Koti Uutisia Video: Hillary Clinton nauraa 12-vuotiaan raiskauksesta syytetyn tuomiolle

Video: Hillary Clinton nauraa 12-vuotiaan raiskauksesta syytetyn tuomiolle

2

1980-luvun alussa tehdyltä nauhoitteelta kuulee Hillary Clintonin nauravan oikeustapaukselle, jossa hän puolusti 41-vuotiasta miestä 12-vuotiaan tytön raiskausjutussa. Raiskaaja, Thomas Alfred Taylor, oli tehdastyöläinen ja uhrin perheen tuttava. Taylor houkutteli tytön autoonsa ja sitten raiskasi tämän. Tyttö ja hänen äitinsä lähtivät sairaalaan aamuneljältä, ja siellä vahvistettiin raiskauksen tapahtuneen. Taylor pidätettiin ja tämä vaati itselleen naispuolista asianajajaa, joka tuli olemaan Hillary Clinton.

Roy Reed nauhoitti ääninauhoitteet vuosina 1983–1987 artikkelisarjaa varten, jota ei koskaan julkaistu. Clinton myöntää nauhalla Taylorin syyllistyneen rikokseen. Clinton käytti kuitenkin hyväkseen lain kiemuroita pudottaakseen miehen vankeusrangaistusta seksuaalisesta häirinnästä yhteen vuoteen 30 vuoden sijaan. Mies istui tuomiostaan kaiken kaikkiaan alle vuoden. Tuolloin 27-vuotias Hillary Clinton kuvaili nauhalla tapausta “kiehtovaksi”. Oikeudenkäyntidokumentissa Clinton hyökkää tytön luotettavuutta vastaan väittämällä tätä henkisesti epävakaaksi ja vetosi siihen, että tyttö oli aiemmin antanut virheellisiä lausuntoja.

Syyttäjällä oli todisteinaan miehen veriset alusvaatteet. Nämä lähetettiin myöhemmin tutkittaviksi, mutta verinen osa vaatteista leikattiin ja heitettiin sitten pois. Syyttäjä oli siis menettänyt tärkeimmät todisteensa. Hillary Clinton vei alusvaatteet analysoitaviksi uudelleen, mutta verta ei ollut tarpeeksi, jotta todisteet olisivat riittäneet. Clinton nauraa asialle nauhalla monta kertaa.

Mies lähetettiin mielentilatutkimukseen, jonka hän läpäisi. Clinton sanoi nauraessaan, että tapaus horjutti iäksi hänen luottamustaan mielentilatutkimuksiin.

Oikeudenkäynnin tuloksena Clinton sai inspiraation auttaa puhelinpäivystyksen perustamisessa raiskauksen uhreille. Tänä päivänä Clinton kehuskelee yhdessä kannattajiensa kanssa “taistelevansa lasten ja naisten oikeuksien puolesta”. Jopa Children’s Defence Fund kunnioitti Clintonia viime syyskuussa tämän 40-vuotissyntymäpäivillä Kennedy Centerissä.

Raiskauksen uhri on tänään 52-vuotias ja elää yksin ja eronneena synnyinkaupungissaan. Newsdayn haastateltua tätä vuonna 2008 nainen oli itse vankilassa kavalluksesta, jolla hän oli yrittänyt rahoittaa amfetamiiniriippuvuuttaan. The Washington Free Beaconille nainen sanoi olevansa syvästi ja lähtemättömän vihainen Clintonille sekä virheellistä tietoa levittäneelle toimittajalle, joka oli väittänyt, ettei raiskattu ollut vihainen.

Clintonin seuraajat ovat hyssytelleet tapausta tahrana hänen naisten ja lasten hyväksi tekemässään työssä. Erilaiset vaikutusvaltaiset ryhmittymät kehottavat nyt Clintonia asettumaan ehdolle USA:n presidentinvaaleissa 2016.

Nauhoitteet:

 

Lähteet: Nordfront.se, Freebeacon.com

2 KOMMENTIT

  1. Tämä nauhoite kuvaa hyvin miksi he kutsuvat meitä eläimeen viittaavalla nimellä: goyim. Me olemme heille eläimiä joiden ainoa tarkoitus on palvella heitä. Siksi me voimme olla heille kiinnostavia tapauksia ja se että me emme saa oikeutta, se ei heitä hetkauta.

    Sen verran vielä jutusta että raiskauksen uhri ei varmaankaan ole nyt 52 vuotias (2014-1980+12)v=46v. Saattaa olla että alkuperäiseen juttuun on päässyt livahtamaan 10 vuoden laskuvirhe. Hän saattaa olla 42 vuotias. Minkä virheen itsekkin helposti teen.

    Yhtä kaikki. Kyseisen henkilöän suhtautuminen ihmiselämään on todella populistista. Ja hänen agressiivinen suhtautumisensa lähi-idän sotaan sekä Bin-Ladenin ajojahtiin osoittaa hänen olevan neuroottinen ja narsistinen henkilö. Usein mietin mitä täytyy tapahtua että ihmisten elämä ja maailmankuva vääristyy noin paljon.

  2. Clinton on nyt 67 vuotias, eikä 41 kuten uutisestä kävisi ilmi.

    “Jopa Children’s Defence Fund kunnioitti Clintonia viime syyskuussa tämän 40-vuotissyntymäpäivillä Kennedy Centerissä.”

    Itse tapaus on tod. näk. tapahtunut vuonna -74. Hillary Rodham syntyi -47 ja oli tapauksen aikaan 27-V, joten nauhoitus on tehty 10 vuotta itse tapauksen jälkeen. Tämä selittää PS-kommentoijan 10 vuoden lasku virheen.

Comments are closed.