Koti Uutisia Ulkomaat CNN-uutisankkuri: “Valkoiset miehet ovat terroriuhka”

CNN-uutisankkuri: “Valkoiset miehet ovat terroriuhka”

9
CNN-uutisankkuri Don Lemon, joka on kutsunut presidentti Donald Trumpia rasistiksi suorassa lähetyksessä ja tuominnut tämän maahanmuuttopolitiikan.

Eräässä lähetyksessä CNN-kanavalla uutisankkuri Don Lemon puki orwellilaiset ajatukset sanoiksi sanomalla kaksi täysin toisiaan vastaan sotivaa asiaa. Ensin Lemon sanoi, että on väärin demonisoida ihmisryhmiä, ja sitten hän sanoi valkoisten, ennen kaikkea oikeistolaisesti ajattelevien valkoisten miesten, olevan USA:n suurin terroriuhka. Tuonnempana lähetyksessä Lemon jatkoi, että “on aika tehdä ongelmalle jotain”, sillä valkoisille miehille ei ole olemassa kieltoa – ainakaan vielä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun homoseksuaali CNN-uutisankkuri levittää vihaansa valkoisia kohtaan suorassa TV-lähetyksessä. Viime vuonna Lemon vähätteli tapausta, jossa mustien joukkio kidnappasi ja kidutti valkoista kehitysvammaista miestä Chicagossa.

Lemon on lisäksi useaan otteeseen kutsunut USA:n presidentti Donald Trumpia rasistiksi ja tuominnut hänen maahanmuuttokriittisen politiikkansa.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Kyse on vastustajan demonisoimisesta. Väite on rinnastettavissa vaatimukseen ehdottomasta ja välittömästä antautumisesta.

  Sodassa, myös informaatiosodassa, vastustaja demonisoidaan, jotta siihen voidaan kohdistaa ihmisoikeusloukkauksia ja samalla tuntea moraalista ylemmyyttä.

  Asia on helppo havainnollistaa: Katso sotilaskiväärin tähtäimen läpi vastustajaa. Mitä näet? Onko siellä ihminen, toinen sotilas. Ei. Siellä on ryssä, natsi, valkoinen heteromies tai mitä tahansa sotapropaganda on kertonut Hänen olevan.

 2. Donald Trump on kylläkin persereikä, mutta Amerikkalaiset juntit äänestävät tätä. Ja niitähän riittää.

 3. Trumpin ainoa tehtävä on ajaa kansallismielisiin vihamielisesti suhtautuvien asiaa.

  Keinoinaan Trumpilla on saada kansallismielisyys näyttämään mahdollisimman typerältä ja niin järjen vastaiselta, kuin ikinä suinkin mahdollista.

  Mikään muu ei selitä tuon pellen toimintaa ja tempoilua ääripäästä toiseen.

 4. Siis… Puolusteletteko te Don Lemonia, koska hän ei satu pitämään Trumpista..?

  Lemon haukkuu Trumpia rasistiksi ja on tuominnut hänen kriittisen maahanmuuttopolitiikkansa sekä pitää valkoisia USAn suurimpana terroriuhkana. Siitä hyvästä te haukutte Trumpin pystyyn, vaikka olettaisin että hän on valkoinen ja eri mieltä Lemonin kanssa.

  • Et varmaan ollut tosissasi? Kukaan ei puolustele tuota hinttiä neekeriä, Trump vaan on sionisti ja paskiainen.

   • Kas kun Lemon haukkuu Trumpia ja jos joku tekee samoin, syntyy helposti mielikuva hengenheimolaisuudesta. Lähinnä tuo sokkoreetan kommentti pisti kummastelemaan ottaen huomioon Trumpan matuvastaisen asenteen. Jos noista kahdesta pitää valita, niin tarjoan tuopillisen Trumpille, vaikk’en häntä fanitakaan.

 5. Jaa jaa… Ja neekeritkö ei sitten syyllisty rikoksiin tai terroriin? Eivätkä arabit? No eipä tietenkään.

 6. Ihan sama, tinttaako homo tai vaikkapa muija päähän. Jotain on silloin tehtävä. Näitä paskaa ruikkivia pikkulintuja tuntuu vinkuvan joka pöntössä.

 7. Amerikkalainen “jani toivola”. Tuon enempää en alennu kommentoimaan.

Comments are closed.