Koti Uutisia Kotimaa Video: Kohti Vapautta! -liikkeen puhe maahanmuuton ympäristövaikutuksista

Video: Kohti Vapautta! -liikkeen puhe maahanmuuton ympäristövaikutuksista

17

Lauantaina 14.3.2020 Jyväskylässä Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katuaktivismia liittyen globalistien ristiriitaisiin maahanmuutto- ja ympäristöpoliittisiin linjauksiin. Lue puhe kokonaisuudessaan alla:

Arvoisa kuulija, oletko sinä päättänyt jo suorittaa elämäsi tärkeimmän ilmastoteon ja vannoutua vapaaehtoiseen lapsettomuuteen? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti fanaattinen Helsingin Sanomien ja Yleisradion suurkuluttaja. Mikäli nielet valtamedian käskyt purematta, olet päättänyt yhtäältä pidättäytyä lasten tekemisestä ja toisaalta ehkäpä adoptoida tilalle orvon mustasta Afrikasta. Tai jos et sentään adoptoi, niin ainakin olet hankkinut kehitysmaasta kummilapsen, jonka elämää rahoitat säännöllisillä lahjoituksilla.

Mikäli olet erityisen ”hyvä ihminen” lahjoitat rahaa myös hankkeisiin, joiden tavoite on kohottaa kehitysmaiden elintasoa ja teollistumisastetta. Ja tietenkin toivotat Maria Ohisalon rinnalla kaikki elintasoshoppailijat tervetulleiksi Suomeen nyt, kun Turkki uhkaa lähettää miljoona laitonta siirtolaista Eurooppaan. Koska olet ”hyvä ihminen”, hurrasit myös Ohisalolle, kun tämä julisti Suomen voivan jopa sabotoida kreikkalaisten rajavartioiden työtä, jos nämä yrittävät käännyttää yhtäkään laitonta siirtolaisvenettä takaisin merelle.

Ja silti, kaiken tämän jälkeenkin, kerrot potevasi ilmastoahdistusta, arvon ”hyvä ihminen”. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, voidaanko tavoitteitasi sovittaa loogisesti yhteen ilman, että jostain ilmestyy toinen maapallo tarjoamaan alustan poliittisille utopioillesi?

Siirrytään iskulauseiden ja utopian parista hetkeksi yksinkertaisen matematiikan maailmaan. Suomalainen elintaso merkitsee vuosittain noin 9,31 tonnin hiilidioksidipäästöjä per kansalainen.

Kun elintasopakolainen saapuu tänne, hänen hiilijalanjälkensä räjähtää: Se 21-kertaistuu, kun nigerialainen saapuu, 33-kertaistuu, kun afganistanilainen saapuu ja peräti 103-kertaistuu, kun somali saapuu Suomeen! Mitä haastavammalle kansakunnalle sosiaalitoimisto-Suomen ovet avataan, sitä päättäväisemmin voisimme kuvitella ”ilmastoahdistuneiden” protestoivan.

Kummallista kyllä, reaktio on päinvastainen. Ympäristöasia unohtuu välittömästi, kun sosiaalitoimisto-Suomen ovea kolkuttaa tummanpuhuva käsi. Onko tämän hämmästyttävän epäloogisuuden taustalla puhdas typeryys, älyllinen laiskuus vai peräti pahantahtoinen viha suomalaisuutta kohtaan? Jos suomalaisia kannustetaan lapsettomuuteen ympäristön nimissä ja samalla kaikkien elintasopakolaisten majoittamiseen, kyseessähän on lopulta väestönvaihtopolitiikka: Suomalaiset kuolevat sukupuuttoon samalla, kun afrikkalaismaahanmuuttajien lisääntymistä tuetaan avokätisillä Kela-tukiaisilla!

Toisinaan länsimaita vaaditaan myös luopumaan omasta teollisuudesta ilmaston nimissä. Tämä puolestaan johtaa talouden omavaraisuuden rappioon, mikä on edennyt jo nyt lähes terminaalivaiheeseen Suomen EU-jäsenyyden vuoksi. Huoltovarmuus romahtaa, työpaikat katoavat ja meidät pakotetaan riippuvaisiksi ulkomaisesta tuonnista. Olipa kyse väestö- tai talouspolitiikasta, eliitin vaatimukset johtavat aina suomalaisen verenperinnön ja itsenäisyyden tuhoon.

Ruma totuus on yritetty piilottaa tyhjien mantrojen taakse, kuten ”nyt on pakko” ja ”ilmastotekoja”. Minä kuitenkin väitän, ettei meidän ole pakko tehdä kansallista itsemurhaa. Sen sijaan meidän on pakko taistella kansakuntamme myrkyttäjiä vastaan!

Älkää toki ymmärtäkö väärin. Vaikka ivaankin valtamedian ja suurten puolueiden lietsomaa poliittista ilmastohysteriaa, vaatii ympäristö suojelua. EU:sta, ulkomaalaisista suuryhtiöistä ja vihervasemmistolaisesta hallituksesta ei kuitenkaan ole suojelijoiksi. Ne ovat juuri osa ongelmaa!

Vihreiden arvojen nimiin vannovien valtapuolueiden kaksinaismoralismi on iljettävää. Sanna Marin, Maria Ohisalo ja Li Andersson eivät ole ymmärrettävistä syistä pitäneet asiasta kovaa mekkalaa, mutta heidän hallituksensa tukee YK:n investointituomioistuimena tunnettua hanketta. Mikäli hanke saadaan maaliin, esimerkiksi ulkomaiset kaivosyhtiöt voivat tulevaisuudessa haastaa Suomen oikeuteen ”liian tiukkana” pitämänsä ympäristölainsäädännön vuoksi.

Hallituksemme tukeman YK-hankkeen ideana on siis taata se, ettei EU-eliittiä lahjovien megayhtiöiden voitontekoa rajoiteta esimerkiksi luonnonsuojelun nimissä. Pahimmillaan veronmaksajat pakotetaan investointiriitojen päätteeksi pulittamaan miljardikorvauksia ulkomaalaisfirmoille, joiden ympäristörikosten rinnalla Talvivaara kalpenee. Tämäkö on vihreää politiikkaa?

Mitä siis ajatella hallituksesta, joka väittää potevansa ”ilmastoahdistusta” ja joka samaan aikaan on valmis majoittamaan äärettömän määrän elintasopakolaisia Suomeen sekä siirtämään lainsäädäntövallan ulkomaalaisille jättiyhtiöille? Ministeri Andessonia lainaten väitän, että hallituksen ilmastoahdistus on paskapuhetta! Se on vain veruke Suomen väestöllisen, poliittisen ja taloudellisen tuhon oikeuttamiseksi!

Suomalaisen ympäristön tulevaisuus turvataan sulkemalla rajat elintasopakolaisilta sekä korruptoivalta ulkomaalaiselta riistopääomalta. Tällä hetkellä tärkeintä ympäristötaistelua käydäänkin Kreikan rajalla. Tahdomme ilmaista täyden tukemme Kreikan kansalle! Teillä on moraalinen oikeus tehdä kirjaimellisesti mitä tahansa estääksenne tunkeutujien vyöryn Eurooppaan! Olette väestöllisen ja ympäristöllisen taistelun etulinja lännessä! Rajat kiinni, luonto kiittää!

Lähde: Kohti Vapautta!

17 KOMMENTIT

 1. https://www.foreca.fi/Finland/Helsinki/map/lumensyvyys

  Virusta eivät saa maailman hallitukset ja viranomaiset pysähtymään, mutta verottamalla(!) pystytään muuttamaan kokonaisen planeetan lämpötilaa.

  Ydinvoimakin on nykyisin “vihreää energiaa” eli mainostavat itseään hiilidioksidipäästöttöminä. Kyllä, luit oikein. Mistä energia atomeiden pommittamiseen mahtaa näihin laitoksiin tulla? Ilmeisesti töpselistä. Myöskin Loviisan sekä Olkiluodon voimalat ovat kaukaisilla niemenkärjillä kumpainenkin, eli niihin päästäkseen valtavat määrät työntekijöitä kulkevat työmatkansa. Myös huolto- ja ylläpito vaatii paljon raskastakin liikennettä voimalaitoksiin jatkuvasti.

 2. Tämä on aihe johon suvakit eivät koskaan pysty sanomaan vasta-argumenttina yhtään mitään järkevää. Yleensä vastauksena on joku juutalaisten kontrollissa olevan lafkan, tässä tapauksessa YK:n pykälät joilla itsenäisen valtion pitäisi voida luututa lattiaa.

  Valitettavasti vielä se ei ole mahdollista, kun maatamme johtaa iskää tottelevat feministit, cuckoldit ja oppositiokin koostuu henkilöistä joiden selkäranka on – sitä ei ole.

  Hyvä puhe. Toivottavasti joku myös kuunteli, niin saattaa ainakin hieman herätä hypnoosistaan. Nyt meillä on kuitenkin päänvaivana korona, ja ihmiset hypnotisoituu siihen. Valitettavasti savuverhon takana tapahtuu kokoajan, ja Suomi neekeröityy taustalla kymmenien muiden epäkohtien lisäksi.

  • Eräs vihersekopää tahtoi adoptoida aikuisen geelitukan. Siis sellainen viherpiipertäjä, joka ei omista edes autoa, vaan vuokraa vanhan saastuttavan, katalysaattorittoman pakettiauton aina autoa tarviessaan, sillä sen aiheuttamat päästöt ovat pienemmät kuin uuden auton valmistuksesta koituvat.

   Tähän kiteytyy hienosti näiden kusipäiden järjenjuoksu.

   • Taannoin eläköitynyt suvakkipariskunta Ruotsinpyhtäältä olisi halunnut adoptoida turvapaikanhakijana Suomeen tunkeutuneen yli 30 v. matumiehen, mutta eivät olleet onnistuneet siinä ja valittelivat järjestelmän julmuutta, kun partalapsi ei saanutkaan “uutta elämää” perheenjäsenenä.

    MUTTA! Joskus näistä adoptiosäännöistä on poikettu hyvinkin törkeällä tavalla. Esim. Julkinen homoseksualisti KRP:n ylikomisario Thomas Elfgren adoptoi aikoinaan viisi raavasta negridirotuista miestä suoraan pimeimmästä Afrikasta, eli Ruandasta.

    Ettei vaan RKP:n puoluekirjan omaava homoseksulistinen KRP:n ylikomisario syyllistynyt peiteltyyn ihmiskauppaan, kun hän adoptoi itsellensä neekerimiehiä seksileluiksi?

    Tämänkin lystin kustansi suomalainen veronmaksaja!

    • Kyseessä on Timo Noroviita. Kävin Loviisassa yläasteen ja tämä pelle oli minulla biologian ja maantiedon opettajana 30 vuotta sitten. Täysin mielenvikainen yksilö. Käsittämätöntä miten tuollainen sekopää on voinut päästä läpi sen prosessin, jolla katsotaan kuka on sopiva opettajaksi ja kuka ei.

     Ehkä tarvitsee vaimolleen siitosoria tai sitten itselleen? Hinteiltähän nuo tadžikit, türkmeenit ja uzbekit monasti näyttävät.

     • Opettajissa näitä sekopäitä ilmeisesti enemmänkin. Matuvyöryn alussa joku Toijalassa asuva naisopettaja heitti miehensä ovesta ulos ja otti tilalle kolme partalasta. Lehtijutussa kerrottiin yhteisistä, mukavista leivontahetkistä, mieleen tuli kyllä jotain ihan muuta.

     • Timo “Norppa” Noroviita. Kunnon sekopää henkeen & vereen. En voi minäkään mitenkään käsittää miten on koskaan päässyt opettajaksi.

     • Onhan sekopäitä opettamassa nuoria suomalaisia, vaikka kuinka paljon. Yhtenä tulee heti mieleen turkulainen Jaakko Lindfors, joka kyseenalaistaa sukupuolet. Luultavasti kaiken muunkin joka vain tukee omaa pervoa ajatusmaailmaa.

 3. Hyvä puhe! Suoraa faktapuhetta ilman mitään kiertelyä tai kaunistelua! Monelle tämä on päivänselvää ja siksi ovat kuin ällikällä lyöty, kun ympärillä tapahtuu aivan päinvastaista. Ehkä tämäkin puhe on liian rajua pehmentyneelle väestölle, meillä on kuitenkin nyt kovat ajat edessä ja siitä ei pehmoilemalla selvitä. Kiitos veljet ja siskot työstänne tämän maan ja kansan eteen!

 4. Tämä olisi jopa hyvä kestoteema kansallissosialistisessa propagandassa, sillä ympäristöaiheet ovat koko ajan esillä muutenkin.

 5. Hyvä puhe ja hienoa toimintaa!

  Elintasopakolainen = ympäristörikollinen
  Rajat kiinni = Luonto kiittää

 6. Toivottavasti asianomaiset puheen kirjoittaneet kuitenkin laativat puheen ‘trollausperiaatteella’ (puhehan allekirjoitti lapsellisen valheellisen CO2-CAGW hypoteesin) eli että ovat silti täysin tietoisia siitä, mitä perustavanlaatuisia ja valtavia aukkoja liittyy rahavirtojen poliittiseen ‘ilmastotieteeseen’ ( pseudotiede, näennäistiede, tarkoitushakuinen puuhastelu ja sisältötehtailu + propaganda versus varsinaiseen, avomielisesti skeptisen periaatteen, mahd. luotettavaan, näyttöihin, kokeisiin, avoimeen dataan, metodisuuteen nojautuva vakavasti otettava tiede) ja että kyseinen hypoteesi on todellisuudessa heikompi kuin syksyn ensimmäisen pakkasyön jää.

 7. Mistä nuo päästölukemat on saatu? Ihanko itse ynnäilit, vai onko jotain mihin viitata?

 8. Yritin katsoa videon useita kertoja. Jatkuvasti loppuu kohtaan 09.00? Mikä vikana?

Comments are closed.