Koti Uutisia Ulkomaat 25%:lla eurooppalaisista antisemitistisiä asenteita ADL:n tutkimuksen mukaan

25%:lla eurooppalaisista antisemitistisiä asenteita ADL:n tutkimuksen mukaan

19

Anti-Defamation League (ADL) julkaisi uudet galluptuloksensa liittyen ihmisten antisemitistisiin asenteisiin ympäri maailman ja sen mukaan joka neljäs eurooppalainen uskoi useampien kyselyssä esitettyjen “antisemitististen” väittämien olevan totta.

Gallupin mukaan “tyypillisin antisemitistinen stereotyyppi” Länsi-Euroopassa on uskomus siihen, että juutalaiset ovat synnyinmaansa sijaan uskollisia Israelille. Keski ja Itä-Euroopassa taas uskomus siihen, että juutalaisilla olisi kohtuuttomasti taloudellista valtaa. Noin joka kolmas itävaltalainen ja saksalainen uskoi, että viha juutalaisia kohtaan kumpuaa juutalaisten omasta käytöksestä.

Lisäksi antisemitismi oli tutkimuksen mukaan kolme kertaa keskivertoa yleisempää Belgian, Ranskan, Saksan, Italian, Espanjan ja Iso-Britannian muslimiväestön keskuudessa.

Lähde: jewishjournal.com

19 KOMMENTIT

 1. Mitä Jeesus sanoi juutalaisista? Tässä mielestäni Uuden testamentin ja koko Raamatun tärkein kohta: “Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8:44)

  Juutalais-jesuiitta/”katolisten” ym. kryptojuutalaisten metkuja ovat mm. inkvisitio ja monenlainen aivopesu, kuten esim. futurismi ja preterismi. Näillä varsin ovelasti saatiin huomio pois katolisen “kirkon” touhuista (pahuudesta ja perversiosta), jotta katolista “kirkkoa” ei voitaisi pitää Ilmestyskirjan (13. luku) toisena petona ja profeetta Danielin (7. luku) “pienenä sarvena”, kuten protestantit katolisen kirkon tulkitsivat!

  Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

  Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

  Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

  Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

  Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

  Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

  13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

  • Ihan hyvä tiivistys. Sieltä tosin lähdettiin jo ilmeisesti ennen exodusta. Viime vuonna tuli jälleen uusi tutkimus joka vahvistaa, että tuolla Juudean eli Isrealin alueella asui sinisilmäisiä ihmisiä tuhansia vuosia. Ja heitä ennen ja heidän jälkeensä jälleen muita. Sopii siis Raamatulliseen kontekstiin.

   https://christiansfortruth.com/dna-study-finds-early-inhabitants-of-israel-were-blue-eyed-and-fair-skinned/

   Nyky Eurooppalaiset ovat tarkkaan ottaen sekoitus esi-israelilaisista ja israelilaisista heimoista. Ei siis pelkästään heistä. Esim. suomalaiset taitavat koostua suurimmaksi osaksa kahdesta isommasta muuttoaallosta tuolta seudulta. Esin tuli se porukka joka haarautui jossain kaukasuksella myös Sumeriaan ja toinen osa tänne pohjoiseen jo ennen Abrahamia. Sitten myöhemmin n. 600-500 ekr. tuli nuo Isaskarin jälkeläiset allemanit joita perua Suomen kieleen tarttui “germaanisia” lanasanoja jotka tulevat sieltä heprelais-foenikialaiskieli alueelta. Hitunen voi olla myös noita ennen täällä olleita keräilijä metsästäjä geenejä, mutta ei montaa prosenttia. He kuolivat uusien tulijoiden jalkoihin.

 2. Jokainen joka on kiinnostunut todellista maailmanmenosta, niin alkaa vastustamaan juutalaisia.

 3. Olenko antisemististi jos vastustan vauvojen rituaalisilpomista (jota valkopyykätään termillä ympärileikkaus)? Jos olen niin voi voi sitten, mutta en moista vaan voi sietää. Ei kovin montaa mieltä vaan voi olla kulttuureista joissa tämä nähdään hienona asiana. En oikeastaan keksi mitään hyvää semiiteistä tai heidän kulttuuristaan ylipäätään. Valaiskaa nyt minua? Kertokaa niin paljon hyvää faktaa semiiteistä, että “eheydyn” ajatuksistani pois. Yrittäkää nyt edes? Vakuutakaa minut. Tai jos ette pysty, niin täytyy sitten olla ylpeästi antisemitisti ja jatkaa rituaalisilpomisista pahoinvointia saavana “rasistina”.

 4. Jos ei olisi juutalaisia, eläisit vielä hirsitönössä jossa puulämmitys. Vetesi tulisi kaivosta, ja pihassa olisi pari lehmää. Suurin huvisi olisi tanssit kerran viikossa, ja työmäärä tämän kotipihan eri aspektien (kuten puunhakkuu jne) mielenkiintoisen suuri.

  Juutalaiset lanseerasivat korkovelan, jonka avulla kaikki sivistys ja teknologinen kehitys on tapahtunut. Koska ei tarvitse maksaa kuin sitten kun keksintö alkaa tuottaa ja sitä rataa.

  Gentiili on vaan liian tyhmä, kuten talmud sanoo. Siksi gentiili kiltisti sietää kuvailemansa juutalaisten pahat temput ja ominaisuudet, koska tietää että olisi avuton ilman juutalaisen aivoja. Kuin lehmä joka tietää että voi itse olla se joka raahataan erikoiseen hökötykseen kauhun vallassa, kuten niin moni sisarensa jo, mutta tyytyy syömään ruohoa ja märehtiä, sitä odottaessa.

  • Mitäs itse olet tenyt asian eteen paitsi käärinyt Bonus-tupakoita ja ryystänyt Lidlin tarjousolutta sossun maksamassa 29 m² kopissa mustalaisten, narkkarien, nekrujen ja lähi-itäläisten keskellä?

   • Luigi, vastauksesi on sen verran alakanttiin että en kykene ottamaan sitä vakavasti. Kiitos ulostulosi aiheuttamasta hymyilystä toki, hymyileminen on terveellistä. 🙂

    Mahtaa toki Varis-verkostolaisilla olla hupia kun lukevat tällaisia epäkypsiä ulostuloja Bonus-tupakoista ja mitä vielä tyhjästä tempaistua “vihapuhetta”? Toki jos haluat saada heidät luulemaan että et kykene aikuisen tasolle keskustelussa, niin onnistuit, luulen?

    Jos olisit lainkaan vakavissasi kommenttiini vastaamisen suhteen, olisit ilman muuta laittanut vaikkapa Kreikkalaisten (gentiili-kansa) keksintöjä todisteeksi siitä että kirjoitin palturia, ainakin siltä osin.

    Kreikkalaisten keksintöjä (erittäin pieni osa niistä):

    Raideliikenne
    Geometria
    Ankkuri
    LVI-järjestelmä (Minoa-kulttuuri, yli 2000 vuotta EKr).
    Tieteenhaara Geologia
    Kaivostoiminta
    Pankkilainajärjestelmä
    Ensimmäinen yliopisto
    Kaupunkisuunnittelu
    Paloletku

    Unohdinko – demokratian?

    • “Gentiili” — tuohon voi viimeistään lopettaa lukemisen. Joku pikkureppana, joka käyttää juutalaisten sanastoa. Kyllähän se taatusti hymyilyttää siellä harmaassa betonieläintarhassa. En epäile tippaakaan.

  • ennen tätä typerää kehitystä maailma olikin parempi paikka, eli juutalaiset vastuussa siis ympäristön turmelusta myös ja sitä kautta ilmaston muutoksesta. kaikki negatiiviset asiat on juutalaisten syytä enemmän tai vähemmän.

  • Loismadot ovat keksineet korko-orjuuden ja saavuttaneet suurta menestystä imemällä isäntäelimistön verta ja ulostamalla lamaannuttavaa myrkkyjä isännän verenkiertoon. Loismatoja on pesiytynyt isäntäelimistön kaikkiin elimiin, ja erityisen paljon verisuonistoon, hermoihin ja jopa aivoihin. Loismatoja uhkailevat isäntää: Missä me emme ole vallassa – siinä on oltava kaaos!
   Loismadot nyt röyhkeästi julistavat, että kaikki mitä isäntä on tehnyt, rakentanut ja saavuttanut – kaikki se onkin vain loismatojen ansiosta!

   Mutta loismatoja kuitenkin ovat peloissaan nyt, koska isäntä alkaa aavistamaan, mistä sen pahoinvointi johtuu, ja miten röyhkeitä parasiitteja voidaan häätää elimistöstä.

   • Leo, tutkimani informaation perusteella puhut täyttä asiaa. Tämä seikka yhdisti vaikkapa Weimar-valtakunnan “maailman porttolaa”, ja toisaalta Neuvostoliiton hirmuhallintoa.

    Erittäin dekadentti juutalais-johtoinen Saksan Weimar-hallinto (1919 – 1933) salasi osaltaan sen mitä Neuvostoliitossa tehtiin ihmisille. Saksa syöksyi syvään rappioon jossa naiset, jopa lapsetkin, myivät itseään miehille ja homoille saadakseen rahaa ruokaan. Hitlerin nousu oli terävä vastalause kyseiselle internationalistien aiheuttamalle tuholle ja rappiolle.

  • Onhan tämä sarkasmia, onhan?

   Itsehän muuten asun hirsitalossa, jossa on pääasiassa puulämmitys. Onko tällaisessa asumismuodossa mielestäsi jotain väärää tai typerää? Sentään ihmisasumuksen näköinen ja oloinen koti nykyään. Muutto ahdistavasta, käsittämättömän rumasta kerrostalosta maaseudun rauhaan oli elämäni paras päätös.

   Kommunistinen funktionalismi on tuhonnut rakennusarkkitehtuurista kaikki kauneusarvot. Juutalaiset haluaisivat ilmeisesti tuhota kaiken kauniin ja hyvän ja asettaa tilalle kosmopoliittisen orjalähiöhelvetin.

   • Olisikin vielä lehmiä.

    Juutalaiset eli Kainin lapset tuhoavat post-modernilla nomadismillaan pikku hiljaa paikoilleen asettuneet Abelin lapset eli valkoiset arjalaiset.

    • Antaa näiden mädättäjien asua kaupungeissaan elukoidensa kanssa. Lopulta kaupungit ovat niin täynnä ruskeaa ja mustaa saastaa, että koko korttitalo luhistuu.

     Kansallismieliset, terveet ihmiset muuttavat maaseudulle, jossa eläminen on aivan toisenlaista. Omaa maata olisi tontin ja talon lisäksi hyvä hommata myös, niin saa polttopuutkin sieltä. Ei anneta vihollisen ja pettureiden viedä meidän kulttuuriamme.

     Lopulta terveet suomalaiset hoitavat maanviljelyn ja maatalouden vain meitä itseämme varten ja kaupunkilaiset saavat syödä vaikka niitä irakilaisiaan kebapina. Jälkiruoaksi somalimoussea.

     • Mitä teet, kun korttitalo luhistuu ja mätänevästä kaupungista saapuu sinun tontillesi ikävämpi joukkio, kymmenen aseistautunutta ja nälkiintynyttä matua, jotka vievät kaikki sinun ruokatarvikkeet ja tekevät muuta erittäin pahaa perheellesi (esim. neekereiden hyökkäykset Etelä-Afriikan farmareita vastaan).

      Tarkoitan, että perääntymisellä voittoa ei voi saavuttaa, sen sijaan individualismi voi varmistaa tappion. Maallemuutto on kiva pysyvän rauhan aikana, mutta rotusodan aikana se ei tuo turvaa. Vain joukkovoimalla valkoiset voivat voittaa maalla ja kaupungeissa, ei luovuttamalla kaupungit viholliselle.

     • Ei ole pelkoa että tänne saapuu kukaan. Tänne ei eksy vahingossakaan, sen verran syrjässä majaani pidän. Täällä asuu muitakin nuoria, kansallismielisiä perheitä itseasiassa, joten varmaan taistelisimme vastaan joku tänne aseistautunut joukko hyökkäisi. Varmaankin poliisille myös ilmoittaisin. Niitä kyllä aina aseistautuneet joukkiot kiinnostavat. Tämä on myös onneksi museoviraston suojelemaa aluetta, joten tänne ei voi rakentaakaan. En pidä lainkaan realistisena esittämääsi skenaariota. Eikä se ole mikään yllätys varmaan kenellekään, joka tekstejäsi on joskus lukenut. Itse en niitä edes lue, nyt vain silmääni osui että olit kohdistanut minulle tuon vastauksen, joten päätin vastata vielä itse.

      Miten itse siellä harmaassa kaupungissa meinaatte taistella vastaan? Eipä hirveästi mitään ole tehty isoissa kaupungeissa invaasiota vastaan? Jatkakaa te taistelua siellä kaupungeissa ja me pidämme maaseudun puhtaana.

Comments are closed.