Koti Uutisia “Viidakon viileimmän apinan” äiti puolustaa H&M-mainosta

“Viidakon viileimmän apinan” äiti puolustaa H&M-mainosta

8

H&M-kauppaketjun mainoksesta tuohtuneet sosiaaliset soturit saivat uutisen, josta he varmasti mieluummin vaikenevat. Kuvassa olleen mallin Terry Mangon äiti on astunut esille puolustamaan mainosta.

“Lopettakaa turhista asioista valittaminen”, kirjoittaa äiti. Hän ei ilmeisesti loukkaantunut poikansa pitämästä paidasta loukkaantujien tavoin. Hän kertoo myös olleensa mukana kaikissa – siis myös tässä – poikansa kuvaussessioissa, eikä tämä poikennut niistä mitenkään.

“Kohu” syntyi, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä kuva H&M:n katalogista. “Rasisminvastustajat” kokivat, ettei mustalla pojalla saisi olla päällään “Viidakon viilein apina” -tekstillä olevaa paitaa, joten he synnyttivät mekkalan yhteistyössä toimittajien kanssa.

 

Lähde: Iltalehti

Lue myös: H&M:n hupparikohu ja tekopyhyys

8 KOMMENTIT

  1. Meil päin on sanonta:. Se kuka ekana älähtää siihen kalikka kolahtaa

  2. Äitini kysyi, että miksi tuosta valitetaan. Hehän ovat apinoita.

  3. Kaikkihan me ollaan apinoiden jälkeläisiä, niin neekerit kuin arjalaisetkin. Eiksniin?

  4. Onkohan niin, että rasismin intomieliset vastustajat luokittelevat eniten ihmisiä milloin minkäkin eroavaisuuden mukaan, myös ihonvärin??

    • Jos et ole samaa mieltä heidän kanssaan, olet rasisti ja he saavat syyn vastustaa myös sinua. He näkevät rasismia kaikessa, mikä ei mollaa valkoista “riistäjärotua” ja ylistä heitä ja heidän periaatteitaan.

      Edellisessä asuinmaassani lauma mustia hakkasi nuoren valkoisen opiskelijan ja heittivät metrokiskoille. Poliisin mukaan kyseessä ei ollut sen enempää rasistinen kuin viharikoskaan. Vaan kun joku arabi tai musta sai nyrkistä nenäänsä etuiltuaan jonossa, oli otsikoissa hiukan eri sävy…

  5. Vaikka kuinka rasisti minäkin olen, niin ensimmäisen tuli mieleen että lapset on apinoita.

Comments are closed.