Koti Uutisia Video: kansallismieliset nujakoivat Tukholmassa

Video: kansallismieliset nujakoivat Tukholmassa

13

Kansallismielinen Nordisk Ungdom -järjestö järjesti viime sunnuntaina vastamielenosoituksen siirtolaisten ja vasemmistolaisten järjestämää mielenosoitusta vastaan. Tapahtuman aikana sattui kevyttä nujakointia, josta on nyt nähtävissä video:

13 KOMMENTIT

 1. Miksi nuo ei liity Vastarintaliikkeeseen, kun toiminnanhalua selkeästi löytyy? Ruotsissa liike on kuitenkin ainut vakavasti otettava kansallismielinen järjestö – ja se kasvaa vauhdilla. (Toki sama koskaa Suomeakin sillä erolla, että kasvu ei ole niin nopeaa.)

  Nordisk Ungdomilla on monia hauskoja ideoita ja tempauksia, kuten tämä, mutta en vaan ymmärrä porukan loppuun asti vietyä pointtia?

  All in all, hauska video ja laitetaan tunkeutujille ja globalisteille jatkossakin kampoihin!

  • Ehkä niillä on jotain ideologisia eroja tjsp.?

   Minusta on ihan hyvä, että on muitakin aktiivisia toimintaryhmiä tai järjestöjä, ja ei haittaisi vaikka Suomessakin olisi (kunhan järjestöt eivät riitele keskenään).

   Olisi ihan tervetullutta, että Suomessakin olisi jokaisella paikkakunnalla vähintään joku paikallinen pienryhmä tekemässä kansallismielistä/kansallissosialistista aktivismia tai vaikka vähän suorempaakin toimintaa.

   • Yhden lipun alla toimiminen nytvaan sattuu olemaan tehokkaampaa ja mobilisointikin toimii paremmin.

    • Niinhän se on silloin, jos on yhteinen ideologia (ja toimiva komentoketju).

     Jos taas on erkittäviä ideologisia tai strategisia eroja, niin järkevämpää toimia eri järjestöissä ja tehdä sitten vaikka yhteistyötä niissä asioissa, joissa on samaa mieltä. Välttyy monelta riidalta. 😀

     Ihanne tietenkin on, että kaikki kansallismieliset olisivat kansallissosialisteja ja lopettaisivat turhat kiertelyt.

 2. Eikös tuola ollut se sama neekeri-nainen nyrkki pystyssä josta tehtiin viime vuonna Ruotsissa se “vuoden lehtikuva”? Ja vähän säälitti se vanha pierukin joka nyrkit pystyssä oli niin kovaa äijää, niin kovaa äijää että. Osuihan se sentään kameramieheen.

  Tuosta liittymisestä… Epäilen että suurin syy siihen miksi ihmiset eivät liity järjestöön on se että järjestöstä on annettu mediassa julkisuskuva jossa väkivalta on pääosassa agendan eteenpäinviemisessä. Jokaisessa tilaisuudessa tapahtuneesta konfliktista julkaistaan materiaalian niin pitkään kun se saa vähänkin klikkauksia. Ja tuomioista revitellään vuosia eteenpäin ja niihin palataaan jokaisessa haastattelussa. Ihmiset pelkäävät syistä tai toisista liittyä järjestöön. Toisilla on liikaa velkaa, toisilla ampuma-aseita, toiset pelkäävät yrittäjinä tilausten menetystä, toiset työpaikan menetystä. Suurin syy on kuitenkin taloudellisen tilanteen pelko.

  Kun järjestön julkisuuskuva muuttuu ja pystyy tarjoamaan työpaikkoja mahdollisesti menetettyjen tilalle, sen jälkeen ei tarvitse markkinoida. Sen jälkeen liittyjien tulva on hirmuinen.

  Maslowin tarvehierarkian mukaan ihminen arvottaa asioita prioriteetilla. Ja ennenkuin seuraavaan voidaan mennä, tulee edellinen olla turvattu:

  1) fysiologiset tarpeet (hengissä säilymisen fyysiset edellytykset, kuten ruoka, juoma, hengitysilma)
  2) turvallisuuden tarpeet (suojautuminen erilaisilta vaaroilta)
  3) yhteenkuuluvuuden ja rakkauden tarpeet (ystävyys, rakkaus, ryhmään kuuluminen)
  4) arvonannon tarpeet (itsearvostus, kunnioituksen saaminen muilta).
  5) itsensä toteuttamisen tarpeet (omien kykyjen saaminen täyteen käyttöön esimerkiksi työssä tai vanhemmuudessa).

  Jokainen joka katsoo tuota listaa ymmärtää missä vaiheessa on liittyminen järjestöön ja missä vaiheessa tulee aktivismi.

  • En tiedä kannattaako Maslowin teorialle laittaa liikaa painoarvoa, Maslow kun kuitenkin oli juutalainen ja jo lapsena diaganisoitiin henkisesti epävapaaksi.

  • Ymmärrän toki ihmisten pelkuruuden esimerkiksi aseiden menettämisen tai asuntolainojen (eli pankkien orjana olemisen) suhteen. Mutta mikä on tärkeämpää kuin oman kansan selviytyminen? Ei mikään. Pidänkin noita esittämiäsi syitä ainoastaan tekosyinä silloin, kun kuulen jonkun kansallismielisen niitä latelevan.

   • Sama neekeri oli myös tässä tapahtumassa nyrkki pystyssä. Twitterissä tuli vastaan kuva jossa hän puhui puhelimeen samaan aikaan kun kohdisti nyrkkiään taivaalle. Kyseinen keppi on itsensä karikatyyri.

 3. Ruotsin kansanmurhan täytyy näköjään olla särötöntä. Vassareissa on näköjään jo harmaantuneita idiootteja ja tietysti mutiaisia, jotka haluavat turvata “toimeentulonsa” ja pian koittavan ylivaltansa, jolloin päitä alkaa putoilemaan ajattelivat nämä päät miten hyvänsä.
  Jälleen kouluesimerkki Ruotsin demokraattiseta-diktatuurista, jossa vain kulahtaneilla feministi-ämmillä ja sossuilla on sananvalta tuhkata ruotsalainen kulttuuri ja väestö.
  Tähän sopii suvakkien tunnuslauluksi Hassisen koneen, “Reippaina käymme rekkaina alle!”
  Kusipäistä porukkaa, josta ei ole edes kuolemaan kunniakkaasti silloin kun itse on sen hetken itselleen valinnut taistellen aatteensa puolesta.

Comments are closed.