10 KOMMENTIT

 1. Maassa on 82 miljoonaa asukasta ja marssissa hieman yli 600 ihmistä. Saksa on menetetty.

  • Kuinka niin menetetty? Montako ihmistä osallistui marssille viime vuonna? Entä ensi vuonna?

   — Jokainen tuhannen kilometrin matka alkaa yhdellä askeleella. —

   • No ehkä liian kärkkäästi sanottu, mutta onhan tämä helvetillinen suo. Ensin pitäisi oikeasti puhkoa se kupla ja herätä tästä matrixista. Ihmiset pitäisi saada ymmärtämään, että on olemassa paljon parempia malleja elää kuin tämä nykyinen järjetön, kasvun, pinnallisuuden, hedonismin ja materialismin järjestys. Saada yksinkertaisesti ymmärtämään väestön räjähdyksen aiheuttama uhka.

    Suomi edelleen voisi olla hyvä esimerkki pienenä kansana joka alkaisi vetämään aivan omaa suuntaansa ja irtautuisi tästä globalistien satoja vuosia kestäneestä teatterista.

    • Kansallismielinen liikehdintä on kovassa kasvussa Suomessa, että myös muissakin Pohjoismaissa (varsinkin Ruotsissa, yllätys). Me olemme Euroopan luonnonläheisintä kansaa, varsinkin suomalaisille isänmaallisuus, luonnonmukaisuus ja maanpuolustustahto ovat tärkeitä piirteitä ja olen varma että suurin osa suomalaisista kokee isänmaallisuutta tavalla tai toisella. Valitettavasti täälläkin pyritään kovasti aivopesemään nuoria uskomaan kaupungillistumiseen, kaiken kaupallistumiseen ja monikulttuurisuuteen. Vanhempien pitää ottaa vastuu omasta lapsestaan ja kasvattaa lapsi oikeiden aitojen arvojen mukaan, jotta nuoresta kasvaa vahva, rehti, omavarainen ja itsenäinen aikuinen. Yhtenäisyyttä ja kansalaisaktivismia tarvitaan ja nämä lähtevät yksilöstä itsestään, kukaan ei mene puolestasi kadulle osoittamaan isänmaallisuutta.

     Itsenäisyyspäivän marssit ja kulkueet olivat todella upeita ja siellä paloi toivonliekkejä tuhansittain, joka vuosi suurempina määrinä. Olkaa ylpeitä verenperimästänne ja rakkaasta Suomestamme, eläkäämme niiden arvojen mukaan, joiden mukaan vapaustaistelijat elivät puolustaessaan tätä rakasta maatamme. Voitto on meidän!

 2. Loistavaa, superia. Se mikä videossa erityisesti ilahdutti oli vanhemman väestön marssiminen mukana. Poikkeuksetta vanhempi väestö ei viitsi lähteä mukaan rakentamaan parempaa maailmaa, vaikka juuri se olisi heidän tehtävänsä. Nuoremmille pitäisi aina tasoittaa tietä ja heillä pitäisi olla parempi maailma.

  Ehkä joskus tulevaisuudessa, sotarikollinen Churchill joutuu kansanoikeustuomioistuimen eteen ja hänet tuomitaan sotarikoksistaan ihmisyyttä vastaan. Mutta siihen menee vielä aikaa. Sydäntä kuitenkin lämmittää se että konkreettinen muutos on alkanut. Ensi vuonna marssijoiden kappalemäärään voinee laittaa nollan perään.

 3. Syytä olikin muistaa. Mielestäni Länsiliittoutuneiden olisi syytä tunnustaa tehneensä täysin tarpeettoman siviilihenkilöihin kohdistuneen likaisen kostoiskun eli sotarikoksen, jota ei pese puhtaaksi mikään voittajan historian kirjoitus eikä mitkään muutkaan tekosyyt. Dresdenin pommitus tavanomaisin pommein oli rinnastettavissa täysin atomipommilla tehtyihin kahteen pommitukseen Japanin Hiroshimaan ja Nagasakiin elokuussa 1945.
  Mutta tiedän mikä Länttä vaivaa ja pitää turvat tukossa. Vastaus on lyhyt ja ytimekäs. JUUTALAISET!!!

 4. “Historian suurin massamurha Euroopasssa.”
  —Kurt Vonnegut, Dresdenin pommituksesta selvinnyt 4. polven amerikansaksalainen, kirjansa “Teurastamo 5” (1969) esipuheessa.

Comments are closed.