Koti Uutisia WJC kriminalisoisi “holokaustin” kyseenalaistamisen kaikkialla

WJC kriminalisoisi “holokaustin” kyseenalaistamisen kaikkialla

2

Juutalaisten maailmankongressi WJC laati tiistaina päätöslauselman, jonka mukaan “holokaustin” kieltäminen ja sen yksityiskohtien kyseenalaistaminen olisi rikollista.

UK_WJC_kriminalisoisi

WJC kehottaa kansakuntia ympäri maailman noudattamaan uutta päätöslauselmaa, jonka on allekirjoittanut juutalaisia edustajia yli sadasta maasta. Juutalaisten maailmankongressi on myös ohjeistanut, että kaikki järjestöt ja puolueet, jotka ovat “luonteeltaan nationalistis-antisionistisia”, tulisi kriminalisoida.

Toukokuun 4. päivä unkarilainen Jobbik-puolue osoitti mieltään kunnioittaakseen sionismin ja bolshevismin uhreja. Pääministeri Victor Orban määräsi tuolloin poliisin käyttämään kaikkia keinoja pysäyttääkseen tapahtuman. Jobbik onnistui kuitenkin viemään mielenilmauksensa loppuun.

Unkarilainen Jobbik, ukrainalainen Svoboda ja kreikkalainen Kultainen aamunkoitto ovat puolueita, joita WJC tällä hetkellä painottaa kriminalisoitaviksi. Victor Orban on tuominnut avoimesti Jobbikin sen kannanotoista ja väittää, että puolue ja kaikki sen yhteistyökumppanit ovat “uhka koko demokratialle”. WJC kuitenkin toivoo, että järjestöä vastaan käytäisiin kovemmin keinoin.

 
Lähde: Haaretz

 

Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Parempi olisi, jos kiellettäisiin kaikenmaailman juutalaisjärjestöt, kuten WJC.

  2. “… sen yksityiskohtien kyseenalaistaminen olisi rikollista.”

    Tämä on törkeää ja epätieteellistä! Vaikka juutalaisia varmasti tapettiin systemaattisesti suuri joukko, niin “holokaustin” kvantitatiiviset ja kvalitatiiviset seikat tulevat aina olemaan kriittisen/aidon historiantutkimuksen kohteena, aivan kuten kaikki muutkin historialliset tapahtumat. Ja eikö JWC:nkin mielestä olisi aina vain parempi, jos laadukas tutkimus osoittaisi, että kuolonuhrien määrä olisi mahdollisimman vähäinen?

    ” … puolueet, jotka ovat ‘luonteeltaan nationalistis-antisionistisia’, tulisi kriminalisoida.”

    Milloin siionismin vastustaminen on tullut rikolliseksi minkään sivistysmaan toimesta? Kyseinen aate ajaa juutalaisten häikäilemätöntä ylivaltaa, niin Israelissa kuin ylipäätään koko maailmassa. JWC:n mielestä on siis rikollista arvostella sitä, jos jonkin maan alkuperäisväestö vangitaan pysyvästi alkeellisiin pakolaisleireihin.

Comments are closed.