Koti Uutisia Pohjoismaat Video: monikulttuurinen joukkopahoinpitely ruotsalaiskoulussa

Video: monikulttuurinen joukkopahoinpitely ruotsalaiskoulussa

7

Internetissä on julkaistu video, jossa monikulttuurinen joukko pahoinpitelee ruotsalaisen lapsen. Lajilleen ominaiseen tapaan tilanne on luonnollisesti reilusti ylivoimainen monikulttuurisen lauman puolesta.

Video lähti leviämään kun pahoinpitelijät itse julkaisivat sen sosiaalisessa mediassa ja ilmoittivat saman kohtalon odottavan muitakin ruotsalaisia. Filmi on kuvattu Skövden kaupungissa paikallisen koulun pihalla.

https://videopress.com/embed/Ch7Eo6Ua

Lähde: PT-media

7 KOMMENTIT

 1. Tähänkin Jari Taposelta tulisi jotain kommenttia tähän sävyyn: “Pahoinpidelty ruotsalaispoika itse provosoi aivan turhaan näitä järkyttyneitä nuoria, tämäkin tilanne olisi vältetty, jos ennakkoluuloinen poika olisi jättänyt nämä nuoret rauhaan. Ruotsissa ainoa ongelma on äärioikeistoekstremismin lisääntynyt uhka.”

 2. Jos minun jollekin läheiselleni tehtäisiin moista…niin…4kk että pöly laskeutuu ja joku tämän “mahdollistaja” perheineen kokisi maanpäälisen helvetin

  • Sitten olisitkin linnassa ja sinulta ulosmitattaisiin kaikki vähäinenkin omaisuus rotumuukalaisille.

   Onnea matkaan, Juha.

   • Eiköhän se ole koko ajan tarkoituksena että tulevaisuudessa suomalaisilta pikku hiljaa ujutetaan omaisuudet “paremmalle väelle” a la kommunismi. Ja vihaisesta puheestakin jo vankilaan. Joten jos Juha “samalla rahalla” pistää silloin humpaksi niin enpä minä ainakaan voi moittia.

    • Pitää vastaan tapella — laeistakaan piittaamatta. Niin minä olen tehnyt. Ei minua poliisipartio tai kaksikaan pelota hirveästi.

     Tämä on sitä perkeleen globalismia; eurokommunismia!

 3. Joko pahoinpitelijöille on tarjottu kriisiapua kun joutuivat kohtaamaan tämän ruotsalaisrasistin?

 4. Mitä miettivät tämän ruotsalaispojan isä ja äiti?

Comments are closed.