Koti Uutisia 6 000 siirtolaista kahdessa päivässä: äärivasemmisto kiihdyttää invaasiota

6 000 siirtolaista kahdessa päivässä: äärivasemmisto kiihdyttää invaasiota

2
(Kuvituskuva)

Yli 6 000 kolmannen maailman siirtolaista on tuotu Eurooppaan, kiitos äärivasemmistolaisten järjestöjen ja Italian rannikkovartioston, vaikka nämä olivat alle 30 kilometriä Libyan rannikosta, kun siirtolaiset poimittiin. Ainakin 6 000 afrikkalaista nostettiin laivoihin pelkästään pääsiäisen perjantaina ja sunnuntaina.

Maltassa toimivan Migrant Offshore Aid Stationin (MOAS) perustajan Christopher Catrambonen mukaan kukaan ei ole nähnyt mitään tämän viikonlopun kaltaista. MOAS ilmoitti viime sunnuntaina noukkineensa arviolta 1 800 siirtolaista mereltä ja toiset 2 074 perjantaina. “Tämä viikonloppu on uusin ennätys ennätyksiä rikkovassa tilanteessa”, todettiin MOAS:in lausunnossa.

Viime kuussa entinen Britannian suurlähetystön johtaja Benghazissa Joseph Walker-Cousins varoitti, että yli miljoona afrikkalaista on kerääntynyt Libyaan odottamaan pääsyä Eurooppaan meriteitse. Walker-Cousinsin mukaan EU:n “Operaatio Sofia”, jonka tarkoitus oli vähentää salakuljetusta, on pettänyt ja “vain palkitsee epäonnistumista”. Se innosti rikollisjengejä menemään merelle täyteen ahdetuissa ja hädin tuskin merikelpoisissa veneissä tietäen, että jos laiva kaatuisi, EU:n laivat pelastaisivat heidän ja toisivat heidät Eurooppaan.

Euroopan unionin rajaturvallisuusvirasto Frontex raportoi vuoden 2016 joulukuussa, että rikollisjengit tekivät yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa avustaakseen invaasiota. Raportin mukaan rikollisjengeille “annettiin selvät tiedot ennen lähtöä siitä, mihin suuntaan mennä, jotta he saavuttaisivat kansalaisjärjestöjen veneet”. Sieltä “pelastusveneet” – kaikki äärivasemmistolaisten “hyväntekeväisyysjärjestöjen” pyörittämiä – nappaavat heidät Libyan rannikolta ja tuovat heidät Välimeren yli Italian rajavartiostolle.

Frontexin mukaan hätäsignaalin motivoimat “pelastukset” tippuivat kahdesta kolmasosasta viime kesänä yhteen kymmenesosaan lokakuussa, sattumalta samaan aikaan kun “hyväntekeväisjärjestöjen” suorittamat “pelastukset” nousivat. Lopullinen todiste tästä huijauksesta voidaan nähdä erään “hyväntekeväisyysjärjestön”, Jugend Rettetin, Facebook-sivulla. Jugend Rettetiä pyörittää kommunistinen Flüchtelinge Willkommen, mutta se saa tukea myös Garminilta, joka on satelliittipaikannuksen laitteita valmistava amerikkalainen ylikansallinen teknologiayritys.

Kun koordinaatit 33°14’N 012°26’E syötetään Google Mapsiin, voi nähdä, että “hätäkutsu” tuli alle 30 kilometriä Libyan rannikolta. Jugend Rettet ylpeili myöhemmin pelastaneensa siirtolaisten hengen ja tiputtaneensa heidät Maltalle Italian rannikkovartioston kanssa. Tämä on juuri se huijaus, josta Frontex raportoi, mutta Euroopan unioni ei tee mitään murskatakseen näitä “hyväntekeväisyysjärjestöjä”, jotka ovat osa salakuljetusketjua ja Euroopan invaasiota.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Ikinä ei voi olla yllättymättä miten tyhmiä ihmiset ovat. Italialaisetkin rahtaavat neekereitä Afrikasta sen vuoksi että Italian “meripelastus” saa EU:lta 900e jokaisesta “pelastetusta pakolaisesta” toimintakuluihinsa. Mutta nämä “pelastajat” eivä näe sitä että muukalaiset joilla on täysin erilainen moraalikäsitys ja käsitys omasta ylemmyydestään eurooppalaisia kohtaan, tulevat tuhoamaan heidän oman kotimaansa. Vähän sama asia kuin se että ampuisi itseään polviin saadakseen reseptilääkkeitä. Tuhoava- ja lamaannuttava vaikutus on samaa luokkaa.

    Olen usein miettinyt mitä nämä ja vastaavat ihmiset oikein ajattelevat? Mikä saa heidät toimiaan näin? Onko se kostonhimo omaa rotua ja/tai kotimaata kohtaan? Jos näin on, niin asian voisi toteuttaa monellakin muulla tavalla ilman että siitä koituisi ongelmia ja haittaa muille ihmisille/sukulaisille/tutuille jotka haluavat elää haluamassaan yhteiskunnassa.

    Olen miettinyt Suomen evankelis-luterilaisen seurakunnankin ajatusmaailmaa. Piispojen alkoholinkäyttö on sairauteen verrattavalla tasolla. Kymmentä käskyä rikotaan avoimesti lähes jokaisessa seurakunnassa. Ja huorinteot eivät ole listan viimeisenä. Rahanahneudestaan tunnettu Katolinen kirkkokin voi kohta jäädä toiseksi kun katsoo millä oikeudella ja perusteilla Suomessa Luterilainen seurakunta verottaa jäseniään ja alueensa yrtystoimintaa. Mihin tarvitaan sellaisia veromääriä koska kirkot ja seurakutasalit ovat rakennettu pääosin ennen -80 luvun loppua?

    Jos katsotaan Sodoman- ja Gomorran tuhoa niin millaista elo sielä oli ennen tuhoa? Väkivaltaa, orgioita, ahneutta, ylensyöntiä, vallanhimoa. Katsokaa ympärillenne, millainen on TV-rajontamme? Millainen on yhteiskunnan johtajistomme? Millainen on yhteiskuntamme? Ketkä se palkitsee, keitä se rankaisee? Keitä arvostetaan, keitä väheksytään?

    Mikä on kantaväestön ihmisarvon hinta näinä päivinä? Kuka hyötyy siitä että olemassa olevat valtiot tuhotaan ja ihmisrodut sekoitetaan? Ketiä palkitaan näistä teoista? Esim. EKP:n viralla

  2. Tämä merkitsee vain yhtä asiaa. Sitä, että on aika ajatella tulevaisuuttaan ja omaa suhdettaan siihen. Ne joilla ei ole aivoja tuhoutavat ja ne joilla ovat pelastaakoon itsensä. On monta tapaa kuolla ja se kuinka paljon kukin haluaa käyttää aikaa siihen. Jotkut eivät ymmärrä kuolevansa, jotkut elävät sen asian kanssa joka päivä, mutta kuitenkin halliten sitä käyttämällä järkeään ymmärtäen, vaikka sitä ei voi paeta. Ei kuitenkaan sitä tarvitse pelätä. Tästä maailmasta voi lähteä parkuen armoa anoen tai tyynesti taistellen arvokkaan elämän ja etenkin valita itselleen arvokas kuolema kohdaten sen silmästä silmään.

Comments are closed.