Koti Uutisia Kotimaa Yhä useampi suomalainen on riippuvainen ruoka-avusta

Yhä useampi suomalainen on riippuvainen ruoka-avusta

5
leipajono

Kansainvälistä rahaeliittiä rehellisten suomalaisten kustannuksella palveleva talouspolitiikka on ajanut yhä useammat leipäjonoon. Ruoka-avun jakajien mukaan asiakkaiden profiili on muuttunut rajusti kymmenessä vuodessa.

12 vuotta sitten ruokaa hakivat alkoholistit, nyt koko yhteiskunnan kirjo, kiteytti tilanteen eräs MTV:n siteeraama pitkän linjan hyväntekijä.

Viime vuonna ruoka-avun tarvitsijoiden määrä kasvoi tuntuvasti lähes kaikissa suurissa kaupungeissa. Alkoholistien sijaan yhä useammin vähäosaiset ovat esimerkiksi opiskelijoita, eläkeläisiä ja lapsiperheitä.

Alustavien lukujen mukaan kasvua asiakasmäärässä on vähintään 25 prosenttia. Jostain ihmeen syystä tuli tällainen hyppäys. Onko hätä lisääntymään päin vai johtuuko kasvu jostain muusta? hämmästeli turkulaisen Operaatio Ruokakassin Jari Niemelä.

Lähde: MTV

5 KOMMENTIT

 1. Eiköhän se johdu ihan vain liian hyvistä tuista joita näille pinnaajille jaetaan meidän verorahoista. Ei heru sitten tippaakaan sympatiaa näille työnvieroksujille.

  Kyllä Suomessa töitä riittää jos vain niitä viitsii hakea. Itse olen rakennusalalla töissä ja sinne pääsee lautapojaksi ilman mitään koulutusta. Myös siivoojaksi pääsee kunhan vain viitsii sen verta sitä laiskaa takapuoltaan penkistä nostaa.

  Se on sitten eri jos kokee olevansa niin erityinen ettei tarjottu työ kelpaa. Työnanatajat joutuvat sitten ottamaan niitä ulkomaalaisia työntekijöitä kun ei kotimaisista velttolijoista ole tekemään. Tämä on tosi harmillista seurattavaa näin isänmaanystävänä.

  Kyllä minä näen oikeistolaisen talouspolitiikan parempana mallina jossa sosiaalituet leikataan ja pistetään loppu näille ilmaisille ruokajonoille. Alkaa jonot lyhenemään kummasti ja tarve ulkomaalaiselle halpatyövoimalle pysähtyy kuin seinään.

  • Ok boomer. En tiedä kuinka monen vuosikymmenen takaa sun “tieto” on peräisin, mutta et yhtään enempää voisi olla väärässä. Noh, mitä voi odottaa 60 ÄO:n omaavalta raksapenalta perähiki-tuppukylästä. Lautapojaksi.. voi vittu millasta porukkaa täällä pyörii.

   • Jep… täällä kirjoittaa kyllä aika moisia pököpäitä.

    Olen huomannut että tämä työttömien syyttäminen on hyvin yleistä isänmaallisten keskuudessa. Sinänsä tyhmää koska yhä useampi suomalainen tulee olemaan työtön tulevaisuudessa.

    Jos kansallismieliset lähtevät työttömiä mollaamaan niin silloin saatte tottua siihen että teidän marssinne osallistujamäärät pysyy siellä 200 osallistujan tuntumassa toimintanne kuihtumiseen saakka.

  • Puhelinmyyjäksi pääsee kaikkein helpoiten heti haastattelun jälkeen. On sekin puoli nähty, ja ei koskaan enää! Ensimmäisessä firmassa koin kusetuksen, palkka ei ollut sitä mitä luvattiin, ja toisessa firmassa sain provision saamieni tulosten ansiosta tuntipalkan lisäksi. Vaikka joutuisin syömän pieniä kiviä elääkseni, niin en koskaan ryhdy puhelinmyyjäksi. Eikä oikein innosta puhelinterrorisointi toisten koteihin ja työpaikkoihin. Jopa siivoojaksi päästessä pitää olla koulutus ja ajokorttikin, mitä tiedän kyseiseen työhön hakeutuneita kavereita. Ajat on nykyään erilaiset. Avustavat työt ovat kadonneet automatisaation takia, mihin pääsi kaikista vajaakuntoisimmat ihmiset ilman koulutusta.

 2. Orpo tahtoo Suomeen “120 000 uutta työllistä”, sanoo YLE.

  Marin tahtoo “60 000 uutta lisätyöllistä”.

  2018 saapui Suomeen väkeä lisää 80 000. 2019 saman verran. 2015 tuli 100 000.

  Siinähän niitä on — ja jää ylikin. Taitavat olla vain sikiäviä eläkeläisiä nuo uudet tulijat. “Aivotuontikin” jäi ISIS-päänleikkureiden tasolle, eli ei ihan aivokirurgia saatu.

  Pitäisikö mahdoton, ikuiseen kasvuun ja loputtomaan korkohirttonuoraan perustuva oravanpyörä lopettaa?

Comments are closed.