Koti Uutisia Pohjoismaat 13 henkeä pidätetty ammuskelun johdosta Göteborgin ulkopuolella

13 henkeä pidätetty ammuskelun johdosta Göteborgin ulkopuolella

4

Poliisi hälytettiin yhdeksän jälkeen lauantai-iltana Mölnlycken alueelle Göteborgin kupeeseen. Siellä sijaitsevalla teollisuusalueella oli järjestetty juhlat, ja kesken tapahtuman tilassa alettiin ampua. Seitsemän ihmistä haavoittui, ja myös kahdeksas ihminen on hakeutunut sairaalahoitoon. Yhden haavoittuneen vammat ovat vakavia, mutta muiden tila on vakaa.

Aftonbladetin tietojen mukaan ammutuista kuusi henkilöä kuuluu Helvetin enkeleihin. Ilta-Sanomat kirjoittaa, että ihmisiä olisi viety sairaalaan ainakin kahdesta osoitteesta, joista toinen on Helvetin enkelien kerhotila. Kaiken kaikkiaan 13 henkilöä on pidätetty epäiltyinä murhan yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Epäillyt ovat syyttäjäviranomaisten mukaan iältään 25–50-vuotiaita. Aftonbladetin tietolähteen mukaan Helvetin enkeleiden juhlissa oli ammuskellut paikallinen kilpaileva jengi, mutta tätä poliisi ei suostu vahvistamaan.

– Emme voi sanoa tähän asiaan mitään. Esitutkinta on käynnissä, ja kaikki yhteydet tullaan kartoittamaan, kommentoi poliisin tiedottaja Stefan Gustafsson Aftonbladetille.

Teollisuusalue on edelleen eristetty teknisen tutkinnan vuoksi. On merkillistä, ettei Helvetin enkelien kaltaisia kovan luokan rikollisia murhiin, huumekauppaan ja prostituutioon liitettyjä moottoripyöräjengejä ole saatu tähän mennessä kielletyiksi, mutta Ruotsissakin paine ja vaatimukset kieltää yhteenkään rikokseen syyllistymätön, todellinen oppositiojärjestö Pohjoismainen Vastarintaliike lisääntyvät kaiken aikaa ja vallanpitäjät käyvät kiivasta keskustelua siitä, miten järjestön kasvaminen Ruotsissa saataisiin pysäytettyä.

Lähteet: Aftonbladet (1, 2), Ilta-Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Mikäli huhuihin on uskomista, se oli matumotojengi Satudarah joka siellä paukutteli. Etnistä värinää ja huumekulttuuririkastusta, sivujuonena moottoripyörät.

    • Asiallista meininkiä. Tämä on asia, jossa iso osa Eurooppaa voisi ottaa Vennäältä oppia. Myös seuraava video linkkiä alaspäin on hilpeä.

Comments are closed.