Koti Uutisia Pohjoismaat Video: Kukaan ei halua auttaa pidätettyä rotumuukalaista

Video: Kukaan ei halua auttaa pidätettyä rotumuukalaista

7

14. helmikuuta poliisi pidätti Ruotsissa rotumuukalaisen, jonka epäiltiin olleen huumeiden vaikutuksen alainen. Rotumuukalainen yritti paeta paikalta ennen kuin poliisit ehtivät tehdä hänelle tarkastuksen. Rotumuukalaisella oli myös pistoolin kaltainen esine mukanaan.

Tilanteesta kuvattiin video, joka onkin saanut paljon julkisuutta osakseen. Yksityishenkilön kuvaamalta videolta voi nähdä kuinka rotumuukalainen yrittää pippurisumutteet silmissä pyytää apua kavereiltaan.

– Auttakaa nyt minua te kaikki. Jalla jalla jalla! Tuossa on vain kaksi miestä tönittävänä, hoidelkaa heidät nyt, vetoaa rotumuukalainen epätoivoisena.

Rotumuukalaisen ”kaverit” tyytyvät kuitenkin hyökkäämään poliisia kohtaan vain verbaalisesti. Yksi heistä rohkaistuu ja yrittää mennä lähemmäs, mutta hänkin saa pippurisumutetta kasvoilleen ja perääntyy sitten.

– Tämä kyttä on siis ihan aivokuollut, sanoo hän.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

  1. Sitä ollaan NIIN ISOA NIIN isoa että. Mutta kun ruvetaan ottamaan miehestä mittaa niin johan itketään kuin pikkutyttö ja huudetaan kavereiden apua. Toisten selkien taakse paetaan kun pitäisi itse ottaa vastuuta tekemisistään. Voisiko sanoa että kouluesimerkki neekeristä?

    “Kyllä sitä ollaan nyt niin neekeriä, neekriä…”

  2. Toivottavasti tämä saa ihmiset havahtumaan millaista rasismia poliisi harjoittaa rikastajia kohtaan. Toivotaan että nuo poliisit saavat potkut.

  3. Kattokaa mikä määrä tuolla on rotumuukalaisia, ruotsalaisia tuskin ollenkaan koko videolla!

  4. Siis ruotsalaisia poliisejako? Ts. Työttömiä, vankeja ja vainaita, koska Ruotsi.

Comments are closed.