukkunokkaa on holokaustinkaltainen satu ?

  Iran voisitte kokeilla ohjusjärjestelmää ja onko uraaniprossa kohdillaan.

 2. Tämä lienee jatkumoa niille Nürnbergin oikeudnkäynneille joissa tekaistuilla syytöksillä ja todistuksilla tuomittiin paljon syyttömiä ihmisiä. Nykyään kun ei ole enää ketä syytellä, niin sitten etsitään jo poikienkin joukosta ketä tahansa, jotka olivat mukana sodassa. Ja heidät tuomitaan sotarikollisina, nykyisin jo ilman todistuksia. Todiste velvollisuus on aina syyttäjällä.

  Tällä kaikella toiminnalla annetaan vahva signaali siitä, että “meitä” vastaan ei kannata asettua. Kaikki jotka asettuvat “meitä” vastaan, tullaan tuhoamaan.

  Ja siinä he ovatkin aika hyvin onnistuneet. Tänä päivänä ei ole tutkivaa journalimisa, sananvapaus on absurdi käsite ja ihmisten “vapaus”… joka sanoo itseään vapaaksi syyllistyy itsepetokseen. “Demokratia” on pahemman luokan diktatuuria. Ja jo kouluissa maailman asiat opetetaan väärin, koska tietämätöntä joukkoa on paljon vaikeampi hallita.

Comments are closed.